poscaman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ασχολούμαι 1-2 μερες τωρα λογω δουλειας με το προγραμμα αυτο.Με βάσεις δεδομένων εχω ασχοληθεί ελάχιστα-τιποτα. Αυτο που θελω να φτιαξω ειναι το εξης λοιπον.Εχω ενα συνολο απο υπολογιστες,εστω 100.Θελω για τον καθε υπολογιστη να κραταω καποια στοιχεια.πχ,IP,MAC address.Θελω ομως το καθε πισι να εχει δικη του καρτελα-(table??) στο οποιο να μπορω να δω ποιες ip ειχε συνολικα.Θελω μια βαση λοιπον με ολα αυτα.Εχω φτιαξει ενα table για τον καθε υπολογιστη.Εκει υπαρχουν διαφορες καταχωρησεις,σημειωσεις κλπ. Ο απωτερος στοχος ειναι να υπαρχει μια φορμα,στην οποια να επιλεγω υπολογιστη απο μια λιστα και να μου εμφανιζεται η "καρτελα" του.Αυτο,πως μπορει να γινει. Βαλτε ενα χερακι γιατι εχω πελαγωσει.Ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο σου κάνει; Quick Introduction to Forms - Open Office 2 Base (database) Tutorials Open Office 2 Base (database) Tutorials - Introduction to Using Forms Θα βρεις κι άλλα στο γούγλη με open office base form tutorial
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 δε βοηθανε...εγω θελω 1 form-multiple tables...
com_hs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το είχα κάνει και εγώ αυτό με το ipconfig /all kai meta επικόλυση σε αρχέια τχτ με το /ονομα υπολογιστή , δεν ξέρω βέβαια αν βολέυει για τόσα πσ
poscaman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δε με καταλαβες.το θεμα δεν ειναι το παραδειγμα,αλλα πως να παρουσιασω πολλα tables με μια φορμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.