Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop μεχρι 500-600 ευρω!!!Help!!

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ..θελω να αγορασω λαπτοπ αλλα δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 600 ευρω..Το χρειαζομαι για τη δουλεια μου...δε με ενδιαφερουν τοσο παιχνιδια, ταινιες και τετοια...Θελω να εχει καλο επεξεργαστη για να μην τρωει σκαλωματα οπως το desktop μου!!!Να εχει διαρκεια μπαταριας..Γενικα, ψαχνω οσο το δυνατον καλυτερο σε αυτη την τιμη...Ο,τι αλλη πληροφορια χρειαζεστε ρωτηστε!!Ευχαριστω...και αν εχετε και link να κοιταω τα laptop που προτεινεται θα με βοηθουσατε!!!!:-)

Δημοσ.

Συμφωνώ για τον τοσίμπα με την σειρά Α300 να υπερέχει σε ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστίας σε επιδόσεις και φυσικά αντοχή στον χρόνο..

Δημοσ.
Το χρειαζομαι για τη δουλεια μου...

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η εργασία σου με τον υπολογιστή?

Κατά τα άλλα έχεις δώσει αρκετές πληροφορίες.

Επειδή τονίζεις τον καλό επεξεργαστή θα προτίνω έναν φορητό στις 13,3'' με γρήγορο επεξεργαστή, καλή αυτονομία και πολύ καλή οθόνη. Δεν έχει διετή εγγύηση (παρότι αν τρίξεις τα δόντια θα την έχεις) ούτε και κορυφαία ποιότητα κατασκευής αλλά για τα χρήματά του είναι ΑΨΟΓΟ.

Fujitsu Siemens Amilo Si 2636-L2

Δημοσ.

Κι εγώ πιστέυω οτι τα toshiba δεν τα πιάνει η hp στην αξιοπιστία. Ούτε η sony. Τα apple Πιστεύετε είναι εξίσου αξιόπιστα;

Δημοσ.

Σε περίπτωση που είσαι φοιτητής πάντα και δεν έχεις τόση ανάγκη από φορητότητα τότε ο acer 7720 που δίνουν τα carrefour με 700 ευρώ και 130 ευρώ δωροεπιταγές είναι μόνοδρομος ,απλά πάρε και μια έπεκταση εγγύησης για να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο..

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν 1 χρόνο περίπου ένα laptop HP και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

Όπως κι εσυ, δεν ήθελα κάρτα γραφικών για παιχνίδια και σχεδιαστηκά προγράμματα.

Φαντάζομαι θα τον θες για κανένα word,excel και γενικα office.

Οπότε θα σου πρότεινα αυτό που κοστίζει 399Ευρώ και θα γλυτώσεις και 200 Ευρώ γιατί δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά χωρίς λόγο.

Επίσης, επειδή είπες κάτι για κολλήματα στο desktop, θα σου πρότεινα να μην το πετάξεις και να βάλεις Linux. Θα δεις τεράστια διαφορά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...