Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία για Acer Aspire 5652

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 5652WLMi εδώ και 2 χρόνια και θέλω να αγοράσω καινούρια μπαταρία για αυτό επειδή η παλιά έχει χαλάσει και αντέχει μόνο 45 λεπτά.

Ξέρετε από που μπορώ να βρώ μπαταρία για αυτό το λάπτοπ. Κατα προτίμηση θα ήθελα η μπαταρία να είναι γνήσια (της Acer) και όχι άλλης μάρκας επειδή πιστεύω οτι οι γνησιες είναι καλύτερες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eμένα πάλι βγάζει δε βγάζει 5 λεπτά και ψάχνω παντού μπαταρία αλλά βρίσκω μόνο http://www.batteries.gr/product_info.php?products_id=1633&ref=pathfinder και το πρόβλημα είναι ότι λέει 11,1V όπως και όλες οι άλλες που έχω βρει σε διάφορα site ενώ η δική μου μπαταρια λέει 14,8V και δε ξέρω αν θα παίζουν ή όχι. Εσένα φίλε τι λέει η μπαταρία;

Δημοσ.

Η μπαταρία επάνω λέει 14,8 Volt αλλά πιστεύω ότι και με 11,1 Volt δουλεύει επειδή το άλλο μου λαπτοπ (acer και εκείνο) έχει δύο μπαταρίες, μία 14,8V και μία 11,1V και δουλεύει και με τις 2.

Εγώ τελικά αγόρασα από το e-bay καινούρια μπαταρία.

Δημοσ.
Η μπαταρία επάνω λέει 14,8 Volt αλλά πιστεύω ότι και με 11,1 Volt δουλεύει επειδή το άλλο μου λαπτοπ (acer και εκείνο) έχει δύο μπαταρίες, μία 14,8V και μία 11,1V και δουλεύει και με τις 2.

Εγώ τελικά αγόρασα από το e-bay καινούρια μπαταρία.

Kαι πόσο σου κόστισε;; Αγόρασες γνήσια; Βασικά έχω προβληματιστεί γιατί αν ισχύει αυτό που λες τότε η panasonic του ΔΗΣΙΟΥ κάνει κανονικά και κοστίζει 69? ενώ σήμερα πήρα την acer και μου είπαν για να μου στείλουν καινούργια μπαταρία με 30% έκπτωση που δικαιούμαι λόγω acer advantage κοστίζει 90? η μπαταρία + 23? η αποστολή + ΦΠΑ δηλαδή 130? κι εχω προβληματιστεί τι αξίζει περισσότερο

Δημοσ.

Κοίτα, αυτή που πήρα από το e-bay αν θυμάμαι καλά μου κόστισε 65 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Δεν ξέρω-νομίζω να είναι γνήσια παρόλο που στο Everest την αναγνωρίζει ως Sony (όπως και την γνήσια άλλωστε) και φυσικά η ποιότητα της δεν συγκρίνεται με αυτή της γνήσιας. Η τελευταία είναι πολύ καλύτερη. Απλά εγώ έψαχνα για κάτι φθηνό.

Δημοσ.
Κοίτα, αυτή που πήρα από το e-bay αν θυμάμαι καλά μου κόστισε 65 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Δεν ξέρω-νομίζω να είναι γνήσια παρόλο που στο Everest την αναγνωρίζει ως Sony (όπως και την γνήσια άλλωστε) και φυσικά η ποιότητα της δεν συγκρίνεται με αυτή της γνήσιας. Η τελευταία είναι πολύ καλύτερη. Απλά εγώ έψαχνα για κάτι φθηνό.

Μπα γνήσια με τόσο λίγα χρήματα πολύ δύσκολο. Κι εγώ οικονομικά το σκέφτομαι. Όταν λες ποιότητα, εννοείς διάρκεια ε;; πόσο βγάζει;; καλά το 3ωρο δε θα το βγάζει όπως στις αρχές η γνήσια αλλά κανά 2ωρακι το βγάζει τουλάχιστον;; Μου φαίνεται θα χτύπησω κι εγώ αν κάνει αυτή λέει ότι ειναι κατασκευής panasonic γιατί και απο e-bay το ίδιο θα μου βγει πάνω κάτω. Thanks φίλε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...