Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

-Ελα ρε Dexter, φύγε τώρα εσύ, θα αναλάβω εγώ.

-Εσύ; τι έχεις σκοπό να κάνεις;

-Τίποτα μωρέ...να εδώ θα περιμένω, φύγε εσύ όμως.

-Δε μπορώ, έχω ξεχάσει ταααα...κλειδιά μου στην αποθηκούλα.

-Κάτσε θα σου τα φέρω εγώ.

-Όοοοχχχχι. Θα πάω να τα πάρω μόνος μου.

-Α καλά, μην αργήσεις όμως, ο freebo μπορεί να γυρίσει ανά πάσα στιγμή.

-Χμμμ, τι έχεις σκοπό να κάνεις μαζί του;

-Τίποτα μωρέ.

-Θα καλέσεις μήπως ενισχύσεις;

-Καλή ιδέα..να ξεψαχνίσουν το μέρος..

You get the picture.

Δημοσ.

-Εψαξα εγω, κοιτα τι βρηκα, αυτη την διευθυνση ενος μπαρ. Να παμε μηπως τον βρουμε εκει?

-Καλη ιδεα, παμε

Δεν σου φτανει?

Ειδικα αφου το σπιτι ειναι της γκομενας και περα απο το τηλεφωνημα δεν εχει καποιο ιδιεταιρο λογο να ψαξει

Δημοσ.

Εγώ βέβαια θα περίμενα τη στιγμή που τον αγκάλιαζε να του μπίξει το army knife

Χαχαχα, και γω :P:lol:

1. Βαλε σποιλερ

2.

Δεν χρειαζεται να εμφανιστει με κανενα μαχαιρι. Βγαζει τα γαντια, ειναι πεντακαθαρος, βρισκει και μια μαλακια(κατι θα βρισκαν στην σειρα) και καλα στοιχειο για καπου αλλου και ετσι τον απομακρυνει απο το γκαραζ. Παντως το "Μπουχου τον σκοτωσα it was self defense" μου φανηκε λυση της φαπας

το "Μπουχου τον σκοτωσα it was self defense" ηταν οντως πολυ far fetched. Παντως δεν ηταν και πεντακαθαρος, γιατι εκει που ακουει καποιον να ερχεται, και βγαζει τα γαντια, η μπλουζα του εχει αιματα (στον αριστερο ωμο...)

Δημοσ.

Μετριο το επεισοδιο.

Ακολουθει copy-paste απο το GTvS:

Δε ξερω,η νεα σαιζον δεν μου δινει προς το παρον την εντυπωση πως εχει το potential των προηγουμενων 2.

Ειδικα το κεντρικο θεμα,θα μπορουσε ανετα να ειναι ενα sub-plot.Ισως φταιει το οτι μου την δινει απιστευτα ο Μιγκελ,δε ξερω.

Περα των διλληματων του Ντεξτερ για την πατροτητα κλπ,δεν μπορω να δω που ειναι το ενδιαφερον στα υπολοιπα.Ενταξει ο Ντεξτερ

σκοτωσε καταλαθος καποιον,εγινε κολλητος με τον αδερφο του και τελικα απο οτι φαινεται ενας αλλος κρυβεται πισω απο τους φονους.

So what?

Θα προτιμουσα κατι διαφορετικο.

Βεβαια η σειρα παραμενει απο τις αγαπημενες μου,απλα ελπιζω τα πραγματα να παρουν διαφορετικη τροπη και να αποκτησουν ενδιαφερον και παλι.

Δημοσ.

Μου άρεσε το επεισόδιο, εδωσε έμφαση περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα.

Εχει γίνει όμως πολύ άτσαλος ο Ντέξτερ!

Σκότωσε τον Φριμπο και για πρώτη φορά υπάρχει άνθρωπος που τον είδε να κάνει φόνο και έζησε... ή μάλλον ζει προς το παρόν γιατί πιστευω πως θα συμβεί κάποιο βολικό ατύχημα στο μέλλον.

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε τον παιδεραστή ήταν τελείως απρομελέτητος και πιο πολύ κινούμενος απο μίσος.

• Members
Δημοσ.
Μου άρεσε το επεισόδιο, εδωσε έμφαση περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα.

Εχει γίνει όμως πολύ άτσαλος ο Ντέξτερ!

Σκότωσε τον Φριμπο και για πρώτη φορά υπάρχει άνθρωπος που τον είδε να κάνει φόνο και έζησε... ή μάλλον ζει προς το παρόν γιατί πιστευω πως θα συμβεί κάποιο βολικό ατύχημα στο μέλλον.

Επίσης ο τρόπος με τον οποίο σκότωσε τον παιδεραστή ήταν τελείως απρομελέτητος και πιο πολύ κινούμενος απο μίσος.

