Προς το περιεχόμενο

mandriva xtreme2 προβλημα με την εγκατασταση


GIOMIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια ειμαι ασχετος απο linux ειπα να το δοκιμασω και ετσι κατεβασα το mandriva xtreme2 apo torrent και αφου το εκψα και ολοκληρωθηκε η εγκατασταση σε αδειο σκληρο δεν μπουταρει και εμφανιζει μηνυμα "graphic κατι is not configured corectly"

παω λοιπων να το σεταρο απο τις επιλογες που εχει διαλεγω drivers gia nvidia fx5200-8800 εγω εχω μια 8800 gts περναει τους drivers η οπως αλλιως τα λενε και στο test μου βγαζει πως δεν μπορει να ξεκινησει η καρτα γραφικων και δεν βρηκε κατι αρχεια σχετικα με την καρτα γραφικων.

Ρωταω λοιπον μηπως καποιος απο εσας γνωριζει τι φταιει η εχει βρεθει σε μια παρομοια κατασταση και βρηκε λυση????Η μηπως δεν κανω κατι σωστα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ παιδια θα το προσπαθησω θα μπω με safe mod και θα χρησιμοποιησω τους vesa drivers βασικα καπου διαβασα οτι τα xtreme ειναι οτι πιο πληρες υπαρχει για το mandriva απο aps kai alla.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπηκα τωρα μενει να φταχω το προγραμα οδηγησης του wifi για να εχω και internet μηπως ξερετε πως θα περασω το προγραμα οδηγησης του wifi apo καποιο εξωτερικο μεσο??Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...