iron angel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ξερετε απο ποτε το Λυκειο θα εχει 4 ταξεις? Ειναι αναγκη να μαθω αν θα το προλλαβω που δεν νομιζω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:shifty:
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν γινει επανασταση θα καταλαβεις οτι το λυκειο εχει πλεον 4 ταξεις.
adamakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στην ελλαδα ζεις αυτο σημαινει πρωτον να μην πιστευεις οσα διαβαζεις και δευτερον να δινεις ενα χρονικο περιθωριο για την υλοποιηση (μια δεκαετια περιπου)
pluss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Chrisxxx και adamako, έχετε απόλυτο δίκιο! Ε, και εσύ iron angel, τι περιμένεις, στην Ελλάδα ζεις!
agpr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και μάλλον θα είναι πολύ μακρά η περίοδος διαβουλεύσεων. Ουσιαστικά δεν θα προστεθεί τέταρτη τάξη στο Λύκειο. Θα αφαιρεθεί μάλλον μία τάξη από το δημοτικό και θα πηγαίνουν οι μαθητές ένα έτος νωρίτερα στο Λύκειο. Αποφοιτώντας από το τελευταίο θα παρακολουθούν μία τάξη, η οποία είτε θα ανήκει στο "μετά-Λύκειο" είτε στο "προ-Πανεπιστήμιο".
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα αυτο ειναι το σωστο να γινει ενα προπαρασκευαστικο ετος για την εισαγωγη στο πανεπιστημιο, αφου δεν εχουμε τη δυνατοτητα να το κανουμε στις σχολες ας γινει στο λυκειο.
lefi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα που οφείλει να λύσει αυτό το "κόλπο" είναι να μπαίνεις στο πανεπιστήμιο και να σου λένε μερικοί ούφο καθηγητές αυτό έπρεπε να το ξέρεις από το λύκειο και τέτοια. Επίσης το νέο αυτό σήστημα προσπαθεί απεγνωσμένα αυτό που θέλουμε τόσο πολύ και δεν μπορούμε να καταφέρουμε: Να καταργηθούν οι πανελλαδικές.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο ειναι αληθεια, εγω που μπηκα με το νεο συστημα δεν εκανα λογαριθμους, πινακες και συστηματα κατι που ολοι μου οι καθηγητες θεωρουσαν δεδομενο οτι επρεπε να ξερω. Αντιθετα ηξερα καλα βιολογια, ιστορια της τεχνης, δικαιο, θρησκευτικα που με βοηθησαν πολυ στο να σπουδασω πληροφορικη και επαιξαν σημαντικο ρολο στη διαμορφωση του βαθμου μου...
iron angel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ακουσα οτι θα αφαιρεθει μια ταξη απο το δημοτικο και θα προσθαιθη στο Λυκειο και οτι μετα δεν θα δινουν τα παιδια Πανελαδικες..ετσι τα παιδια θα μπαινουν πιο ευκολα στις σχολες. Αλλα δεν περιμενω και πολλα....
akpe Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 [...]ετσι τα παιδια θα μπαινουν πιο ευκολα στις σχολες.[...] Μην παίρνεις και όρκο. Άλλο η εύκολη εισαγωγή και άλλο η προετοιμασία για το πανεπιστήμιο.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Οι θεσεις ειναι συγκεκριμενες οι υποψηφιοι εχουν στανταρ αριθμο αρα ο ιδιος πανικος θα γινεται. Δεν μπορει να μπουν 10.000 γιατροι για να ειναι ολοι (για λιγο) χαρουμενοι... Ουτε οι Πανελληνιες προκειται να καταργηθουν γιατι χρειαζεται ενας σχετικα αξιοκρατικος τροπος εισαγωγης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ απλως θα αλλαξουν καποια μαθηματα.
pluss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αν μπαίνουν ελεύθερα στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ, αυτό καλό θα είναι, όμως θα αποφοιτούν ;
WizeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού ήδη 4 τάξεις έχει το λύκειο... 3 κανονικές και μια που δεν πέρασες εκεί που ήθελες και δίνεις πάλι πανελλήνιες για να περάσεις εκεί που δεν θέλεις...
lak10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 εγω που θα παω φετος γ λυκειου να αρχισβ να ανυσηχω οτι θα κατσω μια επιπλεον χρονια στο λυκειο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.