Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ευτυχώς ο tzinos ήταν επαρκώς αναλυτικός στην κριτική του, με την οποία συμφωνώ στα περισσότερα (εκτός ίσως από το

ότι θα υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση με τον Skinner

), οπότε δε θα χρειαστεί να πω πολλά.... ακόμα :-D.

Κάποια από τα πιο δυνατά σημεία που ξεχώρισα (και) εγώ:

Η σκηνή στο πάρκο. Εξαιρετική η σκηνοθετική ιδέα.

Η σκηνή με τον Ramon στα κρατητήρια. Εδώ νιώθεις σχεδόν τη γή να χάνεται από τα πόδια σου... με λίγα λόγια ο Ramon καταφέρνει να δώσει απότομα νόημα σε μια season που φαινόταν κάπως βεβιασμένη. Εδώ είναι που καταλαβαίνεις ότι και σεναριακά, η σειρά όχι μόνο δεν το έχασε το μπαλάκι, αλλά το κατέχει ακόμα πολύ καλά το άθλημα.

Το φινάλε. Πιστό στην παράδοση του... προσωρινού Happy End ανα season, με μοναδική εκρεμμότητα την υπόθεση με τους φακέλους που έχει η Deb και υπόσχεση ότι στην 4η season ο Dex θα έχει και τον παράγοντα οικογένεια/γιος/συγκατοίκηση να βαραίνει στις... σκοτεινές δραστηριότητες του. Πολύ έξυπνο το εύρημα με το αίμα να στάζει στο λευκό νυφικό. Η σειρά είναι ακόμα στα καλύτερά της

Δεν μου άρεσε (ή δεν κατάλαβα γιατί) :

1.Η υπο-ιστορία της Deb (πλην του quote: "Us morgans are gonna be allright after all" που βγάζει μια ευχή και μια ανακούφιση ταυτόχρονα, σε σχέση με τα όσα έχουν περάσει 3 season τώρα και με το τι έχει μάθει για τον πατέρα της πρόσφατα). Αλλά το όλο θέμα με το love life της πήγε λίγο όπως να ' ναι. Ειδικά από το προτελευταίο επεισόδιο εγώ είχα την εντύπωση πως τέρμα με τον CI Anton και ίσως ξεκινούσε κάτι -κάποτε- με τον Quinn. Και ξαφνικά στο φινάλε γίνεται ένα βιαστικό συμμάζεμα και η Deb καταλήγει με τον Anton, εξομολογούμενη τον ερωτα της ζωής της... :confused:

2. Και η υπο-ιστορία του νέου τύπου, του Quinn. Τον οποίο Quinn, τον "εριξε" -ίσως και σκόπιμα- αυτή η season. Έχω την αίσθηση ότι είχαν άλλη (εκτενέστερη) ιστορία να πουν γι'αυτόν και στο τέλος για διάφορους λόγους (το βάρος της season σωστά έπρεπε να πέσει αλλού) τον άφησαν απλά να χαθεί στο background. Ή ίσως τον προετοιμάζουν για κάποια πιο αξιόλογη ιστορία σε επόμενη season (όπως πχ λέγαμε ότι θα πρεπε να γίνει με τον Miguel ;))

3. Αυτό μάλλον κάπου το έχασα ή το ξέχασα. Ο Oscar, πήγε μόνο ως πρεζόνι στον Freebo ή υπήρχε κάποιο άλλο βαθύτερο κίνητρο στην παρουσία του εκεί εκείνη τη νύχτα; Γιατί εγώ κάπου είχα αποκομίσει την εντύπωση (ή ηταν απλά προσωπικη υποψία; ) ότι ο Oscar ήταν σε "αποστολή" εκεί, παρόμοια του Dexter...

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως για την 4η σαιζον περιμένω:

Την Ντεμπρα ή την Ριτα να αρχίσει να ανακαλύπτει καλύτερα ποιος ειναι ο Ντεξτερ. Εχουν υπάρξει πολλά υπονοουμενα και είναι πιθανο να δουμε μια από τις 2 γυναικες να αρχισει να υποψιαζεται τον Ντεξτερ για διάφορα...

Δημοσ.
Πάντως για την 4η σαιζον περιμένω:

Την Ντεμπρα ή την Ριτα να αρχίσει να ανακαλύπτει καλύτερα ποιος ειναι ο Ντεξτερ. Εχουν υπάρξει πολλά υπονοουμενα και είναι πιθανο να δουμε μια από τις 2 γυναικες να αρχισει να υποψιαζεται τον Ντεξτερ για διάφορα...

