Giorgos3924 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγκατέστησα το παιχνίδι στα windows xp sp3 32bit και το πρόβλημα είναι οτι το παιχνίδι δεν έχει ήχο στις ομηλίες... Πολύ σπάνια ακούγεται καμια φράση. Η μουσική παίζει κανονικά. Στα vista δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό?
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως η καρτα σου ειναι ρυθμισμενη σε ηχω πιο πολλων καναλιων? ή το παιχνιδι? μολι΅το εβαλα και εγω σε xp sp3 και ειναι οκ...
Giorgos3924 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Η κάρτα ήχου της μητρικής είναι ρυθμισμένη σε "stereo speakers" Απο τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού δεν βρήκα τίποτα...
sleepy_head Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν πήγαινε: Start->control panel->sounds and audio devices->audio tab->default device advanced->Performance->hardware acceleration: Basic. Λογικά πρέπει να είναι στο full. Για να ακούσεις όμως τις φωνές στο AC πρέπει να είναι στο basic.
Giorgos3924 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πού ακριβώς? έχω μπερδευτεί λίγο. Έχω ελληνικά windows Στην προεπιλεγμένη συσκευή -> για προχωρημένους?
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε driver updates σε vga κ κάρτα ήχου.Κ βάλε και τν νέα έκδοση του directx .
sleepy_head Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πού ακριβώς? έχω μπερδευτεί λίγο.Έχω ελληνικά windows Στην προεπιλεγμένη συσκευή -> για προχωρημένους? Ναι εκεί. Θα σου βγάλει τις ιδιότητες και θα πάς στο δεύτερο tab. Έτσι πρέπει να είναι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.