Το ενδιαφέρον τώρα είναι ότι

έχει ξεφύγει πια τελείως, μετά το χθεσινό επεισόδιο, από τον κώδικα του Χάρι. Και στην προηγούμενη σαιζόν πήγε κάποια στιγμή για λίγο να ξεφύγει, αλλά όχι σε τόσο ακραίο βαθμό όσο τώρα (δεν είχε σκοτώσει δηλαδή κάποιον μη-δολοφόνο). Το θέμα είναι αν θα δημιουργήσει έναν δικό του κώδικα πια ή αν τα πράγματα θα στραβώσουν και θα αναγκαστεί να επιστρέψει ξανά στον κώδικα του Χάρι. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αρχίσει να σκοτώνει για ψύλλου πήδημα και να παραδοθεί τελείως στη σκοτεινή πλευρά του (βγάζοντας ίσως και παιδικά απωθημένα, μιας και η "διδασκαλία" του Χάρι όσο να 'ναι είχε καταπιέσει πολύ τα φονικά του ένστικτα) - θα ήθελα πάντως να τον δω κάποια στιγμή να σκοτώνει και κάποιον εντελώς αθώο :devil: :o

Πάντως, σε σύγκριση με την έναρξη της προηγούμενης σαιζόν, νομίζω πως προτιμώ αυτή - μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Βέβαια, η αγαπημένη μου παραμένει η πρώτη, που την βρίσκω τέλεια από κάθε άποψη.

Δημοσ.
Το ενδιαφέρον τώρα είναι ότι

έχει ξεφύγει πια τελείως, μετά το χθεσινό επεισόδιο, από τον κώδικα του Χάρι. Και στην προηγούμενη σαιζόν πήγε κάποια στιγμή για λίγο να ξεφύγει, αλλά όχι σε τόσο ακραίο βαθμό όσο τώρα (δεν είχε σκοτώσει δηλαδή κάποιον μη-δολοφόνο). Το θέμα είναι αν θα δημιουργήσει έναν δικό του κώδικα πια ή αν τα πράγματα θα στραβώσουν και θα αναγκαστεί να επιστρέψει ξανά στον κώδικα του Χάρι. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αρχίσει να σκοτώνει για ψύλλου πήδημα και να παραδοθεί τελείως στη σκοτεινή πλευρά του (βγάζοντας ίσως και παιδικά απωθημένα, μιας και η "διδασκαλία" του Χάρι όσο να 'ναι είχε καταπιέσει πολύ τα φονικά του ένστικτα) - θα ήθελα πάντως να τον δω κάποια στιγμή να σκοτώνει και κάποιον εντελώς αθώο :devil: :o

Πάντως, σε σύγκριση με την έναρξη της προηγούμενης σαιζόν, νομίζω πως προτιμώ αυτή - μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα. Βέβαια, η αγαπημένη μου παραμένει η πρώτη, που την βρίσκω τέλεια από κάθε άποψη.

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

θα ήθελα να τον δω να ξεφεύγει λίγο. Βέβαια, δεν πρέπει να είσαι και Dexter για να τρελαθείς τελείως βλέποντας τα παιδιά σου στον Η/Υ ενος παιδεραστή κ να τον πνίξεις... :-D Αν και μια τέτοια τροπή θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, δεν νομίζω πως δεν θα ξεφύγει τόσο πολύ (σκοτώνοντας κάποιον τελείως αθωό) για 2 λόγους...

1) φαίνεται πως εχει μαλακώσει αρκετά σαν χαρακτήρας ήδη, (έκτος απο την σκηνή με τον παιδεραστή, άλλα και πάλι, δεν ηταν αθωός, απλά οχι δολοφόνος,) για να του στρίψει μια μέρα και να βγεί στο Μαιάμι και να διαλέξει τυχαία ενα θύμα

2) μολις γεννηθεί το παιδί (αν γεννηθεί, γιατί πιστεύω πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο) θα γίνει τελείως χαζομπαμπάς

Το ξεκίνημα της σεζόν πάντως που συγκρίνεις, νομίζω πως δεν παίζεται το τέλος του σ2ε1...

Η σκηνή με της σακούλες στον πάτο της θάλασσας θα μου μείνει τελειώς αξέχαστη, ακόμα ανατριχιάζω μονο που το σκέφτομαι :P

Και εννοείται πως η πρώτη ηταν απλά άψογη, όπως οι περισσότερες σειρές άλλωστε :-)

• Members
Δημοσ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου.

θα ήθελα να τον δω να ξεφεύγει λίγο. Βέβαια, δεν πρέπει να είσαι και Dexter για να τρελαθείς τελείως βλέποντας τα παιδιά σου στον Η/Υ ενος παιδεραστή κ να τον πνίξεις... :-D Αν και μια τέτοια τροπή θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, δεν νομίζω πως δεν θα ξεφύγει τόσο πολύ (σκοτώνοντας κάποιον τελείως αθωό) για 2 λόγους...

