DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Το userbar μου σβηστικε λόγω μεγεθους ατιμε parsifal Θα ηθελα να φτιαξω ενα σαν αυτο http://www.userbars.be/ubsearch.php?search=konqueror να λέει konqueror user αλλα προτιμω το εικονιδιο του kde 4 (oxygen) Μπορει να το φτιαξει κανεις ; δεν ξερω απο γραφιστικά γιαυτο ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Το αρχικό σου userbar: GIF - 350x19 - 253 frames - 359.52KB ...και τα 3 βασικά θέματα του ίδιου animation, χωρίς τα ενδιάμεσα frames για το transition: GIF - 350x19 - 3 frames w/3sec delay - 13.57KB OK, το 1o είναι πιο ψαρωτικό, αλλά...εκτός κανόνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ok! ευχαριστώ parsifal !! τέλειος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Massiv0r Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θα ελεγες για αυτα? Ξερω βγηκανε πολυ ασχημα,το GIMP φταιει οχι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Massivor , ενα με konqueror user με το εικονιδιο του konqueror kde 4 φτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θα ελεγες για αυτα? Ξερω βγηκανε πολυ ασχημα,το GIMP φταιει οχι εγω Εισαι πολυ δυνατος στο gimp δεν βγηκανε καθολου ασχημα μια παρατηρηση : Μηπως το K έπρεπε να κατέβει ή να φαινεται ολόκληρο ; και το αστερι το ιδιο Συγχαρητηρια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.