Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμένα πάλι είναι η αγαπημένη μου. πολύ με ανάβει όταν βρίζει:o;)

Χαχα οταν βριζει οντως ειναι τελεια...ειδικα με τρελαινει οταν αρχιζει τα holy jesus, holy mother mary κλπ :lol::lol::lol:

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η φαση με την αδερφη του Ντεξτερ ηταν οταν ηταν και οι 2 τους στο αστυνομικο τμημα μεσα στο γραφειο του Ντεξ και αρχιζε και τον εβριζε κανονικα

της ειχε μολις πει την αληθεια για τον πατερα τους

και μπαινει μεσα ο Μπατιστα και την ακουσε να μιλαει με τετοιο τροπο στον Ντεξ και του λεει:My sister doesn't talk like that.:-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο thread, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο με το search που έκανα. Έχει κανείς ιδέα πότε θα ξεκινήσει η τέταρτη season? Θα την δούμε μέσα στην άνοιξη ή από φθινόπωρο πάλι? Κάτι site που έψαξα μιλάνε για το φθινόπωρο....

Υ.Γ. Έχω ακριβώς την ίδια ερώτηση για το Californication. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει και με αυτό?

• Moderators
Δημοσ.

Dexter Season 4 σίγουρα από Σεπτέμβριο 2009 και μετά. Για Californication δεν γνωρίζω/δεν το έχω ψάξει.

Σε άλλα νέα, εκείνη την είδηση για μεταφορά του Dexter σε παιχνίδι την θυμάται κανείς; Από ό,τι φαίνεται ήδη έχει προχωρήσει η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού για το Iphone. Περισσότερα, μαζί με εικόνες και πληροφοριες για το gameplay και spoilers για την υπόθεσή του έχει το σχετικό exclusive preview που έκανε πρόσφατα το Ign.

Δημοσ.

Ξενέρα.... και περίμενα πως και πως την επόμενη σεζόν Dexter. Τι να κάνουμε? Υπομονή... Θα χουμε την ευκαιρία να δούμε καμιά άλλη σειρά μέχρι τότε. Ευχαριστώ πολύ παιδιά...

• 5 μήνες μετά...
  • Members
Δημοσ.
Ωραια τωρα που βρηκα το σωστο τοπικ πειτε μου...

Θα το κανει το παιδι η Ριτα;;;;;

Ενα ναι η ενα οχι θελω!!

:fear::fear:

Θα το κάνει

και αν θες να μάθεις και το φύλο:

είναι ένα υγιέστατο αγοράκι

:P

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...