rpil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ακριβως, φορτωνει η μπαρα αλλα δεν μπαινει στα βιστα. και επειδη ειμαι βιαστικος κα δεν ειδα τα προηγουμενα μηνυματα μπας και βρω λυση στο παρτιτιον των vista εκανα φορματ με αλλο dvd των βιστα. Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος στο Linux... ενα παρτιτιον με βιστα το οποιο μπαινει κανονικα στα βιστα αλλα μεσα δε βλεπει το αλλο παρτιτιον του λινουξ ενα παρτιτιον του λινουξ στο οποιο δε μου δινεται καν η επιλογη στο βοοτ για να μπω σε αυτο (μαλλον βγηκε ο grub) ενα παρτιτιον με το recovery, του οποιου τα δεδομενα υπαρχουν μονο που δε λειτουργει το κουμπι στο βοοτ για να μπω σε αυτο (μηπως λεω να το παω σε κανα service?) Ένα είναι το σίγουρο: Ότι αν το πας σε service, θα βρεθείς μόνο με τα (s)vista ή στην καλύτερη περίπτωση, με dual boot vista και xp! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Γράψε μάρκα και μοντέλο. Δες αν δίνει η εταιρία το recovery tool για download , Αν το δίνει κανε εγκατάσταση ένα αντίγραφο vista κατέβασε το εργαλείο , φτιάξε dvd κανε εγκατάσταση από αυτά και μετά ξανά πέρνα ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δυστυχως δε το δινει για download. αναγκαστικά 50?δακια για παραγγελια. μαλλον προς wubi θα κλεισει η υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά πόσο καραγκιοζάκια μπορούν να γίνουν οι εταιρείες laptop ώρες ώρες.... Δηλαδή αν φορμάρεις το δίσκο δεν υπάρχει τρόπος να γίνει recovery? Πρέπει να πληρώσεις 50ευρώ; Για δώσε μάρκα και μοντέλο. Μήπως σου ξεφεύγει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 HP pavilion 9830ev τι να σου πω... το eshop λεει οτι δε μπορει να κανει κατι , οπως και το πλαισιο. μονο απο αντιπροσωπεια της hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μου είχε τύχει και μένα παρόμοιο σκηνικό. Έφαγα πολλές ώρες αλλά τελικά τα dvd τα έφτιαξα, αν το ψάξεις θα γλιτώσεις τα χρήματα αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 για να κανεις το dvd μονος σου πρεπει να εχεις εγκατεστημενα τα εργοστασιακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλαράκι παρήγγειλε από HP το recovery dvd των βιστα (εντός εγγύησης, δε ξέρω αν έχει σημασία) και του το έστειλαν σε μια βδομάδα χωρίς να του χρεώσουν τίποτα. Κάνε ένα τηλέφωνο εδώ να σιγουρευτείς 801 11 2255 47. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 πηρα τηλ στη hp με παρεπεμψαν σε επισημο αντιπροσωπο ο οποιος εκανε λεει παραγγελια απο το εξωτερικο το dvd και σε 10 μερες θα το εχω. για εγγυηση δε νομιζω οτι ισχυει αλλα θα παρω ενα τηλ δεν εχω να χασω και τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ακομα δεν εχει ερθει το recovery dvd και σκεφτομαι να πειραματιστω λιγο με wubi. το θεμα ειναι ομως οτι εχω προσβαση στο ιντερνετ ασυρματα μονο απο το ρουτερ μου και θα ηθελα να ρυθμισω το ubuntu να αναγνωρισει αυτη τη συνδεση και να μπορω να συνδεθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οδυσσεια για την εγκατασταση ubuntu ο σωστός τίτλος της ¨είδησης¨ είναι: ¨ οδύσσεια για την ξαναεγκατάσταση των win ¨ υπομονή και καλή τύχη ! και καλή φοιτητική ζωή ! . έβαλα μερικούς τόνους, λόγω apoikos, τα προσέχει πολύ αυτά. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στο τελος gtroza ετσι κατεληξα... αλλα με wubi δε νομιζω να ξαναχω προβλημα! αν μπορει καποιος να λυσει το προβλημα ασυρματης συνδεσης του ποστ #25... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 πιο συγκεκριμένα? γιατί αν έχεις router και επιλέξεις την κάρτα που το χεις συνδέσει το βρίσκει και εγκαθιστά μόνο του χωρίς πρόβλημα επίσης από τα αρχικά σου post που κόλαγε, ένα απλό πρόβλημα (που μου χει συμβεί) είναι να μην έχω κάψει καλά το iso (δοκίμασε σε αργή ταχύτητα) linux τελικά έβαλες? και τι τα θες τα win και μπερδεύεσαι, αστα (με χει κουράσει η διαδικασία με διπλά τριπλά λειτουργικά σε grub) και γω τους έβαλα τους τόνους μου, θέλω άυξηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 πιο συγκεκριμενα? δε ξερω. απλα προσπαθησα με το που μπηκα απο wubi αλλα και απο livecd να το φτιαξω να αναγνωρισει την καρτα αλλα τιποτα... αν γνωριζεις περισσοτερα για να το κανω να αναγνωρισει την καρτα η το ασυρματο ιντερνετ για πες... αλλιως θα επανελθω το απογευμα με screenshots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 sorry αλλά δεν είμαι κατάλληλος για βοήθεια, εμπειρικά μόνο, κατά την αρχική εγκατάσταση ανιχνεύει το δίκτυο, τώρα πρέπει να μπλέχτηκες λίγο (για τις δικές μου γνώσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.