Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 20Gb ή 60Gb

afentiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να πάρω μία από τις παραπάνω consoles τώρα που έπεσε η τιμή τους απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν η μόνη τους διαφορά είναι ο σκληρός δίσκος(όπως είδα) και αν υπάρχει περίπτωση να μη μου φτάσει ο 20Gb σκληρός(γιατί υπάρχει ένα μικρό οικονομικό θέμα από άποψη άμα γίνεται να γλυτόσω κάποια χρήματα, οπότε για 40Gb παραπάνω 40 ευρώ παραπάνω μου ακούγεται χαζό:lol:, εκτός αν όντως δεν αρκούν τα 20)

Δημοσ.

Εξαρτάται κυρίως από το αν θες να κάνεις install τα παιχνίδια στον σκληρό δίσκο(μειώνεται αρκετά ο θόρυβος αλλά χρειάζεται και πάλι το DVD για να παίξεις.)Προσοχή!Αυτό θα γίνει από Νοέμβριο και μετά που θα βγει το update!

Δημοσ.

Πάρε από ebay 20άρη χαλασμένο, μετά τσίμπα έναν Western Digital WD1200BEVS 120giga (2.5, για laptop), κάνεις μία αλλαγή firmware στον καινούριο δίσκο, τον βάζεις μέσα στο κουτί του 20άρη και voila. Σκληρός για το 360 στην τιμή που θα έπρεπε να έιναι και όχι στην τιμή που τον δίνουν οι γύφτοι. ;)

Δημοσ.

θα σου προτεινα την 60αρα γιατι

ειναι καινουρια

θα χρειαστεις το δισκο απο το επομενο dashboard update

μην τα τσιγκουνευτεις τωρα και κλαις μετα

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι είναι καλύτερα η εγγραφή παιχνιδιών σε DVD ή το back up τους στο δίσκο;Γιατί άμα είναι έτσι μάλλον πάω για τον 60αρι:P

Δημοσ.

Το θέμα με τα installs δε θα είναι υποχρεωτικό. Αν θέλεις demo, extra πράγματα για κατέβασμα και backwards compatibility με games του original XBOX, τότε χτύπα ένα σκληρό.

"Back-up στον δίσκο" δε θα στέκει. Με την έννοια πως ακόμη και install να κάνεις, ακόμη θα πρέπει να βάλεις το dvd για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Οπότε το κάψιμο στα dvd δεν το αποφεύγεις.

Δημοσ.

Εκτός του προφανούς οφέλους της παραπάνω χωρητικότητας του σκληρού, έχεις και μεγάλη πιθανότητα να πάρεις από τις καινούριες παρτίδες των 360, με την Jasper motherboard που έχει την 65nm gpu ( αν και δεν είναι σίγουρο ότι όλα τα 60άρια -ιδίως οι πρώτες παρτίδες- θα έχουν την καινούρια μητρική, από εδώ και πέρα όμως οι πιθανότητες αυξάνονται να πετύχεις τέτοια).

Στην θέση σου ( αν δεν είχα 360 δηλαδή); Θα περίμενα να σκάσουν μύτη οι πρώτες photos των 360 με την 65nm gpu, θα βγουν μετά τα lot numbers τους και θα την αγόραζα. Μιλάμε για χρονικό περιθώριο βδομάδων ή και ημερών.

Αν πάντως βιάζεσαι, τράβα τσίμπα την τώρα ( με τον μεγάλο σκληρό όμως). Nothing to worry about.:-)

Δημοσ.

Μπα όχι δε βιάζομαι, άσε που παίζει και στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το ps3.Όλα παίζουν δεν είμαι σίγουρος 100% για τπτ:-(

Δημοσ.
Πάρε από ebay 20άρη χαλασμένο, μετά τσίμπα έναν Western Digital WD1200BEVS 120giga (2.5, για laptop), κάνεις μία αλλαγή firmware στον καινούριο δίσκο, τον βάζεις μέσα στο κουτί του 20άρη και voila. Σκληρός για το 360 στην τιμή που θα έπρεπε να έιναι και όχι στην τιμή που τον δίνουν οι γύφτοι. ;)

Σιγουρα γινεται αυτο που λες? γιατι ηξερα οτι ο δισκος στο 360 ειναι κλειδωμενος και δεν μπορεις απλα να βαλεις ενα αλλον δισκο και να παιξει.

