Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστεύω ότι θα γίνει στο τέλος της σεζόν

Ο Dexter θα έχει πλέον πραγματικά δεθεί με τον Μiguel και θα αποφασίσει να του αποκαλύψει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του αδερφού του. Ο Miguel τον αγκαλιάζει κλαμένος και τον ρωτάει γιατί. Αφού δίδονται οι σχετικές επεξηγήσεις του ζητά να αποχωρήσει και ότι αύριο θα τον "δώσει" στο Maiami Metro. Ο Dexter δεν τον αγγίζει, τον θεωρεί φίλο του και φεύγει. Οδηγώντας πίσω στο σπίτι του συνειδητοποιεί ότι αν αυτό μαθευτεί η Ρίτα ίσως χάσει το παιδί (εικάζω ότι θα έχει δύσκολη εγκυμοσύνη λόγω της πρόσφατης αιμορραγίας) τα δε παιδιά της θα αποτρελαθούν αν μάθουν πως ο καλός Dexter πραγματικά είναι ένα άγριο τέρας. Σπεύδει στο σπίτι του και βρίσκει το πουκάμισο του Miguel με το αίμα του Freebo. Μιας και ο Miguel δεν εμπίπτει στο Harry Code δεν τον θα τον σκοτώσει. Την επόμενη μέρα απλώς θα παραδώσει το πουκάμισο στην αστυνομία και θα είναι ο δικός του λόγος ενάντια σε αυτόν του Miguel. Ο dexter θα επικαλεστεί insanity στον Miguel μιας και ο τελευταίος θα διατάξει εκταφή στο σημείο που του είχε υποδείξει ο dexter ότι βρισκόταν το πτώμα του Freebo και στο οποίο φυσικά δεν υπάρχει τίποτε. Ο dexter αποδεικνύεται αθώος, στο τελευταίο επεισόδιο γίνεται δε πατέρας (κορίτσι θα είναι :D) ενώ ο Miguel καταλήγει στην φυλακή. End of season 3.

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα.

Αγόρι θα είναι:-D. Πρέπει να υπάρχει διάδοχος (Dexter Jr.)

Πάντως παίζει να είναι τραβηγμένο κάποιος να δώσει τον Dexter για δολοφόνο και να μην τον πιστέψουν. Η Laguerta θα τον υποπτεύεται σίγουρα ακόμα ως τον Bay Harbour BUtcher στο πίσω μέρος του μυαλού της, και τον να σε κατηγορήσουν 2 φορές για serial killer παρά πάει. Όπου υπάρχει και καπνος...

Δημοσ.

Ωραίο το twist με τον Ντεξ να αποκτάει εναν φίλο, αλλα δν νομίζω να είναι και πολύ αξιόπιστος. Πολύ... private agenda ρε παιδί μου. Μαλλον θα καταλήξει σε καναπέ καυτός πριν το τέλος της σεζόν. (Η στο finale... Ωραίο climax για να τελειώσουν ακόμα ένα season)

Δημοσ.

Χμμ, δεν ξέρω. Περίμενα μετά τον 2ο αρκετά δυνατό θεματικά κύκλο (όλη η αστυνομία τον έψαχνε, FBI, ο Ντόουκς μάλιστα αποκάλυψε την μυστική του ταυτότητα, το ίδιο και η Λάιλα, παραλίγο στο τέλος μέχρι και η αδερφή του να φάει ένεση) ότι στον 3ο το ενδιαφέρον θα ήταν μικρότερο σεναριακά (όχι ότι θα "μίκραινε" η σειρά, απλά δεν θα είχε αυτό το σασπένς της 2ης σεζόν). Με τον Μιγκέλ κατάφεραν να δώσουν αγωνία και δύναμη και στον 3ο κύκλο, μιας και είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας που υποστηρίζεται από έναν πολύ καλό ηθοποιό. Αν όμως στο τέλος τον σκοτώσουν και αυτόν κάπου θα με κουράσει αυτό το deja vu στα φινάλε και των τριών σεζόν (1η: ο αδερφός του, 2η: Λάιλα και Ντόουκς, 3η: Μιγκέλ). Θα ήθελα αφού τον εισήγαγαν στην ιστορία να μην αποδειχθεί και αυτός μια season plot device, και στο τέλος να τον σκοτώσουν και αυτόν (είτε με τον Ντέξτερ είτε "τυχαία", όπως τον Ντόουκς). Νομίζω ότι αν τελειώσουν έτσι τη σεζόν για πρώτη φορά θα αποκτήσει σημάδια φθοράς για μένα το Ντέξτερ, το οποίο αυτή τη στιγμή θεωρώ την πιο καλογραμμένη και καλοφτιαγμένη σειρά που μεταδίδεται. Πάντως, να επαναλάβω ότι μέχρι τώρα δεν έχω δει βαρετό ή filler επεισόδιο. Αν και μου έχει λείψει το feeling του μοναχικού πιστολέρο της πρώτης σεζόν που μάλλον δεν θα το ξαναδούμε, προβλέπω η επόμενη σεζόν να μας δείχνει τον Ντέξτερ ως πατέρα και εν αποστρατεία serial killer.

Δημοσ.

μηπως ξερετε αν εχουν βγει υποτιτλοι για το 7 γιατι δεν βρισκω?

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 03 : 32 : 58-----

που ειναι οι μπιπ! οι υποτιτλοι?

Δημοσ.

