_butterfly_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Έχετε να μου προτείνετε τίποτα??? Ψάχνω ένα mp3 player που να έχει και ραδιόφωνο αλλά να μπορεί να στερεωθεί στα ρούχα με καποιο κλιπάκι ή κατί τέτοιο.... Υπάρχει τίποτα??? γιατί όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει και πολλά πράματα...
mariosCS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Έχετε να μου προτείνετε τίποτα???Ψάχνω ένα mp3 player που να έχει και ραδιόφωνο αλλά να μπορεί να στερεωθεί στα ρούχα με καποιο κλιπάκι ή κατί τέτοιο.... Υπάρχει τίποτα??? γιατί όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει και πολλά πράματα... Το μόνο μικρό με κλιπάκι που ξέρω (δεν έχει όμως ραδιόφωνο) είναι το ipod shuffle. Δεν είναι και το πιο οικονομικό όμως (47ευρώ το 1GB), και ένα μείον είναι πως δεν έχει οθόνη για να βλέπεις τι τραγούδι παίζει (αυτό φυσικά πολλούς δεν τους νοιάζει)
Nomikaria Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το καινούριο Creative Zen Stone Plus με το ενσωματωμένο ηχείο,στη συσκευασία του έχει θήκη και κλιπάκι για να το στερεώνεις πάνω σου.Προχθες το πήρα και το είδα,το γράφει κι εδώ.. Για την τιμή του,το θεωρώ πάρα πολύ καλή επιλογή!Είναι πιο γρήγορο από το προηγούμενο zen stone Plus,έχει καλή οθόνη,ραδιόφωνο,το ηχείο του είναι αρκετά καλό(δεδομένου ότι είναι απίστευτα μικρό) και πληροί και την προυπόθεση του κλιπ... Ελπίζω να σε βοήθησα!!
mariosCS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το καινούριο Creative Zen Stone Plus με το ενσωματωμένο ηχείο,στη συσκευασία του έχει θήκη και κλιπάκι για να το στερεώνεις πάνω σου.Προχθες το πήρα και το είδα,το γράφει κι εδώ..Για την τιμή του,το θεωρώ πάρα πολύ καλή επιλογή!Είναι πιο γρήγορο από το προηγούμενο zen stone Plus,έχει καλή οθόνη,ραδιόφωνο,το ηχείο του είναι αρκετά καλό(δεδομένου ότι είναι απίστευτα μικρό) και πληροί και την προυπόθεση του κλιπ... Ελπίζω να σε βοήθησα!! Το σκεφτόμουνα κι εγώ αυτό! Γενικά είσαι ευχαριστημένος απ' ότι κατάλαβα ε? βρήκες κανένα μειονέκτημα ? Απο μπαταρία πως πάει ? επίσης: θέλει ειδικό software για μεταφορά αρχείων? ή το βλέπει σαν USB stick και απλά τα κάνεις copy paste?
Nomikaria Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλησπέρα!!Κατ'αρχήν ειμαι ευχαριστημένη!! Βασικά,λίγο το δούλεψα γιατί ήταν για δώρο...Η μπαταρία του μου φαίνεται αρκετά καλή,αν κι είμαι σχετικά ευχαριστημένη και μ'αυτή του προηγούμενου zen stone plus,οπότε αυτή μάλλον θα'ναι καλύτερη. Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για μεταφορά αρχείων,το βλέπει σαν removable disk,αν κι εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της Creative,με βολεύει πιο πολύ! Γενικά,δεν έχω βρει μειονεκτήματα,είναι απίστευτα μικρό,καλό ηχείο,ωραία οθόνη και πολύ εύκολο στη χρήση...(κ πολύ οικονομικό γι'αυτά που προσφέρει!)
mariosCS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλησπέρα!!Κατ'αρχήν ειμαι ευχαριστημένη!! Βασικά,λίγο το δούλεψα γιατί ήταν για δώρο...Η μπαταρία του μου φαίνεται αρκετά καλή,αν κι είμαι σχετικά ευχαριστημένη και μ'αυτή του προηγούμενου zen stone plus,οπότε αυτή μάλλον θα'ναι καλύτερη. Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για μεταφορά αρχείων,το βλέπει σαν removable disk,αν κι εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της Creative,με βολεύει πιο πολύ! Γενικά,δεν έχω βρει μειονεκτήματα,είναι απίστευτα μικρό,καλό ηχείο,ωραία οθόνη και πολύ εύκολο στη χρήση...(κ πολύ οικονομικό γι'αυτά που προσφέρει!) I see! Ε αφού είσαι ευχαριστιμένη ( - που να το ξέρω? ) να το έχω στα πρώτα υποψήφια Ευχαριστώ
Nomikaria Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 I see! Ε αφού είσαι ευχαριστιμένη ( - που να το ξέρω? ) να το έχω στα πρώτα υποψήφια Ευχαριστώ Χαχα,δεν πειράζει.... Ναι,το θεωρώ πολύ καλή επιλογή...Καλές αγορές!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.