greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 ειναι τραγικη η κατασταση με τις ''ιστοριες'' του dexter. μακαρι να δημιουργηθει νεα ομαδα και να μην κατεβασουμε ξανα απο την τωρινη (που δεν δεχονται και βοηθεια)
tonypapadovic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ναι τους ηλίθιους μεταφραστές τι μας κάνανε... Εκεί που επί δέκα επεισόδια μας δίναν τις ιστορίες ξαφνικά δεν το κάνουν... Τραγική κατάσταση... Δεν έχουν βγει ακόμη μετά από τόσες μέρες... Τι τους πληρώνουμε ε; Μας τρώνε τα λεφτά μας... Μακάρι να δημιουργηθεί άλλη ομάδα. Και μόλις τους συμβεί κάτι σε κάποιο επεισόδιο, μετά να βρίζεις και αυτούς... Και μετά να εύχεσαι να βρίσκονται συνεχώς και άλλα κορόιδα που έχουν δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό να είναι το ευχαριστώ σου. Το ότι μπορεί να έτυχε κάτι αυτή την εβδομάδα το σκέφτηκες; Ειλικρινά, το σκέφτηκες; Σκέφτηκες καθόλου όταν κάποιος μεταφραστής αφιερώνει μια μέρα γι' αυτόν τον σκοπό, κατά πάσα πιθανότητα ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ίσως να μην μπορεί λόγω δουλειάς και χρόνου, ώστε να δίνει σε σένα τις ιστορίες του; Λέω γω τώρα, μήπως το σκέφτηκες. Μπα, δύσκολα σου βάζω μάλλον.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μην εξάπτεσαι...η αχαριστία είναι μέρος τη καθημερινότητας
greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Ναι τους ηλίθιους μεταφραστές τι μας κάνανε...Εκεί που επί δέκα επεισόδια μας δίναν τις ιστορίες ξαφνικά δεν το κάνουν... Τραγική κατάσταση... Δεν έχουν βγει ακόμη μετά από τόσες μέρες... Τι τους πληρώνουμε ε; Μας τρώνε τα λεφτά μας... Μακάρι να δημιουργηθεί άλλη ομάδα. Και μόλις τους συμβεί κάτι σε κάποιο επεισόδιο, μετά να βρίζεις και αυτούς... Και μετά να εύχεσαι να βρίσκονται συνεχώς και άλλα κορόιδα που έχουν δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό να είναι το ευχαριστώ σου. Το ότι μπορεί να έτυχε κάτι αυτή την εβδομάδα το σκέφτηκες; Ειλικρινά, το σκέφτηκες; Σκέφτηκες καθόλου όταν κάποιος μεταφραστής αφιερώνει μια μέρα γι' αυτόν τον σκοπό, κατά πάσα πιθανότητα ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ίσως να μην μπορεί λόγω δουλειάς και χρόνου, ώστε να δίνει σε σένα τις ιστορίες του; Λέω γω τώρα, μήπως το σκέφτηκες. Μπα, δύσκολα σου βάζω μάλλον. Μην εξάπτεσαι...η αχαριστία είναι μέρος τη καθημερινότητας εχετε δικιο, αλλα οταν τους προταθηκε να μπουμε αλλα 3 ατομα για βοηθεια, δεν δεχτηκαν.
tonypapadovic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Eμ, αν ήταν ήδη η κανονική ομάδα, πόσοι θα μεταφράζουν μια σειρά, 7-8; Τα τρία άτομα που προσφέρθηκαν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την μετάφραση όποτε ήθελαν. Δηλαδή θα βρούμε κάτι νέο να κατηγορούμε τις ομάδες τώρα. Και επί τη ευκαιρία είχε προστεθεί ένα σταθερό μέλος ενώ βοηθούσε και άλλο ένα παιδί που κανείς από τους δυο τους δεν ήταν πέρυσι στην team. Πάντως περιμένω το τελευταίο επεισόδιο πως και πως, συμφωνώ εν μέρει πως φέτος μας τρέξαν λίγο πιο γρήγορα τις εξελίξεις, παρόλα αυτά δεν έχω κανένα παράπονο, καθώς το επίπεδο παραμένει εξαιρετικά ψηλά.
john1987 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως περιμένω το τελευταίο επεισόδιο πως και πως, συμφωνώ εν μέρει πως φέτος μας τρέξαν λίγο πιο γρήγορα τις εξελίξεις, παρόλα αυτά δεν έχω κανένα παράπονο, καθώς το επίπεδο παραμένει σχεδόν εξαιρετικά ψηλά. Αν και η 3η σαιζον ειναι κατωτερη της 2ης μπροστα σε κατι τριτες σαιζον τυπου PB ειναι κλασεις πανω...