1) φαίνεται πως εχει μαλακώσει αρκετά σαν χαρακτήρας ήδη, (έκτος απο την σκηνή με τον παιδεραστή, άλλα και πάλι, δεν ηταν αθωός, απλά οχι δολοφόνος,) για να του στρίψει μια μέρα και να βγεί στο Μαιάμι και να διαλέξει τυχαία ενα θύμα

2) μολις γεννηθεί το παιδί (αν γεννηθεί, γιατί πιστεύω πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο) θα γίνει τελείως χαζομπαμπάς

Το ξεκίνημα της σεζόν πάντως που συγκρίνεις, νομίζω πως δεν παίζεται το τέλος του σ2ε1...

Η σκηνή με της σακούλες στον πάτο της θάλασσας θα μου μείνει τελειώς αξέχαστη, ακόμα ανατριχιάζω μονο που το σκέφτομαι :P

Και εννοείται πως η πρώτη ηταν απλά άψογη, όπως οι περισσότερες σειρές άλλωστε :-)

Πιστεύω πως ο κώδικας του Χάρι μπορεί να τον βοήθησε στη ζωή του, αλλά τον καταπίεσε και πολύ. Τώρα που φαίνεται

να τον παραβιάζει τελείως, ίσως και να βγάλει όλα του τα απωθημένα και να φτάσει στην άλλη άκρη. Και δεν εννοώ να σκοτώσει κάποιον τελείως αθώο για πλάκα, αλλά γιατί για κάποιο λόγο υπήρξε εμπόδιο. Π.χ., με βάση την προϊστορία του (όπως την είδαμε στις 2 προηγούμενες σαιζόν), δεν αποκλείω κάποια στιγμή να σκοτώσει τον Prado, σε περίπτωση που αυτός ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο Dexter (έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε και μια κλιμάκωση: στην πρώτη σκότωσε τον αδερφό του, που ήταν σίριαλ κίλερ, στη δεύτερη την Λάιλα που ήταν μέν λίγο εκκεντρική και σκότωσε τον Ντόουκς, αλλά σίριαλ κίλερ δεν θα την έλεγες, ε, καιρός είναι να σκοτώσει και κάποιον που δεν είναι καν φονιάς)

Δημοσ.
Πιστεύω πως ο κώδικας του Χάρι μπορεί να τον βοήθησε στη ζωή του, αλλά τον καταπίεσε και πολύ. Τώρα που φαίνεται

να τον παραβιάζει τελείως, ίσως και να βγάλει όλα του τα απωθημένα και να φτάσει στην άλλη άκρη. Και δεν εννοώ να σκοτώσει κάποιον τελείως αθώο για πλάκα, αλλά γιατί για κάποιο λόγο υπήρξε εμπόδιο. Π.χ., με βάση την προϊστορία του (όπως την είδαμε στις 2 προηγούμενες σαιζόν), δεν αποκλείω κάποια στιγμή να σκοτώσει τον Prado, σε περίπτωση που αυτός ανακαλύψει ποιος είναι στα αλήθεια ο Dexter (έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε και μια κλιμάκωση: στην πρώτη σκότωσε τον αδερφό του, που ήταν σίριαλ κίλερ, στη δεύτερη την Λάιλα που ήταν μέν λίγο εκκεντρική και σκότωσε τον Ντόουκς, αλλά σίριαλ κίλερ δεν θα την έλεγες, ε, καιρός είναι να σκοτώσει και κάποιον που δεν είναι καν φονιάς)

Συμφωνώ, και θα ήθελα να πάρει τέτοια τροπή η σειρά, απλώς

πιστεύω, όσο καταπιεζμένος και να είναι, απο τον κώδικα του Χάρι, αλλα και απο τα τόσα που του συνέβησαν 3 χρόνια τώρα, έχει μαλακώσει πολύ... Δυστυχώς, γιατί δεν είναι πιά ο brutal/raw Dexter που γνωρίσαμε στις προηγούμενες σεζόν. Όσο για την Λάιλα, είχε σκοτώσει τον Ντόουκς, τον πρώην της, απείλησε οχι μόνο τον ίδιο τον Dex, αλλα και τα παιδία...

Για τον Πράντο, συμφωνώ, κάποια στιγμή θα τον αποχαιρετήσουμε πιστεύω, εκτός αν υπάρξει κάποια δυσάρεστη τροπή στην συνέχεια {π.χ. μαθαίνει ο Πράντο τον αληθινό Dex, και αντί να έχουμε κλιμάκωση, έχουμε κάποιο understanding τύπου

-σκότωσες τόσους κακοποιούς?? Ντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα... Ίσα ίσα μας έκανες και χάρη}

Θέλω να επιστρέψει κάποια στιγμή (σύντομα) στο ωμό nylonloving serial killer που αγαπήσαμε, και όχι να καταλήξει χαζομπαμπάς (όπως δυστυχώς προβλέπω

Δημοσ.

Ε όχι... Εντάξει, τον μαλάκωσαν πολύ, τό'παμε, άλλα

όχι και παντρεμένος με παιδιά.... Για μένα έχει χαλάσει όλο το image του Dexter που ξέραμε.

:-(

edit :αλλα το see next time on Dexter, φαινεται ok. Σαν να μπαινει παλι σε σωστο δρομο...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...