antonisatd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 γεια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.υπαρχει η δυνατοτητα να κανω εγκατασταση του Leopard σε ενα vaio laptop και πως μπορω να το καταφερω?ευχαριστω
GR1337 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση χωρίς διάθεση ειρωνείας; Αφου ψάχνεσαι για macOS γιατί δεν πήρες macbook; ps. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868
panos2000gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση χωρίς διάθεση ειρωνείας;Αφου ψάχνεσαι για macOS γιατί δεν πήρες macbook; ps. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι. ...στη θέση σου δεν θα ορκιζομουνα γι' αυτο!! Με λιγο διαβασμα σε forums θα καταλαβεις.... ;-)
iced Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη τι λενε? Οτι δεν ειναι καλο το macbook?
GR1337 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ...στη θέση σου δεν θα ορκιζομουνα γι' αυτο!! Με λιγο διαβασμα σε forums θα καταλαβεις.... ;-) Oύτε εγώ θα ορκιζόμουν, αλλά ορκίζομαι οτι δεν θα έμπλεκα ποτέ με αυτή τη διαδικασία. Άσε που δε γνωρίζουμε ούτε για ποιόν vaio μιλάει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση χωρίς διάθεση ειρωνείας;Αφου ψάχνεσαι για macOS γιατί δεν πήρες macbook; ps. Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι. Oύτε εγώ θα ορκιζόμουν, αλλά ορκίζομαι οτι δεν θα έμπλεκα ποτέ με αυτή τη διαδικασία.Άσε που δε γνωρίζουμε ούτε για ποιόν vaio μιλάει. Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτος; Ιδίως για πράγματα τα οποία προφανώς δεν γνωρίζεις καλά ή δεν γνωρίζεις καθόλου; Γιατί στην αρχική σου απάντηση, δεν έγραψες ότι αυτό που ζητάει το μέλος είναι δύσκολο ή ότι εξαρτάται από το μοντέλο Vaio που έχει. Ήσουν ξεκάθαρος: [...] Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι όχι. Καλύτερα να είσαι απόλυτος μόνο όταν γνωρίζεις κάτι, δεν νομίζεις;
GR1337 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Έδωσα την απάντηση που θα έδινα και στον εαυτό μου. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ οτι το έθεσα λάθος. Aν με ρωτούσες, όμως, θα επέμενα στην αρχική μου απάντηση. Το δεύτερο post ήταν διεκρίνηση προς άλλο μέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.