Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Ram

VBALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι καινούριος στο χώρο και θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας. Θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη του υπολογιστή μου σε 4Gb. Η μητρική μου μπορεί να δει τα κανονικα, αλλά έχω Windows Xp Pro. Θα δούν τα 4Gb μνήμης? Αν όχι τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα να ρωτησω τι μνημη να βαλω.ειμαι γενικα ασχετος αλλα σκεφτομαι να τις αλλαξω μονος μου. επειδη δεν ξερω πολλα να πω οτι η μητρικη μου ειναι η Gigabyte GA-946GMX-S2 και εχω vista 32bit sp1.πανω εχει 2χ1 gib μνημη Aeneon AET760UD00-30DB97X.σκεφτομαι να βγαλω αυτες και να βαλω 2χ2gib.οποιος μπορει ασ κοιταξει το μοντελο της μητρικης και ας μου πει τι μνημη να βαλω και οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορει για τι ειμαι ψιλοασχετος.ευχαριστω.καποιος μου ειπε οτι δεν μπορω να επεκτηνω πανω απο 2 gb την ram

Δημοσ.
παιδια θα ηθελα να ρωτησω τι μνημη να βαλω.ειμαι γενικα ασχετος αλλα σκεφτομαι να τις αλλαξω μονος μου. επειδη δεν ξερω πολλα να πω οτι η μητρικη μου ειναι η Gigabyte GA-946GMX-S2 και εχω vista 32bit sp1.πανω εχει 2χ1 gib μνημη Aeneon AET760UD00-30DB97X.σκεφτομαι να βγαλω αυτες και να βαλω 2χ2gib.οποιος μπορει ασ κοιταξει το μοντελο της μητρικης και ας μου πει τι μνημη να βαλω και οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορει για τι ειμαι ψιλοασχετος.ευχαριστω.καποιος μου ειπε οτι δεν μπορω να επεκτηνω πανω απο 2 gb την ram

Τα 32-bit λειτουργικά δεν αναγνωρίζουν είπαμε μνήμη μεγαλύτερη των 3,2 GB. Οπότε, it's your choice... είτε βάζεις 64-bit OS είτε προσθέτεις μόνο 1 GB... (εσύ και 2 GB βάλε άμα θες, απλά δε θα τα βλέπει το λειτουργικό).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...