Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 64bit και προγράμματα 32bit

mike^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα και στο forum αλλα επειδη δεν καταλαβα καλα η ερωτηση μου απευθεινετε σε αυτους που εχουν vista 64bit.Tα υπολοιπα προγραμματα 32 bit παιζουν κανονικα ή θα πρεπει να τα βρω ολα απ'την αρχη?

Δημοσ.

Να επισημάνω απλώς πως δεν ισχύει το ίδιο και για τους οδηγούς. Οπότε εάν σκέφτεσαι να κάνεις την μετάβαση, φρόντισε να ψάξεις για τις 64bit εκδόσεις τους...

Δημοσ.
Παιζουν και τα 32bit

οκ αυτο ειναι καλο....Οσο για τους οδηγους επειδη ειναι καινουργιο συστημα πιστευω θα υπαρχουνε....

Δημοσ.

Θέλει λίγο προσοχή ειδικά με οδηγους να μην περιέχει εστω και μία γραμμη 16bit κώδικα. Το διάβασα σε ένα περιοδικό και υποθέτω ότι είναι χρήσιμο.

Δημοσ.

Παίζει το 99%. Κάποια -λίγα πλέον- δεν δουλεύουν (π.χ. unlocker, sandboxie). Επίσης - δοκιμασμένο - κάποιοι ιοί δεν μπορούν να εκτελεστούν :) Αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη κάποιο από τα λίγα που δεν τρέχουν βάλε x64, αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

μια τελευταια απορια....Τα παιχνιδια θα παιζουν κανονικα;Και αν ναι θα αξιοποιουν τα 4gb ram;Επειδη τα 64βιτ θα τα βαλω μονο και μονο για τα 4gb ram

Δημοσ.
μια τελευταια απορια....Τα παιχνιδια θα παιζουν κανονικα;Και αν ναι θα αξιοποιουν τα 4gb ram;Επειδη τα 64βιτ θα τα βαλω μονο και μονο για τα 4gb ram

Οσα έχω δοκιμάσει παίζουν χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και αρκετά παλιότερα.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο, μπορείς να βάλεις 64b windows άσχετα με τον επεξεργαστή σου; Εγώ έχω τον Intel Q6600.

είναι 64b; Γιατί και εγώ θα ήθελα να αξιοποιήσω τα 4G ram..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...