tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=166637
Sp1.r0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας και πάλι.Για να μήν ανοίγω καινούργιο θέμα λέω να συνεχίσω ατο παρόν.Λοιπόν,το router μου έχει σπάσει τα νεύρα και για μην το σπάσω,σκέφτομαι να το επιστρέψω στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο όπου το αγόρασα.Δε έχουν περάσει οι 20 μέρες που απαιτούνται και το μηχάνημα είναι σε άψογη κατασταση. Το θέμα είναι θα το δεχτούνε και με τα λεφτά τι γίνετε?Εδώ να τονίσω ότι η συσκευασία έχει ανοιχτή αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι θα το δεχτουν, παρε ενα linksys/netgear
Sp1.r0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι θα το δεχτουν, παρε ενα linksys/netgear Ωραία γιατί πραγματικά το μετάνιωσα απο τη πρώτη στιγμή που το πήρα.Θα έχω μειωμένη τιμή άμα αγοράσω άλλο προιόν τους?
tsakonas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Κανονικα σε ολη την EE, το δεχονται οπως ειναι και σου επιστρεφουν τα χρηματα ΟΛΑ, απτη στιγμη που ειναι στην κατασταση που αναφερεις...τωρα για Ελλαδα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...με λιγη πιεση αν χρειαστει, θα τα καταφερεις.... Και αναλογως βαζεις κατι παραπανω αν χρειαστει και παιρνεις ενα σωστο ρουτερ....
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 αν και εισαι να ειμαι λιγο off topic οι περισσοτεροι provider παιζουν πλεον με pppoe/llc και οχι με pppoa/vcmux και βεβαια οχι με pppoe/vc και ουθτε με pppoa με llc που ειναι οτι πιο ακυρο εχω δει.σε περιπτωσεις που ο Provider παιζει με Pppoe/llc και καποιος βαλει pppoa/vc μπορει α.να παιζει κανονικα.β.να μην παιρνει καν ip.γ.να παιρνει ip αλλα να του ανοιγουν οι μισες σελιδες η να εχει μειωμενη ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.