Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Χθές αγόρασα το Bεlkin wireless G+MIMO και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Στα settings έκανα τις αλλαγές που μου είπανε απο την Tellas (μιας και αυτή έχω) για να μπαίνω στο ίντερνετ.Το θέμα είναι ότι σελίδες όπως google,youtube και άλλες δεν μου τις εμφανίζει όπως επίσης δεν λειτουργεί και το msn.Και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Παρακαλώ τα φώτα και γρήγορα εν γίνεται.
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ασυρματα συνδεεσαι? Το ιδιο γινεται και ενσυρματα? Μηπως εχει βγει firmware update? τσεκαρε το μοντελο σου στο belkin website
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι συνδέομαι τόσο ασύρματα όσο και ενσύρματα.Για firmware update κοιταξα,δεν μου έβγαλε κάτι.Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν συνδέεται με κάποιες(αρκετές ομολογώ)σελίδες...
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κατι μπλοκαρει...δοκιμασες με κλειστο firewall?
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι το δοκίμασα αλλά τα ίδια.Μήπως είναι ρύθμιση του router?
guardianx71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασες και το firewall του router και του pc? Αν ναι δες αν έχεις κάποια επιλογή DMZ ή κάτι παρόμοιο που ανοίγει τα πάντα
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασες και το firewall του router και του pc? Αν ναι δες αν έχεις κάποια επιλογή DMZ ή κάτι παρόμοιο που ανοίγει τα πάντα Ναί έχει DMZ και είναι disable.Να το κάνω enable?
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, δε χρειαζεται το DMZ , δοκιμασε το UPNP off , σε ενα φιλο με τελλας εφταιγε αυτο...
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παρότι το UPnP είναι ήδη off το ξαναπάτησα και τώρα καλυτέρεψαν κάπως τα πράγματα.Μπορώ να δώ το youtube αλλά όχι το google.
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασες με firefox/opera? Δοκίμασα με firefox και explorer.Τα ίδια παντού.Και τώρα μάλιστα δεν μπορώ να μπώ ούτε στο youtube.
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Σημειωσε σε ενα χαρτι τις ρυθμισεις της Τελλας και κανε ενα reset απτο κουμπακι πισω και ξανα περασε τα... Αν θες msn me να το τσεκαρω.
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Σημειωσε σε ενα χαρτι τις ρυθμισεις της Τελλας και κανε ενα reset απτο κουμπακι πισω και ξανα περασε τα...Αν θες msn me να το τσεκαρω. Δυστηχώς δεν λειτουργεί το msn (λόγω του προβλήματος).Θα σου στείλω pm.
Sp1.r0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε (εκτός απο το msn).Στις ρυθμίσεις έβαζα PPPoE και MC/MUX.Άλλαξα το PPPoE σε PPPoA αφήνοντας το MC/MUX (χάρης στην συμβουλή του tsakonas) και τώρα λειτουργεί.
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οπως σου πα και στο pm, το msn το κανει σε ολους αυτο μερικες φορες...πρεπει να πατησεις repair και ας μην το ολοκληρωσει, αρκει να περασει τα πρωτα 2-3 τεστ...πατας cancel και sign in και μπαινει συνηθως. Τωρα για το PPPoA, εξαρταται απτην τελλας, θα ρωτησω ενα φιλο και θα σου πω τι εχει αυτος. Αν θες δοκιμασε PPPoE LLC και αν δεν παιζει, σιγουρα εισαι σε PPPoA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.