tonypapadovic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Αφαίρεσα το σχεδόν γιατί πήγαινε σε κάτι που είχα γράψει πριν Το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό. Ασε συγκρίσεις ας αποφύγουμε να κάνουμε καλύτερα . Πάντως ακόμη και σε αυτές τις γρήγορες εξελίξεις που πολλά παιδιά μαρτυρούν, δεν μπορούμε να πούμε ότι έγινε καμια ευκολία, ή κάποιο σφάλμα, ή κάποιος εντυπωσιασμός για να φτάσουμε εδώ που είμαστε, έτσι νομίζω δηλαδή. Από την άλλη ο Dexter από την πρώτη του χρονιά έχει θέσει τον πήχη σε απίστευτα ύψη και επομένως και μεις ως τηλεθεατές του έχουμε συνεχώς ανάλογες απαιτήσεις. Που η συγκεκριμένη σειρά προσωπικά μου τις υπερκαλύπτει σε κάθε επεισόδιο.
greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Eμ, αν ήταν ήδη η κανονική ομάδα, πόσοι θα μεταφράζουν μια σειρά, 7-8;Τα τρία άτομα που προσφέρθηκαν θα μπορούσαν να ασχοληθούν με την μετάφραση όποτε ήθελαν. Δηλαδή θα βρούμε κάτι νέο να κατηγορούμε τις ομάδες τώρα. Και επί τη ευκαιρία είχε προστεθεί ένα σταθερό μέλος ενώ βοηθούσε και άλλο ένα παιδί που κανείς από τους δυο τους δεν ήταν πέρυσι στην team. προφανως θεωρεις φυσιολογικο το να εχουν περασει 6 μερες και να μην εχουν βγει υποτιτλοι, ενω μεταφραζουν 7 με 8 ατομα? τα 3 ατομα που προσφερθηκαν δεν θα ασχολουνταν οποτε ηθελαν, αλλα καθε δευτερα. δεν εχω κατηγορησει ξανα καμια ομαδα. δεν ειμαι 10 χρονων και ξερω οτι θελει δουλεια για να βγουν. prison break και heroes βγαινουν την επομενη της προβολης τους. επειδη φαινεται οτι γνωριζεις την ομαδα, ενω εγω οχι, θεωρω οτι θα ηταν ποιο σωστο να μου κανεις την ''επιθεση'' με pm και να μου εξηγησεις τι συμβαινει για να σβησω το μηνυμα. μην μου χαλας την ''εικονα'' που εχω για σενα απο το GTVS.
tonypapadovic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σόρρυ φίλε μου, κοίτα τα πρώτο σου ποστ. Επίσης δεν είπα ότι μεταφράζουν 7-8 άτομα. Επειδή δεν είσαι 10 χρονών γι' αυτό περιμένω να καταλάβεις αυτά που είπα στην πρώτη μου απάντηση. Προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης θεωρώ φυσιολογικό να περάσει και ένας μήνας και να μην έχουν βγει υπότιτλοι. Μια χαρά φυσιολογικό το θεωρώ και αυτό. Εγώ απάντησα στο ποστ σου. Και όσον αφορά για την ομάδα, κάνε τον κόπο και δες τα credits των 3-4 φετινών επεισοδίων και των περσινών και θα καταλάβεις ποιοι ήταν στην ομάδα. Δηλαδή αν ας πούμε -άσε την δουλειά και τις προσωπικές υποχρεώσεις- κάτι έπαθαν τα παιδιά που μεταφράζουν/διορθώνουν, τότε τι; Τέλος πάντων, τα τρία άτομα που προσφέρθηκαν μπορούν να βγάλουν και το 11ο και το 12ο αν θέλουν την Δευτέρα, τους κρατάει κανείς; Η DexterTeam θα βγάλει τους υπότιτλους όποτε μπορεί. Αν τους θέλει κανείς τότε καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Μέχρι τότε ας σκεφτόμαστε λογικά (βλ. παραπάνω ποστ) και ας συζητάμε για τον Dexter και μόνο. Φίλε μου προφανώς ποστ σαν και το πρώτο σου είναι που αποθαρρύνουν τους μεταφραστές. Αν είχες μεταφράσει θα το καταλάβαινες. Και επίσης από την άλλη αν έχεις ήδη μεταφράσει μπορείς να φτιάξεις εσύ ομάδα και να ανεβάζεις τους υπότιτλούς σου και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.
