Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι τα δυο, με λιγη "σαλτσα" Ντεξτερ :P

Δε ξερω,εχω την εντυπωση οτι θα παθει το κατιτις του ο Ντεξτερ αυτη τη φορα και δε θα βγει τελειως αλωβητος..

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Kαι τα δυο, με λιγη "σαλτσα" Ντεξτερ :P

Δε ξερω,εχω την εντυπωση οτι θα παθει το κατιτις του ο Ντεξτερ αυτη τη φορα και δε θα βγει τελειως αλωβητος..

Κι εγώ το πιστεύω αυτό... θα έχει πολύ ενδιαφέρον όμως να τον δούμε στην άλλη πλευρά, στη θέση

του θύματος. Το σίγουρο είναι ότι και ο σκίνερ δεν θα ξέρει τι τον περιμένει, αφού νομίζει πως ο Ντέξτερ έχει απλώς πληροφορίες για τον Φριμπο :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως συνολικά μέχρι τώρα η season είναι κατώτερη και των δικών μου προσδοκιών.

Μου αρέσει -πάντα- η αργή εξέλιξη της ιστορίας, η εξέλιξη του χαρακτήρα του Dexter (κυρίως, γιατί οι υπόλοιποι περιέργως κάνουν περισσότερο κύκλους και πισωγυρίσματα παρά προχωρούν μπροστά), και το όλο concept με τον πατέρα του που ακόμα

λειτουργεί ως δευτερεύουσα συνείδηση που τον κρατάει στον κώδικά του.

Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του Miguel, όπως σκιαγραφείται και λειτουργεί. Καθόλου.

Ούτε η ερμηνεία του, με εξαίρεση κάποιες σκηνές που τα παίρνει στο κρανίο και καλά εμφανίζει το αληθινό του πρόσωπο, ούτε το πως μαθαίνουμε τις (ομολογουμένα λίγες και προβλέψιμες) πτυχές του "παράξενου" χαρακτήρα του. Αυτός ο τύπος πέρασε πολύ γρήγορα και εύκολα από το θρήνο, στην εκδίκηση και κατόπιν στην προσκόλληση σε ένα κατα συρροή εγκληματία. Και μάλιστα κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να τον κάνει φίλο του και να τον πείσει να του μάθει τα "κόλπα του επαγγέλματος". Ποιον; τον Dexter!

Ήταν πολύ stretched αυτό το storyline, και αν μη τι άλλο,[wishful mode on] εφόσον ήθελαν να το πάνε εκει, επρεπε να το αναπτύξουν πιο αργά, πιο λάου λάου, και όχι τόσο εσπευσμένα. Αν ήταν δυνατόν, ακόμα-ακόμα, να το έβαζαν σαν δευτερέυον story arc που θα κορυφονώταν σε δύο season πχ και θα έδινε την δυνατότητα να κάνουν πιο πολύπλοκο τον Miguel, να τον αναδείξουν σε σημαντικό και καλά ορισμένο χαρακτήρα και μετά ας τον σκοτώσουν...[wishful mode off] Τώρα, πάμε πάλι σε μια επανάληψη του μοτίβου, εισάγουμε νέο κακό χαρακτήρα, τον αναδεικνύουμε σε κεντρικό και τον σκοτώνουμε στο τελευταίο επεισόδιο. Μακάρι να μην γίνει πάλι ετσι, αλλά χλωμό το κόβω.

Βρήκα περισσότερο ενδιαφέρουσα την ιστορία με τον Skinner, μέχρι που (μου :P) την κατέστρεψαν με το βιαστικό εμβόλιμο σκηνικό που ο Skinner πιάνει τον CI και τον γλιτώνουν η Deb με τον Lundy.

Επίσης ενδιαφέρον το substory της Camilla. Αυτό υλοποιήθηκε αρκετά προσεγμένα, αλλά δυστυχώς λειτούργησε αρκετά αποκομμένα από την υπόλοιπη season.