Εχω τν εντυπωση οτι η Λαγκουερτα θα αρχισει να ανακαλυπτει πραγματα,γιατι υπαρχει και η προιστορια με τον Doakes...

Δημοσ.

Ναι θα μπορουσε να ισχύει και αυτό που λες John... Πάντως ειμαι σιγουρος οτι σε μια από τις επόμενες σαιζον κάποιος από το στενό περιβαλλον του Ντεξτερ θα αρχίσει να εχει υποψίες γι'αυτον.

Το αίμα που ετρεξε από το γύψο μόνο τυχαίο δεν το θεωρω...

Επίσης δίνω περισσοτερες πιθανοτητες να το κάνει η Ντεμπρα γιατι την έχουν κάνει επίμονη, ενώ μας εχουν δείξει πολλές πτυχες του χαρακτήρα της. Οποτε θα ειναι αρκετα πιασαρικο να τη βλέπουμε να εχει αμφιβολίες για τον αδερφο της που υπεραγαπά...

Παντως θα είναι η 1η σαιζόν που ο Ντεξτερ θα εχει προβλήματα εντός του στενού του περιβάλλοντος και θα εχει ενδιαφέρον η αντίδραση του.

Δημοσ.

Παντως ας ελπισουμε να μας δωσουν και κατι εξισου αξιολογο και στην τεταρτη σαιζον!

Α,και θελουμε περισσοτερο Μασουκα,ο τυπος δεν παιζεται!

Δημοσ.

Ειδα κι εγω τα 2 τελευταια.

Αρκετα καλο κλεισιμο μια μετριας σαιζον(οπως εχω ξαναπει).

Τα περισσοτερα τα ειπατε, εχω περιεργεια να δω την αντιδραση της Ντεμπ οταν μαθει για την μητερα του Ντεξτερ και τον πατερα της.

Επισης,οντως, πολυ καλη ιδεα θα ηταν στη νεα σαιζον καποιος απο το κοντινο περιβαλλον του Ντεξτερ να αρχισει να ανακαλυπτει γι'αυτον(κατα προτιμηση -παλι- η Ντεμπ).

6,5/10 στην 3η σαιζον απο μενα και για να μη παρεξηγηθω για αλλες σειρες αυτο το 6,5/10 μεταφραζεται σε 9/10.

Ειδα και αυτο το coming in 2009 και μου ανοιξε η ορεξη για την νεα σαιζον αλλα μετα που το σκεφτηκα καλυτερα, ο επομενος Σεπτεμβρης αν και 2009, απεχει 9 μηνες :-(

Δημοσ.
Ειδα κι εγω τα 2 τελευταια.

Επισης,οντως, πολυ καλη ιδεα θα ηταν στη νεα σαιζον καποιος απο το κοντινο περιβαλλον του Ντεξτερ να αρχισει να ανακαλυπτει γι'αυτον(κατα προτιμηση -παλι- η Ντεμπ).

(

Νομιζω οτι το διαβασα σε ενα αρθρο που ελεγε για την ανανεωση του Ντεξ για 2 ακομα σεζον,οτι σ'αυτες θα δουμε πως οι σκοτεινες του επιθυμιες θα γινονται ολο και πιο γνωστες στο κοντινο του περιβαλλον.Καιρος ηταν.

Δημοσ.

H φαση με το αιμα μου κανει για homage στον Ελαφοκυνηγο, μακαρι να ειναι το ιδιο καλο και το αποτελεσμα

Μετριοτης σεζον, το στορυ με τον Μιγκελ ηταν too much ψυχολογικο, η main υποθεση δεν ειχε τιποτα να προσφερει. Ελπιζω να ξεμπερδεψαμε με ενοχες του παρελθοντος και να δουμε το μελλον

Α, και να γυρισει η καφριλα πισω. Αυτο δεν ειχε η σεζον, καφριλα

περιμενω να δω τι στον πουτσο ηταν ο 1ος αντρας της Ριτα-που-ειναι-η-καριολα-η-Νταρλα-μην-σε-ξεγελασει-Ντεξτερ-προσεχε-την

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε καλα κι ο Hall δεν ειναι κανενας μορφονιος ξερω γω.Μια χαρα ταιριαζουν μη σου πω του πεφτει και πολυ η Carpenter :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...