4saken Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και η πρεμιερα ηταν προγραμματισμενη για 28 Σεπτεμβρη οπως ακριβως και περσυ κυκλοφορησε νωριτερα το πρωτο επεισοδιο...Το χει δει κανεις?Για μενα η καλυτερη σειρα των τελευταιων δυο ετων με καθολου κοιλια...Ισως μαλιστα η δευτερη season να ταν καλυτερη και απο την πρωτη...Παμε για την 3η!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 yeap το είδαμε κάμποσοι από ότι πρόσεξα στο topic για το season 2 του Dexter
becausE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μου έκανε τρελή εντύπωση όμως λες να πάμε για κοιλιά;
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να είμαστε απαισιόδοξοι. Εμένα μου φάνηκε αρκετά καλό. Ok είχε κάποια προβληματάκια εδώ και εκεί, αλλά αποζημίωσε με άλλες σκηνές, και ξεκίνησε ήδη να τροφοδοτεί (μερικά από) τα διάφορα threads στα οποία θα βασιστεί η season. Τα καλύτερα έρχονται.... είμαι σίγουρος P.S. Πόσο γ@μ@τ@ στοιχειωτική είναι η μουσική των τίτλων τέλους, ε;
sheik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια ειναι η μουσικη των τιτλων τελους,δεν την εχω ακουσει? Μηπως ειναι η ιδια που παιζει αρκετες φορες με χαρακτηριστικοτερη αυτη στο επεισοδιο Shrink Wrap,στο φιναλε,οπου αποκαλυπτεται ο ice truck killer? Ειναι απο τα ομορφοτερα κομματια που εχω ακουσει σε σειρα/ταινια.
paokara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 subs παίζουν; Φυσικά και παίζουν στο πολύ καλό και γνωστό http://www.greektvsubs.gr. Ας είναι καλά τα παιδιά...
zenso Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια ειναι η μουσικη των τιτλων τελους,δεν την εχω ακουσει?[...] Στα επεισόδια παίζει αυτή η εκδοχή αλλά ολόκληρο το κομμάτι είναι αυτό Daniel Licht - Blood Theme Υπάρχει και μία διασκευή με ραπ,του Jon Licht
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πρεπει να στρωθω καποια στιγμη να δω τα 2 σεζον... Τζαμπα κατεβαζα????
sheik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Mιλαμε για εκπληκτικα ανατριχιαστικη και στοιχειωτικη -οπως ειπε και ο praetorian- μουσικη....
gdp77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Γίνεται να γίνει κάποιο θαύμα και να ψοφήσει η Ρίτα και να μη ξαναδώ το χαζοσπαστικό και ηλίθιο χαρακτήρα της στη σειρά; Πιστεύω ότι η σειρά θα είχε απίστευτα μεγαλύτερο βάθος αν ο dexter σχετιζόταν με κάποια "σάικο" τύπισσα και όχι τη χαζο-Ρίτα που το μόνο που εξυπηρετεί είναι να γεμίζουν κάποια σπαστικά λεπτά από κάθε επεισόδιο για να συμπληρώνονται τα 53-55 λεπτά. Δεν την αντέχω άλλο! Είμαι μόνο εγώ άραγε;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τι έγινε βρε παιδιά; Γιατί δε μιλάει κανείς; Χτές δε παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο; Το ξεχάσατε;
mindtrapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχουμε δει κάτι βδομάδες τώρα. Είχε φάει leak.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Το έχουμε δει κάτι βδομάδες τώρα. Είχε φάει leak. ακριβώς, τα ίδια και το Californication
KaizerSoze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Xμ...απο υποθεση πολυ Season 2 προιδεαζει(που τον πλησιαζουν κιετσι), τα ψυχολογικα καπως κουραζουν-δηλαδη μαστ για την σειρα αλλα καπως βαρυναμε αποτομα και νομιζω οτι ψιλοκανουμε κυκλους. Και δεν ειχε και πολυ χιουμορ Παρολαυτα τα τελευταια 5'' ηταν μεγαλη καφριλα!!!Ρισπεκ...(αρκει να κανουν ενδιαφερουσα την υποθεση και οχι ψυχολογια και ψυχολογια και ψυχολογια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.