None23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πήρα χτές ένα modem router wireless το WBR-3460 (Level One)το οποίο είναι για να περνάει απο ISDN.Κάνω τις συνδέσεις σωστά και συμβαίνει το εξής:αρχικά μου βγάζει ότι παίρνω ip και συνδέομαι κανονικά,μπαίνω και απ'τον explorer σε σελίδες και όλα κομπλε για 2 περίπου λεπτά....μετά αντίο ζωή.Να προσθέσω πως μέχρι χτές είχα ένα routerάκι το siemens cl 110 με το οποίο συνδεόμουν.
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δες και συγκρινε τις ρυθμισεις απο το cl110 στο WBR και βαλε κανα screenshot
None23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν ένα που παρατηρώ είναι το εξης:τελειώνοντας τη διαδικασία για το WBR-3460 και ενώ αρχικά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος,όταν κάνω close με βγάζει σε οθόνη που έχω ip....επίσης στο Network and sharing center των Vista με το SIEMENS CL μου το αναφέρει σαν Network(σκέτο) ενώ με το WBR-3460 Network 2 και Access:Local only
None23 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν βρήκα τη λύση η οποία είναι πιο άκυρη απ'όσο θα μπορουσα να έχω φανταστεί....Παίρνοντας τηλέφωνο στη forthnet ο τεχνικός με ρώτησε αν το λαμπάκι ADSL αναβοσβήνει ή είναι σταθερά αναμμένο.Η απάντηση ήταν ότι αναβοσβήνει και κατα συνέπεια το router δεν μπορούσε να συγχρονιστεί-ωστόσο ο ίδιος έβλεπε ότι το router μου είχε συγχρονίσει για κάποια δευτερόλεπτα σε καποιες απο τις δεκαδες προσπάθειες που έκανα.Συμπέρασμα:άλλαξα το καλώδιο που συνδέει το router με το splitter με ένα καινούργιο και όλα κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 ενημερωτικα οταν σου γραφει local only συνηθως βλεπει το ρουτερ αλλα το ρουτερ δεν ειναι στο ιντερνετ.και μια φορα μαλλον πηρες Ip και απο τοτε δεν ξαναπηρες.και το λαμπακι του adsl πρεπε ινα ειναι αναμμενο αλα και μεσα στο μενου να μπεις θα πρεπει να σου λεει στα ποσα εχει κλειδωσει και να σου λεει και ποια Ip εχεις παρει .αμα δεν σου βγαζει κατι απο αυτα τοτε πολυ απλα δεν εισαι στο ιντερνετ.
toulipitsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα!! θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το συγκεκριμένο router. Έχει κανένα εξάμηνο που το πήρα και απο τότε που το είχα εγκαταστήσει και όλα μια χαρά χρειάστηκε χθες να μπώ στο μενού του απο τον Internet explorer, αλλα διαπίστωσα ότι έχω ξεχάσει του κωδικούς. η βλακεία ειναι ότι τους είχα αλλάξει.... η ερώτηση μου είναι αν κάνω reset θα μπορέσω να ξαναμπώ στο μενού του??
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα!! θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το συγκεκριμένο router. Έχει κανένα εξάμηνο που το πήρα και απο τότε που το είχα εγκαταστήσει και όλα μια χαρά χρειάστηκε χθες να μπώ στο μενού του απο τον Internet explorer, αλλα διαπίστωσα ότι έχω ξεχάσει του κωδικούς. η βλακεία ειναι ότι τους είχα αλλάξει.... η ερώτηση μου είναι αν κάνω reset θα μπορέσω να ξαναμπώ στο μενού του?? οχι δεν θα ξαναμπεις.εισαι καταδικασμενη να μεινεις κλειδωμενη απεξω. πλακα κανω.αμα το κανεις reset στα εργοστασιακα με το μικρο κουμπακι απο πισω για 4-5 δεπτερολεπτα πατημενο θα χασει τα παντα και θα γυρισει στα εργοστασιακα με το default username και pass.το ξανασεταρεις και ολα οκ.
toulipitsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αν και στην αρχή με τρόμαξες!!!! ;-) άντε ξανά τα ίδια και ρυθμίσεις....Αλλά, οι βλακείες πληρώνονται..χιχι
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αν και στην αρχή με τρόμαξες!!!! ;-) άντε ξανά τα ίδια και ρυθμίσεις....Αλλά, οι βλακείες πληρώνονται..χιχι αν και αρρωστος ειπα να κανω ενα αστειο. δεν ειναι βλακεια.απλα δεν ξερω αν το εχει σιγουρα αυτο το ρουτερ αλλα αμα κανεις πολλες ρυθμισεις και βαριεσαι να της ξανακανεις τοτε δες μηπως μεσα στο μενου εχει επιλογη να σου κανει backup τις ρυθμισεις.οποτε αφου τις εχεις κανει ολες τις αποθηκευεις σε αρχειο και αν χρειαστει και το κανεις reset to factory defaults απλα τις κανεις restore απο το αρχειο μεσα απο το interface toy router
toulipitsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 OK thanks a lot !! αα και περαστικά!!
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 OK thanks a lot !! αα και περαστικά!! thank u.αν εισαι σε ιδιοκτυτο τοτε Pppoe/llc οχι pppoa/vc.
toulipitsa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ναι, για το σπίτι το θέλω. να ρωτήσω και κάτι ακόμα? έχω ακουστά για master reset κλπ. αυτό με τα 4-5 sec που θα το πατήσω θα σβηστούν όλα?? με έχουν μπερδέψει....
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ναι, για το σπίτι το θέλω. να ρωτήσω και κάτι ακόμα? έχω ακουστά για master reset κλπ. αυτό με τα 4-5 sec που θα το πατήσω θα σβηστούν όλα?? με έχουν μπερδέψει.... ιδιοκτυτο δικτιο εννοω.μαστερ reset,,reset to factory defaults πολλες φορες ειναι το ιδιο.οτι πατας το μικρο κουμπακι απο πισω για 4-5 δεπτερολεπτα και το router γυρναει στην κατασταση οπως το αγορασες..soft reset και hard reset,η σκετο reset συνηθως ειναι: η πρωτη περιπτωση απλα κανει ενα απλο ρεσετ το adsl και στην δευτερη κανει επανεκινηση ολο το ρουτερ χωρις να χασει κατι και μια απο τα ιδια και το σκετο ρεσετ.
kwstas72 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν βρήκα τη λύση η οποία είναι πιο άκυρη απ'όσο θα μπορουσα να έχω φανταστεί....Παίρνοντας τηλέφωνο στη forthnet ο τεχνικός με ρώτησε αν το λαμπάκι ADSL αναβοσβήνει ή είναι σταθερά αναμμένο.Η απάντηση ήταν ότι αναβοσβήνει και κατα συνέπεια το router δεν μπορούσε να συγχρονιστεί-ωστόσο ο ίδιος έβλεπε ότι το router μου είχε συγχρονίσει για κάποια δευτερόλεπτα σε καποιες απο τις δεκαδες προσπάθειες που έκανα.Συμπέρασμα:άλλαξα το καλώδιο που συνδέει το router με το splitter με ένα καινούργιο και όλα κομπλέ. Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα μπορείς να μας πεις πιο αναλυτικά για το καλώδιο; Τι καλώδιο είχες πριν και τι μετά; είχε κάποιο εμφανή πρόβλημα αυτό που δεν δούλευε; το παλιό καλώδιο δούλευε σωστά με τον παλίο router; Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη λύση σου.. ελπίζω να παίξει και σε μένα!
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 καλως ηρθες.απλα εννοει το τηλεφωνικο καλωδιο.α.πολλες φορες το τηλεφωνικο καλωδιο τα εχει πεξει εσωτερικα και αυτο δνε φενεται ενω απεξω μπορει να φενεται τελειο.και αν ειναι μεγαλη η αποσταση εκει καλυτερα δικτιου που απλα χρησιμοποιεις το ενα ζευγαρι απο τα 4 και του βαζεις τηλεφωνικο clip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.