VBALL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Έχω το Htc Touch Diamond με ελληνικό software. Ξέρετε από μπορώ να κατεβάσω ROM για να το αλλάξω σε Αγγλικό? Ευχαριστώ.
gatuso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Φηλε για ψαξε λιγο εδω http://forum.xda-developers.com/index.php
Αναστάσιος Δωρή Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Έχω το Htc Touch Diamond με ελληνικό software. Ξέρετε από μπορώ να κατεβάσω ROM για να το αλλάξω σε Αγγλικό? Ευχαριστώ. Εχω το touch diamond σε αγγλικη version και το θελω στα Ελληνικα. Εαν σε ενδιαφέρει η ανταλλαγή συσκευών στείλε μου ένα Email στο [email protected]
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 για να γυρίσεις το diamond στα αγγλικά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πας έναρξη->ρυθμίσεις-> σύστημα->γλώσσα και να επιλέξεις αγγλικά! soft-reset και όλα είναι στα αγγλικά, αλλά με πλήρη υποστήριξη ελληνικών!!!
EPa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Γνωρίζει κάποιος αν το αγγλικό HTC Touch HD μπορεί δείξει και να γράψει ελληνικά; Αν όχι από τη "μάνα του", τότε υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει ελληνικό πληκτρολόγιο; Δεν με ενδιαφέρει να είναι το λειτουργικό και τα μηνύματά του στα ελληνικά, μόνο να μπορώ να διαβάζω και να γράφω ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.