Προς το περιεχόμενο

The Official Dexter Season 3 topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και η πρεμιερα ηταν προγραμματισμενη για 28 Σεπτεμβρη οπως ακριβως και περσυ κυκλοφορησε νωριτερα το πρωτο επεισοδιο...Το χει δει κανεις?Για μενα η καλυτερη σειρα των τελευταιων δυο ετων με καθολου κοιλια...Ισως μαλιστα η δευτερη season να ταν καλυτερη και απο την πρωτη...Παμε για την 3η!!!

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να είμαστε απαισιόδοξοι.

Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό. Ok είχε κάποια προβληματάκια εδώ και εκεί, αλλά αποζημίωσε με άλλες σκηνές, και ξεκίνησε ήδη να τροφοδοτεί (μερικά από) τα διάφορα threads στα οποία θα βασιστεί η season.

Τα καλύτερα έρχονται.... είμαι σίγουρος :-)

P.S. Πόσο γ@μ@τ@ στοιχειωτική είναι η μουσική των τίτλων τέλους, ε;

Δημοσ.

Ποια ειναι η μουσικη των τιτλων τελους,δεν την εχω ακουσει?

Μηπως ειναι η ιδια που παιζει αρκετες φορες με χαρακτηριστικοτερη αυτη στο επεισοδιο Shrink Wrap,στο φιναλε,οπου αποκαλυπτεται ο ice truck killer?

Ειναι απο τα ομορφοτερα κομματια που εχω ακουσει σε σειρα/ταινια.

Δημοσ.
Ποια ειναι η μουσικη των τιτλων τελους,δεν την εχω ακουσει?[...]

Στα επεισόδια παίζει αυτή η εκδοχή

αλλά ολόκληρο το κομμάτι είναι αυτό

Daniel Licht - Blood Theme

Υπάρχει και μία διασκευή με ραπ,του Jon Licht

Δημοσ.

Mιλαμε για εκπληκτικα ανατριχιαστικη και στοιχειωτικη -οπως ειπε και ο praetorian- μουσικη....

Δημοσ.

Γίνεται να γίνει κάποιο θαύμα και να ψοφήσει η Ρίτα και να μη ξαναδώ το χαζοσπαστικό και ηλίθιο χαρακτήρα της στη σειρά; Πιστεύω ότι η σειρά θα είχε απίστευτα μεγαλύτερο βάθος αν ο dexter σχετιζόταν με κάποια "σάικο" τύπισσα και όχι τη χαζο-Ρίτα που το μόνο που εξυπηρετεί είναι να γεμίζουν κάποια σπαστικά λεπτά από κάθε επεισόδιο για να συμπληρώνονται τα 53-55 λεπτά.

Δεν την αντέχω άλλο! Είμαι μόνο εγώ άραγε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Το έχουμε δει κάτι βδομάδες τώρα. Είχε φάει leak.

ακριβώς, τα ίδια και το Californication :P

Δημοσ.

Xμ...απο υποθεση πολυ Season 2 προιδεαζει(που τον πλησιαζουν κιετσι), τα ψυχολογικα καπως κουραζουν-δηλαδη μαστ για την σειρα αλλα καπως βαρυναμε αποτομα και νομιζω οτι ψιλοκανουμε κυκλους. Και δεν ειχε και πολυ χιουμορ

Παρολαυτα τα τελευταια 5'' ηταν μεγαλη καφριλα!!!Ρισπεκ...(αρκει να κανουν ενδιαφερουσα την υποθεση και οχι ψυχολογια και ψυχολογια και ψυχολογια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...