Δημοσ.
Σιγουρα γινεται αυτο που λες? γιατι ηξερα οτι ο δισκος στο 360 ειναι κλειδωμενος και δεν μπορεις απλα να βαλεις ενα αλλον δισκο και να παιξει.

"Aπλά" να τον βάλεις, όχι. Δε θα παίξει. Ακολούθησα μία διαδικασία στην κυριολεξία 3 λεπτών απλώς για να αλλάξω το firmware του δίσκου και δουλεύει ά-ψ-ο-γ-α. Μετέφερα τα save, τα profile και ό,τι υπόλοιπο είχα. ;)

Το μόνο που θέλει, είναι το συγκεκριμένο μοντέλο που έγραψα πιο πάνω. (απλώς για την πληροφορία, τον έχει το e-shop στα 47 ευρώ)

Αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος βοήθεια με το θέμα, ένα pm ή μία απάντηση εδώ και το γράφω αναλυτικά στο ανάλογο topic. ;)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα ps3 αλλά περίμενα(και ακόμα περιμένω) να σπάσει.Αλλά λέω αφού έπεσε τόσο το xbox ας το πάρω.Και γιατί το 60αρι δε flasarete;

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα ps3 αλλά περίμενα(και ακόμα περιμένω) να σπάσει.

Και να σπάσει, θες στο νερό 200 ευρώ για blu-ray recorder και 30ευρώ/δισκάκι (50giga). 680 ευρώ σύνολο για να είσαι και έτοιμος να γράψεις και το πρώτο game. Για σπάσιμο δε συμφέρει ακόμη.

Χτύπα το 360 που πλέον η τιμή έχει πέσει απίστευτα χαμηλά και αργόοοοοοτερα βλέπεις. ;) (αυτό κάνω και εγώ τουλάχιστον :P)

Δημοσ.

Αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος βοήθεια με το θέμα, ένα pm ή μία απάντηση εδώ και το γράφω αναλυτικά στο ανάλογο topic. ;)

Σε ευχαριστω, αλλα δεν εχω καν 360, απλα μου φανηκε παραξενο που κατι τοσο σημαντικο δεν το ειχε τουμπανο ο κοσμος (εκτος και αν το ειχε και δεν το ειχα παρει χαμπαρι εγω) εστω και με τον περιορισμο στο μοντελο του δισκου, ειναι μια σαφης αναβαθμιση χωρις να πληρωνεις το νταβατζιλικι που ζηταει η MS.

Δημοσ.

Tα ΧΒΟΧ360 με 60gb δισκο εχουνε το καινουργιο lite-on DVD το οποιο δεν φλασαρεται μεχρι στιγμης και ειναι εξαιρετικα αμφιβολο αν θα καταφερουν ποτε να το φλασαρουν...

Αλλα ακομα και την εκδοση με τα 20GB να παρεις κατα 90% θα πεσεις σε κονσολα με lite-on DVD...εχουν εξαφανιστει απο την αγορα οι εκδοσεις με τα παλαιοτερα BenQ drives που φλασαρονταν κανονικα...

Θα κοιταξεις στα πλαγια του κουτιου του ΧΒΟΧ που θα αγορασεις...θα δεις οτι εχει ενα αυτοκολητο...εκει εχει εναν αριθμο LOT...θα πρεπει αυτος ο αριθμος να ειναι μικροτερος απο 0817...δηλαδη να παρεις ΧΒΟΧ με αριθμο LOT 0816 και κατω...απο 0817 και πανω εχουν Lite-on DVD...

Για να δεις τα χαρακτηριστικα καθε LOT πανε εδω και κανε search το LOT που θελεις...

Σου επαναλαμβανω οτι το 99% των ΧBOX που κυκλοφορουν σημερα εχουν LOT 0816και πανω..οποτε...μονο αν βρεις κανα ξεχασμενο...εγω βρηκα ενα την προηγουμενη εβδομαδα σε ενα γερμανο με LOT 0812... :D

(Ακομα καλυτερο θα ηταν να δεις και το ΤΕΑΜ που γραφει το αυτοκολητο του ΧΒΟ)Χ που θα αγορασεις για να εισαι 100% σιγουρος τι drive φοραει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...