snik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεν την αγοραζουν γιατι λογο της θεματολογιας και μερικων σκηνων που εχει πιθανον να την ειχε κοψει το ΕΣΡ. Παντως ειμαι υπερ της αποψης οτι ορισμενες σειρες ειναι να μενουν για λιγους...μολις αρχιζουν και γινονται διασημες ορισμενες σειρες παιρνουν τον κατηφορο
4saken Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλα αν παιχτει ελλαδα δεν νομιζω να αρχισουν τις λαμακιες οι σεναριογραφοι... Ελπιζω μονο να μην υπαρξει αλλη σεζον για να ναι και επισημα η καλυτερη σεζον ολων των εποχων.
CarbonFibre Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 H σειρα εφτιαξε πολυ εδω και 2-3 επισοδεια κυριως σεναριακα αλλα και σκηνοθετικα Ακουω στοιχηματα ποτε θα τον φαει τον Μιγκελ ο Ντεξτερακος, στο 10, στο 11 ή στο 12??? Στο 11.
greg_m Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλα αν παιχτει ελλαδα δεν νομιζω να αρχισουν τις λαμακιες οι σεναριογραφοι...Ελπιζω μονο να μην υπαρξει αλλη σεζον για να ναι και επισημα η καλυτερη σεζον ολων των εποχων. θα υπαρξει
john1987 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Αν και εχει ξαναειπωθει πιστευω,να πω για αλλη μια φορα το ποσο προσεγμενες ειναι η ερμηνειες στη σειρα.Αφου την ειδα καπακια μετα το PB και λεω,πωπω τι ηθοποιαρες ειναι αυτες! Φυσικα ο Michael C Hall αλλα και το παλικαρι που παιζει τον Miguel αποδιδουν την "τρελα" με πολυ πειστικο τροπο.
Members gsarig Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ο Michael C Hall είναι πολύ καλός και το έχει αποδείξει όχι μόνο με το Dexter, αλλά και στο Six Feet Under, σε τελείως διαφορετικό ρόλο. Μαζί με τον Al Swearengen από το Deadwood έχει την καλύτερη ερμηνεία που έχω δει σε σειρά (εντάξει, μετά από αυτή του Λινκολν στο Prison Break )
WizeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ο Michael C Hall είναι πολύ καλός και το έχει αποδείξει όχι μόνο με το Dexter, αλλά και στο Six Feet Under, σε τελείως διαφορετικό ρόλο. Μαζί με τον Al Swearengen από το Deadwood έχει την καλύτερη ερμηνεία που έχω δει σε σειρά (εντάξει, μετά από αυτή του Λινκολν στο Prison Break ) αχαχαχαχα! yeap... its so hard to pretend being a sink !!!
snik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 παντως δεν ηταν παντα ετσι απο θεμα ερμηνειων,στην αρχη σχεδον ολοι οι χαρακτηρες πλην του dexter ηταν λιγο οτι να'ναι αλλα ευτυχως εφτιαξαν στην πορεια.
greg_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ειδικα η Jennifer Carpenter. τη θυμαστε ως Emily Rose?
sheik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μολις ειδα μονοκοπανια τα 4,5,6,7. Το ειχα αφησει αρκετο καιρο,πραγμα που κανω πρωτη φορα με τον Ντεξτερ διοτι απο τα πρωτα 3 επεισοδια η 3η σαιζον δεν μου αρεσε καθολου. Τα 4 και 5 ηταν στο ιδιο,ηρεμο -εως βαρετο- στυλ, αλλα επιτελους ειδαμε Ντεξτερ απο τα παλια, στα επεισοδια 6 και 7. Τρομερα επεισοδια και τα 2,finally οι μονολογοι του Ντεξτερ θυμιζουν....Ντεξτερ. Ηθικα διλημματα,φιλιες,γαμοι,δολοφονιες....Αυτα ειναι Μου αρεσε παρα πολυ το sub-story με την Καμιλα και ειδικα το τελος του.Πολυ συγκινητικο.... Αντε να δω που θα παει η υποθεση με τον αντιπαθητικο(για μενα) Μιγκελ που εξακολουθω να τον θεωρω την χειροτερη προσθηκη στη σειρα οπως και το χειροτερο κυριως πιατο στις 3 μεχρι τωρα σαιζον. Εξαιρετικο ενδιαφερον εχει ομως η υποθεση του skinner,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι και ειμαι αναμεσα σε 3. Το προφανες ειναι να πει κανεις τον Κουιν,που ειναι αρκετα περιεργος τυπας + το γεγονος της υποθεσης με την Γιουκι που τον ερευνα κλπ. Ο 2ος που μου ερχεται στο μυαλο, ειναι ο Μιγκελ, μονο και μονο επειδη παρουσιαζει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Ντεξτερ ωρες ωρες.Αλλα εφοσον ξερει οτι ο Φριμπο ειναι νεκρος,ποιος ο λογος να τον κυνηγαει και να σκοτωνει οσους τον γνωριζαν? Τελος, εχουμε και τον Αντον ο οποιος ειναι στη λιστα μου μονο και μονο επειδη η Ντεμπ εχει αποδειχθει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρουσουζα και απλα για αλλη μια φορα μπλεκει με τον δολοφονο Υ.Γ Η Ριτα εχει γινει αστερι ή ειναι ιδεα μου?