Τώρα βέβαια, όπως έχουν τα πράγματα, είναι αρκετά ενδιαφέρον το σημείο όπου άφησαν τα πράγματα. Και ακόμα και αυτή την κάπως μέτρια season του Dex, την προτιμώ σε σχέση με σχεδόν οτιδήποτε άλλο παίζει αυτό τον καιρό.

Δημοσ.

Κάτι που διάβασα στο imdb

προσοχή spoiler για το νέο επεισόδιο!!!!!!!!!

είστε σίγουροι ότι τον απήγαγε ο skinner?? Και όχι ο μασουκα για το παρτυ;;; Δε νομίζω σε δυο επεισόδια να δουμε γαμο, παρτυ, ντεμπρα + αντον, τελειωμενο σκινερ και μιγκελ, την εσωτερική έρευνα για τον αστυνομικό, τον αστυνομο ειντζελ και την girlfriend του αλλά και λαγκουερτα εναντιον Μιγκελ. Εγώ νομίζω πως θα τραβήξει και άλλη σεζον το ολο concept

Δημοσ.

Praetorian συμφωνω απολυτως μαζι σου για την 3η σαιζον.

Ακομα κι ετσι βεβαια, ειναι αρκετα καλυτερη απο οτιδηποτε αλλο παιζει αυτη τη στιγμη στην τηλεοραση, απλα... μας ειχε καλομαθει ο Ντεξτερ

• Members
Δημοσ.

Ρε σεις, λέτε ο Freakster να έχει δίκιο και στο επόμενο επεισόδιο να δούμε τον Dexter

δεμένο σε μια καρέκλα και φιμωμένο κι εκεί που η αγωνία να χτυπάει κόκκινο, να σκάσει ο ματσούκα παρέα με μια χορεύτρια και να του πει "Surprise"!:rolleyes:

Δε λέω, πλάκα θα είχε, αλλά θα ήταν μεγάλη απογοήτευση...

Δημοσ.

συμφωνο και εγω με praetorian και τα εχω αναφερει και παλιοτερα. Η ιστορια του μιγκελ δεν με ικανοποιησε καθολου, ειδικα για βασικο στορυ της σεζον. Οπως και οτι δεν δινει και κανα ρεσιταλ ερμηνειας ο ηθοποιος που τον ενσαρκωνει. Εχει καποιες καλες σκηνες αλλα ειναι γενικως ενοχλητικος και ο χαρακτηρας ανισος, τραβηγμενος και βγαλμενος απο το πουθενα. Το χειροτερο ειναι οτι κανει τον ντεξτερ να φενεται ασχημα, διοτι 2 σεζον εχουμε χτυσει το μυθο αυτου του φοβερου χαρακτηρα με τους προβληματισμους, την ξενικη απο την ανθρωποτητα συμπεριφορα που παρολα αυτα παραμενει συμπαθητικος και ανθρωπινος, και μετα ερχεται ο μιγκελ με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα στο πολυ προχειρο και βεβιασμενο και γινονται φιλαρακια για 2-3 επεισοδια και παιζουν με τα μαχαιρια τους! Αν ειναι να το κανουμε serial killer freak parade!

Επειδη εχω διαβασει το πρωτο βιβλιο, η υποθεση περα απο καμποσες μικροδιαφορες, ηταν ιδια. Σε σημειο που διαβαζες και στο μυαλο σου παιζανε οι σκηνες απο την σειρα. Για την 2ρη σεζον εχω την εντυπωση οτι δεν ακολουθησανε πιστα το 2ro βιβλιο, χωρις να το εχω διαβασει. Φοβομουν οτι θα αρχιζε ο κατηφορος, αλλα ευτηχως κατι τετοιο δεν εγινε. Μηπως τωρα στην 3τη ακολουθουνε ολοτελα δικο τους σεναριο και γι αυτο εχει πεσει λιγο η ποιοτητα? Αν μη τι αλλο, ακομα και να σου αρεσει το βασικο στορυ με τον μιγκελ, οι στοχασμοι του ντεξτερ και οι διαλογοι γενικως δεν ειναι τοσο sharp kai cutting edge οπως στις 2 πρωτες σεζον.

