tzinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 kasrith "ηταν παιδεραστης, δεν ηταν αθωος, αλλα οχι και δολοφονος" Νομιζω οτι ειναι δολοφονος παιδικης ψυχης και αυτοι ειναι απο τους χειροτερους. Δεν εχω δει ακομα το τελευταιο, τωρα θα το βαλω, αλλα διαβασα συνεντευξη της τυπισας που παιζει την μαρια, και λεει οτι θα μαλλον παει για συγκρουση με τον μιγκελ και οτι ο μιγκελ ισως ειναι ποιο σκοτεινος τυπος και απο τον dexter! πραγμα που σημενει οτι παρολο που ειναι λιγο φλωρακος και ενοχλητικος ο χαρακτηρας του θα αλλαξει και θα δωσει αλλο ενδιαφερον στην σειρα. Οι σκηνες τους μεχρι τωρα με τον ντεξτερ μου θυμιζει σκυλια στο παρκο που μυριζουν ο ενας τον αλλο! κατα τα αλλα εγω το εχω ξαναπει, ειμαι υπερ της εξελιξης του ντεξτερ, για μενα αυτη ειναι ολη η μαγεια της σειρας. Η μαχη της σκοτεινης πλευρας με την ανθρωπινη, η ανακαλυψη του εαυτου του, η αμφισβητηση....Το οτι εχει ανθρωπινη πλευρα που σιγα σιγα και σταθερα βγενει στην επιφανεια οσω και αν προσπαθει να μην το δεχτει. Και υπαρχουν σημαδια γι αυτο και απο την πρωτη σεζον και δεν καταλαβαινω γιατι σας εκπλησει που το πανε σιγα σιγα προς τα εκει. Αν ηθελα ενα μονοχνοτο σεριαλ κιλερ εβαζα νa δω το scream!
KWSN_Men Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι ο Dexter βρήκε τον χαμένο του αδελφό... ...και σύντομα θα δούμε τον Μιγκέλ να κάθεται σε κανένα εξαντρίκ δερμάτινο καναπέ
Kasrith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 kasrith"ηταν παιδεραστης, δεν ηταν αθωος, αλλα οχι και δολοφονος" Νομιζω οτι ειναι δολοφονος παιδικης ψυχης και αυτοι ειναι απο τους χειροτερους. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, αλλα ο φόνος του παιδεραστή είναι αντίθετος (κάθετος θα έλεγα) με τον Κώδικα του Χάρη. Δεν παίρνει το αίμα απο κάποιον που δεν έχει αίμα στα χέρια του.
WizeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου, αλλα ο φόνος του παιδεραστή είναι αντίθετος (κάθετος θα έλεγα) με τον Κώδικα του Χάρη. Δεν παίρνει το αίμα απο κάποιον που δεν έχει αίμα στα χέρια του. Ο Dex όσο προχωράει η σειρά εξελίσσεται, όπως είπε και ο tzinos: Aυτη ειναι ολη η μαγεια της σειρας. Η μαχη της σκοτεινης πλευρας με την ανθρωπινη, η ανακαλυψη του εαυτου του, η αμφισβητηση....Το οτι εχει ανθρωπινη πλευρα που σιγα σιγα και σταθερα βγενει στην επιφανεια οσω και αν προσπαθει να μην το δεχτει Αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει και με την άρνηση σε ορισμένα σημεία του κώδικα του Harry, την δημιουργία ενός δικού του κώδικα. Και εμένα προσωπικά με συναρπάζει αυτή η σταδιακή αλλαγή του, και μου αρέσει ο τρόπος που προβάλλεται ... σιγά-σιγά... δηλαδή ναι μεν βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα (τα οποία τα παλεύει γιατί ο Harry τον "έμαθε" ότι δεν υπάρχουν στην φύση του) και αυτό φαίνεται από τις ευθύνες που φαίνεται να παίρνει απέναντι στην αδερφή του και στην κοπέλα του (και τα παιδιά της), όλα αυτά λοιπόν τον κάνουν να αλλάζει τον κώδικα και δημιουργεί έναν νέο, δικό του. Και πιστεύω πως αυτό και μόνο δίνει πολύ ψωμί στη σειρά.
Kasrith Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ενδιαφέρον το τελευταίο. Απο την αρχή του επισοδείου φαινόταν ότι τον "οδηγούσε" ο Migel προς το επόμενο θύμα. Τώρα η θα συνεργαστούνε, η θα βρεθεί σύντομα ο Migel τυλιγμένος σε nylon
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 όταν είναι έτοιμοι
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Και ναι, είχα δίκιο για τον Πράντο. Με το preview του επόμενου κιόλας, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα από ότι φαίνεται στο μέλλον.
john1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παντως πιστευω η εξελιξη αυτη χανει σε ρεαλισμο.Δηλαδη ποιες ειναι οι πιθανοτητες 2 τοσο τρελοι τυποι να συναντηθουν?!!
konnak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Όλα τα λεφτά στο τελευταίο επεισόδιο τα τελευταία 5 λεπτά. Γενικά είναι η μόνη σειρά που δεν έχω διακρίνει μέχρι τώρα ούτε ένα filler ή βαρετό επεισόδιο. Πράγμα πολύ σημαντικό αν λάβεις υπόψιν ότι τα επεισόδια είναι κοντά στη μία ώρα - κανά εικοσάλεπτο μεγαλύτερα από τις περισσότερες σειρές.
biscoto Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 τα εσπασε το 5ο! Η συνεχεια θα ειναι κατεγιστικη! με τα παιδια και την Ριτα τι θα κανει ομως... θα πρεπει να βρισκει συνεχεια δικαιολογιες για να πηγαινει για "κυνηγι" ?
Kasrith Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 1/11/2008 στις 08 : 48 : 45----- τα εσπασε το 5ο! Η συνεχεια θα ειναι κατεγιστικη! με τα παιδια και την Ριτα τι θα κανει ομως... θα πρεπει να βρισκει συνεχεια δικαιολογιες για να πηγαινει για "κυνηγι" ? ειναι απλο. θα ακολουθησει τον κωδικα του χαρη pretend to be normal
greg_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 παιδια, μηπως ξερετε αν θα βγει σε dvd στην Ελλαδα η σειρα? εχω ρωτησει σε blue, videorama και seven και μου ειπαν οτι δεν την ξερουν καθολου τη σειρα.
nikosBruin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 O Miguel μια που είναι εισαγγελέας θα γνωρίζει για τη ψυχολογία δολοφόνων όπως ο Dexter, δηλαδή ξέρει με τι έχει να κάνει. Παράλληλα, μάλλον μοιράζεται με τον Χάρι το όνειρο για ένα "Τιμωρό" για όσους ξεφεύγουν από τη δικαιοσύνη, και αυτόν τον βρήκε στον Dexter. Το υπόβαθρο δηλαδή είναι πολύ ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε ότι οι συγγραφείς της σειράς θα βρουν τρόπο να το συνεχίσουν δυναμικά!
capitan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παντως πιστευω η εξελιξη αυτη χανει σε ρεαλισμο.Δηλαδη ποιες ειναι οι πιθανοτητες 2 τοσο τρελοι τυποι να συναντηθουν?!! Δεν τον κόβω τον Μιγκελ για τόσο τρελό. Όντας στη θέση που είναι θα έχει δει πολλές φορές εγκληματίες να γλυτώνουν από παραθυράκια του νόμου και έλλειψη αποδείξεων, οπότε λογικό να έχει σιχαθεί. Και εγώ αν ήμουν στη θέση του μάλλον το ίδιο θα έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.