john1987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καθολου που το θυμηθηκες ρε συ!! Πιστευω ερμηνευτικα γενικα ισως ειναι ο αδυναμος κρικος της σειρας.Οι υπολοιποι πρωταγωνιστες ομως παιζουν πολυ καλα πιστευω. ps:Ρε συ η Ριτα τουμπανο οπως παντα,τι να λεμε τωρα!
Members gsarig Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μολις ειδα μονοκοπανια τα 4,5,6,7.Το ειχα αφησει αρκετο καιρο,πραγμα που κανω πρωτη φορα με τον Ντεξτερ διοτι απο τα πρωτα 3 επεισοδια η 3η σαιζον δεν μου αρεσε καθολου. Τα 4 και 5 ηταν στο ιδιο,ηρεμο -εως βαρετο- στυλ, αλλα επιτελους ειδαμε Ντεξτερ απο τα παλια, στα επεισοδια 6 και 7. Τρομερα επεισοδια και τα 2,finally οι μονολογοι του Ντεξτερ θυμιζουν....Ντεξτερ. Ηθικα διλημματα,φιλιες,γαμοι,δολοφονιες....Αυτα ειναι Μου αρεσε παρα πολυ το sub-story με την Καμιλα και ειδικα το τελος του.Πολυ συγκινητικο.... Αντε να δω που θα παει η υποθεση με τον αντιπαθητικο(για μενα) Μιγκελ που εξακολουθω να τον θεωρω την χειροτερη προσθηκη στη σειρα οπως και το χειροτερο κυριως πιατο στις 3 μεχρι τωρα σαιζον. Εξαιρετικο ενδιαφερον εχει ομως η υποθεση του skinner,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι και ειμαι αναμεσα σε 3. Το προφανες ειναι να πει κανεις τον Κουιν,που ειναι αρκετα περιεργος τυπας + το γεγονος της υποθεσης με την Γιουκι που τον ερευνα κλπ. Ο 2ος που μου ερχεται στο μυαλο, ειναι ο Μιγκελ, μονο και μονο επειδη παρουσιαζει τα ιδια χαρακτηριστικα με τον Ντεξτερ ωρες ωρες.Αλλα εφοσον ξερει οτι ο Φριμπο ειναι νεκρος,ποιος ο λογος να τον κυνηγαει και να σκοτωνει οσους τον γνωριζαν? Τελος, εχουμε και τον Αντον ο οποιος ειναι στη λιστα μου μονο και μονο επειδη η Ντεμπ εχει αποδειχθει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρουσουζα και απλα για αλλη μια φορα μπλεκει με τον δολοφονο Υ.Γ Η Ριτα εχει γινει αστερι ή ειναι ιδεα μου? Στην αρχή με μπέρδεψες, αλλά μετά πρόσεξα ότι είπες πως είδες μέχρι και το 7ο. Δες και τα υπόλοιπα επεισόδια και θα σου λυθεί η απορία για το ποιος είναι ο σκίνερ...
sheik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ειδα 8 και 9. Νταξει, Dexter is back για τα καλα,καλως τονα κι ας αργησε Απλα λυπαμαι τον Μιγκελ,τιποτα αλλο....
Freakster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Είχα αγανακτήσει - βαρεθεί λίγο μέχρι να καταλάβω που το πάνε με τον Μιγκελ.. Τώρα μόλις είδα το 8,9,10.. ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ. ειλικρινα.
greg_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 το χριστουγεννιατικο τραπεζι του αγαπημενου μας dexter τι λετε να περιλαμβανει φετος? α) γεμιστο ''Miguel'' ή β) παιδακια ''skinner'' (..δεν εχει κρεας πανω του..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.