Και φυσικα παρολα αυτα οπως ειπε και ο sheik η σειρα παραμενει κορυφη και μακραν καλυτερη απο αλλες βλακειες, ΑΛΛΑ .......

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα με Praetorian.Ουτε εγω εχω ενθουσιαστει με την τριτη σεζον και ισως πραγματι εχει να κανει οτι το σεναριο που ακολουθουν ειναι ολοτελα της παραγωγης και οχι πια απο το βιβλιο.Μεγαλυτερο "ατοπημα" του Ντεξτερ ειναι σιγουρα οτι αφησε τον Μιγκελ να μπει στον κοσμο του και οχι μονο τον αφησε αλλα τον καλοσωρισε με ανοιχτες αγκαλες.Ειναι πολυ stretched για ενα τυπο σαν τον Ντεξτερ,ετσι τουλαχιστον οπως τον εχουμε γνωρισει και εχουν φτιαξει το συγκεκριμενο χαρακτηρα.Μπορει καποιος να πει οτι το εκανε αυτο διοτι βρηκε ισως καποιο να τον καταλαβαινει και πιθανοτατα το ειχε αναγκη αυτο ο Ντεξ αλλα και παλι αλλιως μεγαλωσε και διδαχτηκε απο τον πατερα του και στο τελος το καταλαβε οτι δεν μπορει να εχει τετοιου ειδους "φιλους".Παντως αναμενεται με αρκετη αγωνια το σημερινο επεισοδιο και οπως ειπατε,για να δουμε και τον Dexter για μια φορα στην θεση του θυματος και πως θα αντιδρασει.

Δημοσ.

Κιομως, η διαμαχη Ντεξτερ-Μιγκελ θα μπορουσε να ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα. Το θεμα ειναι οτι τοσο το main story οσο και το backstory ειναι εντελως αδιαφορα(Γδαρτης, η Κινεζα του Ε.Υ,. η Γουλφ) και αυτο δεν θα αλλαξει ακομα και αν δεθουν ολα στο 11 και το 12

Και το χειροτερο, μας πηραν πολυ screen time και ετσι φαγαμε 8 επισοδεια για να γινουν φιλοι ο Μιγκελ0Ντεξτερ και μεινανε 4 για να δουμε την κοντρα τους. Αυτο στον αθλητισμο λεγεται ''κακος προγραμματισμος για το ποτε θα φορμαριστει η ομαδα"

Δημοσ.

Εμενα παντως το μονο που μου φαινεται ατοπημα στη σαιζον αυτη ειναι το ποσο απιθανο ειναι 2 τυποι σαν τον Μιγκελ και τον Ντεξτερ να συναντηθουνε και να...γινουνε φιλοι κιολας!

ps:Παντως πρεπει να παραδεχτειτε οτι το "male bonding" ειχε αρκετη φαση.

Δημοσ.

πεθανε ο ...

:cry::cry::cry::cry::cry:

μιγκελ

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

• Members
Δημοσ.

Εμένα ρε γαμώτο δεν με ενθουσίασε...

μου φάνηκαν σαν να έγιναν κάπως βιαστικά όλα. Θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι η ιστορία με τον Μιγκέλ είχε πολύ ενδιαφέρον (κυρίως με τον Ντέξτερ να θέλει να γίνει μέντορας κάποιου - ό,τι ήταν γι' αυτόν ο Χάρι), αλλά νομίζω κι εγώ πως έπρεπε να αναπτυχθεί πιο αργά, ιδανικά, σε δύο σαιζόν...

Μπορούμε να φανταστούμε πάντως τί θα είχε πάθει ο

σκίνερ αν ήταν τελικά αυτός που είχε απαγάγει τον Ντέξτερ :devil:

Δημοσ.

Ναι τι γίνεται με το 11?? 2 μέρες πέρασαν ακόμα τίποτα? Η απλά δεν ψάχνω στα σωστά μέρη? Αν έχει βρεί κάποιος κάτι θα εκτιμούσα ένα pm :-)

Έγω το βλέπω ευχαρίστως δύχως "ιστορία", αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω μόνος, κ ο κολλητός δν καταλαβαίνει τζίφος Αγγλικών.... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...