greg_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς και υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Επίσης θεωρώ φυσιολογικό να περάσει και ένας μήνας και να μην έχουν βγει υπότιτλοι. Μια χαρά φυσιολογικό το θεωρώ και αυτό. σε αυτο ειναι που διαφωνουμε. Δηλαδή αν ας πούμε -άσε την δουλειά και τις προσωπικές υποχρεώσεις- κάτι έπαθαν τα παιδιά που μεταφράζουν/διορθώνουν, τότε τι; τοτε θα μπορουσες να πεις οτι υπαρχει προβλημα και θα αργησουν. απλο ειναι. Τέλος πάντων, τα τρία άτομα που προσφέρθηκαν μπορούν να βγάλουν και το 11ο και το 12ο αν θέλουν την Δευτέρα, τους κρατάει κανείς; Η DexterTeam θα βγάλει τους υπότιτλους όποτε μπορεί. Αν τους θέλει κανείς τότε καλώς, αν όχι πάλι καλώς. Φίλε μου προφανώς ποστ σαν και το πρώτο σου είναι που αποθαρρύνουν τους μεταφραστές. Αν είχες μεταφράσει θα το καταλάβαινες. Και επίσης από την άλλη αν έχεις ήδη μεταφράσει μπορείς να φτιάξεις εσύ ομάδα και να ανεβάζεις τους υπότιτλούς σου και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. δεν ειπα οτι θελω να βγαλω πρωτος τους υποτιτλους. ζητησα να βοηθησω στη μεταφραση για να βγουν ποιο γρηγορα. ειναι σαφεστατο αυτο που λεω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 τελευταίο επεισόδιο σήμερα... guaranteed 4th season
tzinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το δα, μια χαρα ητανε και χαιρομαι που δεν ακολουθει την συνηθισμενη οδο, δεν υπαρχει το γνωστο cliffhanger αλα prison retarted break, απλα ενα closure σχεδον σε ολες τις υποθεσεις με κανα δυο καινουρια στοιχεια που θα μας απασχολησουν την επομενη σεζον. Μερικες δυνατες σκηνες, καλες ατακες, ισως λιγο βεβιασμενα τα closure, αλλα καπως ετσι επαιζε ολη η σεζον. Δεν ηταν η καλυτερη οπως ξαναειπωθηκε, αλλα παραμενει σε πανυψηλα επιπεδα που δεν φανταζονται αλλες σειρες. Περιμενο να το δειτε και εσεις, σηκωνει λιγο συζητηση. Θα κανω μια αναλυσουλα στις σκεψεις μου αργοτερα
konnak Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ρε tzino, καμιά αγγλική ιστοριούλα παίζει; Το 'χω και κάθεται από το πρωί. -----Προστέθηκε 15/12/2008 στις 07 : 22 : 59----- OK, το είδα και εγώ. Πολύ καλό το φινάλε σε μία σεζόν αρκετά καλή, απλά όπως είπε και ο tzinos όχι τόσο καλή όσο οι άλλες δύο, αλλά και πάλι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε σειρά παιζόταν αυτό το φθινόπωρο. Μου άρεσε που κλείνουν τη σεζόν χωρίς να αφήσουν hint για την επόμενη σεζόν, η οποία αποτελεί για μένα πραγματικά μεγάλο μυστήριο, ως προς το στυλ που θα ακολουθήσει και την πορεία του Dexter ως χαρακτήρα ως family man. Ελπίζω να μην κατακρεουργήσουν τον χαρακτήρα Dexter που χτίστηκε καταπληκτικά μέχρι τώρα, αν και κρίνοντας από τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Πάντως είναι αρκετά εντυπωσιακό το πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας της σειράς. Ακόμα και σε μια σεζόν που λέμε όλοι ότι είναι χειρότερη από τις πρώτες δύο η σειρά ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες πολύ εύκολα. Μακάρι να συνεχίσουν να το προσέχουν σαν τα μάτια τους αυτό το μικρό διαμαντάκι, αν και πλέον πρέπει να ψαχτούν λίγο περισσότερο στο στόρι της 4ης σεζόν. Από την άλλη, οι συγκυρίες ευνοούν την συγγραφή πολύ ποιοτικού υλικού, αφού πλέον ο Dexter θα έχει και άλλου είδους φιλοσοφικές και εσωτερικές αναζητήσεις (βλέπε πατέρας και σύζυγος ). Πιο συγκεκριμένα για το φινάλε: Ήταν καταπληκτική η σκηνή με τον Ραμόν στη φυλακή, ειλικρινά δεν περίμενα τέτοιο closure. Πιο πιθανό μου φαινόταν να τον ενοχοποιήσει με τη βέρα για την Έλεν Γουλφ ή να έχουμε Πραντο-κτονία . Καταπληκτική και η σεκάνς με τον σκίνερ, ο διάλογος, η ζωώδης μάχη, το παιχνίδι ελέγχου-εξουσίας. Παλιός καλός Ντέξτερ. Το μόνο που ίσως μου φάνηκε λίγο περίεργο ήταν το υπερβολικά happy end, όλοι ζευγάρωσαν, η Ντεμπ έγινε Ντετέκτιβ, ο Ντέξτερ παντρεύτηκε, κτλ κτλ. ΥΓ: Μόνο δύο βιβλία υπάρχουν, έτσι; Γιατί μια μέρα που το έψαχνα μου φάνηκε ότι είδα ένα τρίτο - καινούριο - από την ίδια συγγραφέα.
tzinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Πάμε συζητησουλα (φυσικά όλα σποιλερς) Φοβερή η σκηνη που αρχιζει με τον μιγκελ στο παρκο.Μου φαίνεται περίεργο που δεν την πέφτουν οι συνάδελφοι στον ντεξ για συμπαρασταση, μιας και ξερουν ότι ειχαν γινει κοληταρια. Βέβαια λεει στον μονολογο του ότι ο καθενας θρηνεί με τον τροπο του και αυτος διαλέγει να δείχνει την εικονα αυτουνου που θρηνει με το να πεφτει με τα μουτρα στην δουλειά. Βολικο και κραταει αποστασεις. Αλλα εχουμε την πρώτη σύγκρουση ραμον – ντεξ Μετα εχουμε την ευχητήριο καρτα- βομβα από την μανα της ριτα. Ψιλιαστικα ότι εννοούσαν 3το γαμο, η ριτα πηγε να το καλυψει για 3το παιδι. Ε δεν νομιζω ότι προσπαθησαν και πολύ να μας μπερδεψουν και φανηκε ότι ο ντεξ το καταλαβε και αυτος αμεσως. Αλλα πιστευω ότι θα μαθουμε κατι για το παρελθον της. Ο ντεξ θελει να αφησει την ριτα να εχει το δικο της μυστικο, αλλα ισως το βρει μπροστα του. Υλικο για την 4ρτη σεζον! Εκει όμως που τα καταφεραν να μας ξεγελασουν ηταν με την συγκρουση ραμον – ντεξ. Φαινόταν ότι πηγαίναμε για πραντοκτονια, ακόμη και το πρεβιου έδειχνε ότι ραμον – ντεξ θα είναι η κυρια συγκρουση. Αλλα η καταληξη ηταν άλλη και ηταν ακρως εντυπωσιακή και ικανοποιητική. Ραμον και ντεξ πετούσαν σπιθες στην σκηνη της φυλακης και έβγαλαν μια ένταση και μια ειλικρίνεια, μια αλληλοκατανόηση που δεν εβγαζαν οι σκηνες μιγκελ – ντεξ. Και εδώ είναι το μεγαλείο της σειράς και που απογειώνεται η σεζον, όλα μοιαζανε βεβιασμενα, ο μιγκελ φαινόταν ότι δεν ηταν αντάξιος φιλος του ντεξ, ότι ηταν επιδειξίας, το σκοταδι που εβγαζε δεν ηταν πειστικό, δεν εφτανε τον μυθο του dark aveger! Και εκνευριζόμουν με τον ντεξ που την πατησε ετσι. Αλλα μηπως τελικα ηταν εσκεμμένο, μηπως ο ντεξ καταλαβαίνει τωρα ότι ο ραμον ηταν αυτος που θα μπορούσε να ταυτιστεί μαζι του, να αναπτύξει μια σχεση κατανόησης όχι απαραίτητα φιλιας. Ο ραμον σκότωσε τον πατερα του, ο ραμον ειχε την τρελα και την βια μεσα του. Δεν λεει ξεκάθαρα όμως για διψα για να παίρνει ζωές. Αλλα αυτος ειχε το σκοταδι μεσα του και όχι ο μιγκελ. Και τι κανει ο ντεξ, προσπαθει να τον βοηθήσει, Ω ΥΨΙΣΤΕ ΝΤΕΞ, kudos! Του λεει ότι δεν χρειάζεται να είναι ετσι συνεχεία, πρεπει να σταματησει η μεταφορά βιας από πατερα σε γιο και του θυμίζει τα παιδιά του. ΑΛΛΩΣΤΕ και ο ντεξ θα γινει πατέρας! Εχω ξαναπεί ότι ειμαι υπερ της εξέλιξης του ντεξ σε ντεμι-ανθρώπινο ον. Δεν γεννήθηκε με την διψα, την απόκτησε στο φρικτό έγκλημα της μανας του. Αν ειχε και μια δόση τρελας από γεννησιμιού δεν το ξερουμε. Ο ντεξ μεγάλωσε με την διψα, αναγκάστηκε να ακολουθησει των κωδικα του πατερα του για να μπορέσει να επιβιώσει στην ανθρώπινη κοινωνία και να καταπολεμήσει την διψα του με το