Προς το περιεχόμενο

Λύκειο και 4 τάξεις

iron angel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ξερετε απο ποτε το Λυκειο θα εχει 4 ταξεις? Ειναι αναγκη να μαθω αν θα το προλλαβω που δεν νομιζω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:shifty:

Δημοσ.

στην ελλαδα ζεις

αυτο σημαινει πρωτον να μην πιστευεις οσα διαβαζεις και δευτερον να δινεις ενα χρονικο περιθωριο για την υλοποιηση (μια δεκαετια περιπου)

Δημοσ.

Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί και μάλλον θα είναι πολύ μακρά η περίοδος διαβουλεύσεων. Ουσιαστικά δεν θα προστεθεί τέταρτη τάξη στο Λύκειο. Θα αφαιρεθεί μάλλον μία τάξη από το δημοτικό και θα πηγαίνουν οι μαθητές ένα έτος νωρίτερα στο Λύκειο. Αποφοιτώντας από το τελευταίο θα παρακολουθούν μία τάξη, η οποία είτε θα ανήκει στο "μετά-Λύκειο" είτε στο "προ-Πανεπιστήμιο".

Δημοσ.

Βασικα αυτο ειναι το σωστο να γινει ενα προπαρασκευαστικο ετος για την εισαγωγη στο πανεπιστημιο, αφου δεν εχουμε τη δυνατοτητα να το κανουμε στις σχολες ας γινει στο λυκειο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα που οφείλει να λύσει αυτό το "κόλπο" είναι να μπαίνεις στο πανεπιστήμιο και να σου λένε μερικοί ούφο καθηγητές αυτό έπρεπε να το ξέρεις από το λύκειο και τέτοια. Επίσης το νέο αυτό σήστημα προσπαθεί απεγνωσμένα αυτό που θέλουμε τόσο πολύ και δεν μπορούμε να καταφέρουμε: Να καταργηθούν οι πανελλαδικές.

Δημοσ.

Αυτο ειναι αληθεια, εγω που μπηκα με το νεο συστημα δεν εκανα λογαριθμους, πινακες και συστηματα κατι που ολοι μου οι καθηγητες θεωρουσαν δεδομενο οτι επρεπε να ξερω. Αντιθετα ηξερα καλα βιολογια, ιστορια της τεχνης, δικαιο, θρησκευτικα που με βοηθησαν πολυ στο να σπουδασω πληροφορικη και επαιξαν σημαντικο ρολο στη διαμορφωση του βαθμου μου...

Δημοσ.

Εγω ακουσα οτι θα αφαιρεθει μια ταξη απο το δημοτικο και θα προσθαιθη στο Λυκειο και οτι μετα δεν θα δινουν τα παιδια Πανελαδικες..ετσι τα παιδια θα μπαινουν πιο ευκολα στις σχολες.

Αλλα δεν περιμενω και πολλα....

Δημοσ.
[...]ετσι τα παιδια θα μπαινουν πιο ευκολα στις σχολες.[...]

Μην παίρνεις και όρκο. Άλλο η εύκολη εισαγωγή και άλλο η προετοιμασία για το πανεπιστήμιο.

Δημοσ.

Οι θεσεις ειναι συγκεκριμενες οι υποψηφιοι εχουν στανταρ αριθμο αρα ο ιδιος πανικος θα γινεται. Δεν μπορει να μπουν 10.000 γιατροι για να ειναι ολοι (για λιγο) χαρουμενοι... Ουτε οι Πανελληνιες προκειται να καταργηθουν γιατι χρειαζεται ενας σχετικα αξιοκρατικος τροπος εισαγωγης στα ΑΕΙ-ΤΕΙ απλως θα αλλαξουν καποια μαθηματα.

Δημοσ.

Αφού ήδη 4 τάξεις έχει το λύκειο... 3 κανονικές και μια που δεν πέρασες εκεί που ήθελες και δίνεις πάλι πανελλήνιες για να περάσεις εκεί που δεν θέλεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...