KeLeMaN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα για ανακτηση κωδικου που εχω στο πισι μου Εχω χασει το pass απο 2 λογαριασμους που εχω σε site ,τους ειχα γραμμενους στο τευτερακι μου αλλα επεσε καφες πανω και πανε Τους εχω γραψει στο πισι μου απλα δεν το αφηνα να τους θυμαται πατωντας το "remember me" η εκει που σε ρωταει ο browser αν θελει να τους κρατησει Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου δειξει το πας μου η οχι ? Ευχαριστω προκαταβολικα
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατι δεν πατας στα sites υπενθυμηση κωδικου?
KeLeMaN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι εχουν κατι ερωτησεις του στυλ πως λενε τον σκυλο σου κτλ κτλ κτλ τις οποιες ουτε καν ξερω τι ειχα γραψει μαλλον στην τυχη τα εβαζα ... Οποτε πακετακι Τελος παντων εχω βρει κατι προγραμματα αλλα δεν ξερω το κατα ποσο ασφαλη ειναι και ρωταω μηπως εχετε να μου συστησετε καποιο
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετικα δυσκολο τοτε, τα προγραμματα αυτα μαλλον ειναι επικινδυνα....καλυτερα στειλε email στο site να τους πεις τι ακριβως παιζει
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν τους δώσεις το username και το email που δήλωσες, κανονικά θα πρέπει να σου στείλουν ένα email για μηδενισμό κωδικού. Δεν σε ρωτάνε για γάτες και σκύλους εκτός αν δεν θυμάσαι ούτε το email που έχεις δηλώσει, οπότε πακέτο. Δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης κωδικών από απομακρυσμένους server εκτός αν είσαι hacker και μην τολμήσεις να χρησιμοποιήσεις προγράμματα που υποτίθεται σου κάνουν ανάκτηση κωδικών. Το πιο πιθανό να αποκτήσεις έναν ωραίο και καλό keylogger και μετά να δεις πακετάρα.
KeLeMaN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εννοω να κανει ανακτηση κωδικου στον σερβερ αλλα απο την στιγμη που εχω κανει λογκιν απο το πισι μου απειρες φορες δεν παιζει να εχουν αποθηκευτει ρε παιδια σε καποιο μπισκοτακι ?
michael92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εννοω να κανει ανακτηση κωδικου στον σερβερ αλλα απο την στιγμη που εχω κανει λογκιν απο το πισι μου απειρες φορες δεν παιζει να εχουν αποθηκευτει ρε παιδια σε καποιο μπισκοτακι ? Παίζουν τα cookies αλλά μόνο για remember password enabled και αν έχεις μπει πρόσφατα, λιγότερο από ένα μήνα, καλά και εσύ σε τευτέρι τα έγραψες; Κάνε ένα doc και βάλτο στο flashaki σου καλού κακού, επίσης έχε ένα password παντού αρκεί να είναι δυνατό 8-10 ψηφία που να το ξέρεις απ' έξω, εκτός από το msn που να έχεις τελείως άσχετο κωδικό γιατί μπορούν εύκολα να στον κλέψουν... Αν θυμάσε το mail θα σου στείλουν πληροφορίες στο mail σου για μηδενισμό Password όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.