μικρότερο ισως κόστος. Αλλα δεν επαψε να είναι άνθρωπος και να εχει αισθήματα και δεν επαψαν οι σεναριογράφοι να μας δινουν συνέχεια τέτοια σημάδια, όσο και αν αυτος δεν τα αποδέχεται αρχικα. Ο ντεξ είναι ενας γλυκητατος ανθρωπος/σκοτεινος δολοφόνος λοοολλλ. Αγαπαει και νοιαζεται για την αδερφη του, τα παιδια της ριτας τα λατρευει, όπως και γενικα τα παιδια, ισως αισθανεται την αθωοοτητα που του κλεψανε με το σκηνικο με την μανα του! Και το σημαντικοτερο αποδεχεται πλεον ότι αγαπαει και την ριτα και δεχεται να κανει υποχωρησεις για παρτη της, δεν είναι πλεον μια κοινωνικη υποχρεωση, ενας αναγκαιος συμβιβασμος για να ταιριαξει στην κοινωνια και να ενεργει μονο ως σκοτεινος δολοφονος ανενοχλητος. Και φυσικα δηλωνει ότι αυτό που λαχταρα ποιο πολύ είναι να δει τον γιο του να μεγαλωνει. Ευγε παλικαρι μου. Ωραια σκηνη και με τον πατερα του. Τον συγχωρει, τον αποδεχεται, τον τιμα. Ο πατερας δακρυζει αλλα αυτά τα δακρυα είναι του ντεξ. Στο πρόσωπο του ντεξ δεν υπαρχουν δακρυα αλλα στο μυαλο του έκλαψε. Άλλωστε εχει να τακτοπoιησει τον σκινερ. Ο οποίος νομίζει ότι είναι κυρίαρχος, αλλά άλλος έχει το πανω χερι. Αντε γεια σκινερ….. ΑΛΛΑ εδώ είναι και το ποιο μελανό σημείο του φιναλε. Τι εγινε τελικα, θα δεχτουν οι μπατσοι ότι απλα επεσε στις ροδες τους ο σκινερ? Δεν θα ψαξουν το μερος, ο ντεξ εχει σιγουρα αφησει στοιχεια. Μακαρι να μην το αφησουν ετσι και μακαρι να είναι αυτό μερος της 4ρτης σεζον, θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα ξεμπλεξει. Ωραια και η ντεμπ, πηρε την ασπιδα της, διαλεξε την προσωπικη ζωη και πηρε προαγωγη. Μπραβο και στην λαγκουερτα που δεν είναι συνεχεια σκυλα. Us morgans are gonna be allright after all λεει η ντεμπ στον ντεξ…..we shall see….. Και υλικο ξανα για την 4ρτη σεζον για το αν θα δει επιτελους τους φακελους για την μανα του ντεξ. Και φτάνουμε στον γάμο, όλα όμορφα και καταπληκτικό φιναλε, χωρις το τρελο cliffhanger αλλά με μια αισθηση ολοκλήρωσης ενός κεφαλαίου με μερικα μικρα ερωτήματα να πλανούνται. Όπως πρέπει να είναι μια σειρά που σέβεται τον θεατή. Και φυσικα η μαγική σκηνή με την σταγονα αιματος στο νυφικο, συμβολιζει τοσα πραγματα και εχει 50 ερμηνειες……..δεν θα είναι πάντα όλα τόσο ήρεμα!
john1987 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια η αναλυση σου tzinos συμφωνω απολυτα.Θα τονισω ενα απο τα πολλα που ειπες:Μια σειρα που σεβεται τους θεατες της!!! Οντως το πλανο στο παρκο ηταν πολυ μπροστα,με το που το ειδα εντυπωσιαστηκα. Εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι και παλι η ερμηνεια του Hall και στη σκηνη με τον Ραμον αλλα ειδικα εκει που τον ειχε πιασει ο Σκινερ.Ο τυπος σπερνει,απλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.