Μήπως το παρατράβηξαν λιγάκι? Εμένα πάντως μου φάνηκε αρκετά far fetch'd επισόδειο. Τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα όμως μάφησαν με το στόμα ανοιχτό..

Δημοσ.
Μήπως το παρατράβηξαν λιγάκι? Εμένα πάντως μου φάνηκε αρκετά far fetch'd επισόδειο. Τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα όμως μάφησαν με το στόμα ανοιχτό..

για το 7 ή το 8 λες?

Δημοσ.

Μόλις το είδα και εγώ. Διαφωνώ λίγο, απ' όταν ξεκίνησε το θέμα Μιγκέλ κάπου προς τα εκεί πήγαινε. Αντιθέτως εμένα μου φάνηκε καταπληκτικό το επεισόδιο, καθώς...

δεν περίμενα ο Μιγκέλ να μπορεί να σκοτώσει, πίστευα ότι κάποια στιγμή που θα αποκαλυπτόταν η μέθοδος του Ντεξ θα σοκαριζόταν και θα τους βλέπαμε αντιμέτωπους. Αντίθετα, μου αρέσει πάρα πολύ που η πλοκή πάει στο ότι είναι πράγματι αδερφές ψυχές και στο ότι ο Μιγκέλ παίρνει το μαχαίρι στο χέρι του. Καταπληκτικό και το φινάλε, γουστάρω να την ξεπαστρέψει την δικηγορίνα. Όπως και να 'χει, η σειρά δείχνει να μην πηγαίνει προς τα 'κει που δεν ήθελα να πάει (:-)), αντίθετα βλέπω κάνα φινάλε να πιάνουν τον Μιγκέλ και να παίρνει μόνος του όλη την ευθύνη για τους φόνους, αφήνοντας τον Ντεξ ελεύθερο να συνεχίσει τις περιπέτειές του στην 4η σεζόν με το κουτσούβελο :-D.

Καταπληκτικός ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Μιγκέλ παρεμπιπτόντως, πιστεύω ότι έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία (και) της τρίτης σεζόν.

Δημοσ.

δυστηχως πρεπει να πω οτι δεν με εχει ικανοποιησει η 3τη σεζον, δεν ειναι στα επιπεδα τον προηγουμενων. Ο ντεξ οσω και να προχωραει σαν χαρακτηρας και να μου αρεσει η εξελιξη...

στην κοινωνικη του ζωη (ριτα, γαμος-παιδι, στο τμημα, με την παλια του φιλη που σκοτωσε) εχει χασει την σκοτεινοτητα του, τον στοχασμο του, οι εσωτερικες του σκεψεις δεν ειναι το ιδιο καθηλωτικες. Το ολο σκηνικο με το να βλεπει τον πατερα του και να του ζηταει συμβουλες επισης δεν μου αρεσει, δεν ειναι στριμωγμενος, κυνηγημενος, δεν υπαρχει η ιδια ενταση και εν τελει ρε πουστη μου δεν ειναι ο τυπος για να κανει κοληταρια και να βγενουν παρεα για κυνηγι, το κανουν λες και πανε για λαγους!

Ο μιγκελ επισης, ναι ωραιος ηθποιος αλλα σε λαθος χαρακτηρα,

δεν με εχει πεισει καθολου οτι ειναι ενας αρκετα προβληματισμενος σκοτεινος και διψασμενος για φονο τυπος. Ειναι και αυτοι οι μορφασμοι και η λεπτη φωνη του, ωρες ωρες μιλαει σαν μεθυσμενο κοριτσακι με λοξυγκα! Δεν εχει καμια σχεση με το προτρετο που εχει κανει ο μιχαλακης ο χαλ. Ασε που φτασανε σε αυτο το σημειο αρκετα γρηγορα, απροσεκτ και χωρις σημαντικο υποβραθο ωστε να ξεφυγει τοσο ο ντεξ και να τον εμπιστευφει για παρειστικο κυνηγι. Ενα σε καταλαβαινω, ενα ειχα προβληματικο πατερα, λγιο γλυψιμο, 2 μπυρες και αρχισαν τα κυνηγια.

Σιγουρα η εξελιξη στο τελος ειναι ενδιαφερον και τολμω να πω οτι με το που ειδα τον μιγκελ να χτυπαει το κουδουνι ψιλιαστικα που πηγε, ΑΛΛΑ δεν μπορω να πω οτι ψιλιαζομαι και ποιο ειναι το παιχνιδι τους. Αλλωστε ο μιγκελ αν σκοπευε μονο να ξεσκεπασει τον ντεξ, δεν θα εφτανε μεχρι εκει που εφτασε ετσι?

• Members
Δημοσ.

Δεν ξέρω, ενώ μου άρεσε η αρχική τροπή, με τον Dexter

να σκοτώνει έναν αθώο

, δεν με πείθει η εξέλιξη με τον Μιγκέλ. Επίσης, νομίζω πως στο τέλος ο Μιγκέλ θα

γίνει ανεξέλεγκτος και απρόσεχτος και ο Dexter θα αναγκαστεί (με πόνο ψυχής ξανά) να τον σκοτώσει. Από τη μια δεν θα ήθελα να επαναληφθεί πάλι το μοτίβο των δύο προηγούμενων σαιζόν, αλλά από την άλλη, με αυτή την τροπή νομίζω πως θα είναι η μόνη πειστική εξέλιξη (γιατί το να γίνουν "συνέταιροι" δεν με πείθει καθόλου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...