ribo7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Επανέρχομαι και πάλι στο πρόβλημα.. Τόσο καιρό δούλευα το pc χωρίς να έχω πάνω συνδεδεμένα εσωτερικό modem και 2 dvd-roms. Τις τελευταίες μέρες, ενώ το pc δούλευε για αρκετές ώρες, σε κάποια φάση έκλεισε τελείως!! Το ξανάνοιξα και όλα καλά. Το ξαναέκανε αυτό χτες αλλα δεν πείραξα κάτι στο κουτί. Σήμερα, άνοιξε κανονικά αλλα πλέον κλείνει μέσα στα πρώτα 5 λεπτά!! Γιατί άραγε? Να φταίει το τροφοδοτικό? Postάρω να μου πείτε γνώμες παιδιά πριν βρω άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσω.. Ευχαριστώ!
SwAToNeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Κατα πάσα πιθανότητα είναι αυτό. Αν έιχες πρόβλημα mobo η vga δε θα άναβε καν με λίγες εξαιρέσεις (ποτέ μη λές ποτέ).
nick#18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 χμμμ...premier...σκ**** ειναι...αν αυτο στην εκδοση 400w εχει βαρος σχεδον μισο κιλο και ενα corsair/zalman η κατι πιο γνωστο ειναι εναμισι κιλο εχει σιγουρα μεγαλη διαφορα ποιοτητας....και αν τα βαλεις πανω σε κανα τραπεζι βαλε κανα 2 φιλα εφημεριδας και αν εχεις κανα κουτακι σχετικα μεγαλο (καρτας γραφικων π.χ.) βαλτο εκει πανω..για να μην φοβασε το τραπεζι ουτε να το γραρεις ουτε να μην εχει τιποτα που δεν βλεπεις και να στα βραχικυκλωσει..
ribo7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δε βρήκα ακόμη να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό.. Λέτε όμως να είναι κανένας ιός γι' αυτό σβήνει μετά από κανά 5λεπτο? Δοκίμασα το εξής σήμερα: Μπήκα στα bios και το άφησα λίγο εκεί.. Δεν έσβησε. Μετά μπήκα σε safe mode και προσπάθησα να κάνω ένα scan για ιό. Αλλά τελικά μετά από λίγο έσβησε και πλέον δεν ανοίγει καν.. Ίσως έκαψα τελέιως το τροφοδοτικό..
polaki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οτι και να φταίει δεν χάνεις τίποτα να αλλάξεις τροφοδοτικο! Η ζημιά που (μπορεί να) γλιτώσεις θα είναι σίγουρα μεγαλύτερης αξίας απτά πχ 60-70 € για το τροφοδοτικό! Πάντως και σε μια δική μου αντίστοιχη περίπτωση πριν αρκετά χρόνια (το pc δεν το εκλεινα ποτε γιατι μετα δεν ξεκινούσε με τίποτα), με το που άλλαξα τροφοδοτικό όλα ήταν οκ!
ribo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασα νέο τροφοδοτικό και τελικά επανήλθε το αρχικό πρόβλημα για το οποίο είχα ανοίξει το topic. Δουλεύει το νέο τροφοδοτικό αλλά δε φορτώνει να ανοίξει κανονικά το pc. Δε κάνει καν τον ήχο που κάνει όταν είναι να bootάρει. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά το έχω ξαναπεριγράψει πιο πάνω. Δηλ. μόνο ο ήχος της ψύκτρας του επεξεργαστή ακούγεται και δε φορτώνει κανονικά. Τί άλλη δοκιμή να κάνω? Να φταίει η μητρική? Έβαλα πάντως το σκληρό σε ένα παλιό υπολογιστή που είχα και δε μπόρεσα να φορτώσω τα windows. Πιστεύω δε τα σήκωνε ο υπολογιστής γι' αυτό (Pentium III, 566 MHz) και δε νομίζω να τα έχει παίξει ο σκληρός. Τί λέτε? Ευχαριστώ!
nick#18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 ο σκληρος μαλλον ...το p3 τα παει μια χαρα με τα xp....σε p2 με 128ram τα χω βαλει....το 3ρι θα κολοσει? κανει κανενα παραξενο θορυβο η σκληρος?
ribo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ο σκληρός όχι δεν κάνει κάποιο θόρυβο.. Τί μπορεί να φταίει δλδ στο σκληρό?
nick#18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 δεν ακουγετε καθολου η στροφαρει κανονικα? το pc τον βλεπει?
ribo7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το μόνο που δουλεύει είναι το ανεμιστηράκι!! Δεν bootάρει καν και στην οθόνη δε φαίνεται τίποτα ώστε να μπορώ να δω αν φταίει ο σκληρός που λες. Όταν πατάω το power του pc, δε κάνει δλδ τον ήχο που έκανε παλιά που καταλαβαίνει ότι φορτώνει τα windows. Αν δε σου είναι κόπος, διάβασε τα αρχικά posts μου που περιέγραφα το αρχικό πρόβλημα.. Thanks πάντως που ασχολείσαι με το θέμα μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.