Προς το περιεχόμενο

PDF VIEWER για sonyericsson

cosmosfera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει καμμια εφαρμογη pdf viewer για sonyericsson?(δοκιμασμενη μη γκουγκλαρετε και πειτε οτι να ναι)

Οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι δικαιωμα στα σκονακια να εχουν μονο αυτοι που εχουν nokia?

Το μοντελο ειναι w580 για java εφαρμοφη ψαχνουμε...

Δημοσ.

Αν το ζητούμενο είναι τα σκονάκια, τότε αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι απαραίτητα pdf viewer. Μπορείς κάλλιστα να το κάνεις με text αρχεία και με ένα πρόγραμμα σαν το book reader

Δημοσ.

Αυτο που χρειαζομαι ειναι κατα βαση pdf viewer.

Η μετατροπη σε text δε παιζει γιατι χανονται πολυπλοκοι μαθηματικοι τυποι εξισωσεις κτλ και η πηγη ειναι σε pdf.

Αμα ηταν για απλη μετατροπη σε κειμενο το κανω και με το acrobat reader.

Eπισης αν ηταν να κατσω να τα γραψω μονος μου σε txt δεν υπηρχε προβλημα.

Παντως για οποιον ενδιαφερεται το μονο που βρηκα ειναι ενα προγραμματακι που μετατρεπει τις σελιδες pdf σε jpeg εικονες που μπορουν να μπουν ως εικονες στο sonyericssson.

Το προγραμμα ειναι αυτο

http://www.print-driver.com/

και δουλευει μια χαρα σαν demo χωρις περιορισμους απλα βαζει ενα σπαστικο υδατογραφημα κατω δεξια στη σελιδα.

Παντως πολυ πισω η sonyericsson να μην εχει pdf reader στα κινητα της...

Δημοσ.
Παντως πολυ πισω η sonyericsson να μην εχει pdf reader στα κινητα της...

εγώ φίλε μου στο W960 βρήκα προεγκατεστημένο από την SE το Pdf+, το οποίο μάλιστα έχει και δωρεάν upgrade για τους κατόχους P990, M600, P1 and W960. αν θες δοκίμασέ το με το demo του...

**tp://www.mbrainsoftware.com/Symbian.htm

Δημοσ.

Ναι το w580i δεν ειναι smartphone.Αλλο αυτο που λες εσυ ειναι σα τα nseries της nokia.

H οποια nokia εχει pdf viewer σε java και στα απλα κινητα της για αυτο ριχνω το κραξιμο στη sonyericsson.

Τωρα θα μου πεις το περισσοτερο κοσμο δε τον ενδιαφερει αυτο αλλα αμα το χρειαστεις οπως εγω ειναι ξενερωμα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή; Εγώ έχω το Sony Ericsson C905 και πολύ θα ήθελα έναν java pdf viewer. Έχω φάει το internet και δε βρήκα κάτι ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...