Προς το περιεχόμενο

Αγορά: HP Pavilion dv5-1050ev VS TOSHIBA satellite A300-15B

vmanos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ για το Toshiba θα πήγαινα. Μπορεί το ΗΡ να έχει ένα προβάδισμα στον επεξεργαστή (μικρή διαφορά) αλλά το Toshiba υπερτερεί σε όλα τα υπόλοιπα.

Σε όλους τους κατασκευαστές τουλάχιστον ο πρώτος χρόνος της εγγύησης είναι με διεθνή κάλυψη.

Update 14/09 : Τελικά το ΗΡ είναι καλύτερο σε specs γενικά. Και καλύτερη CPU αλλά και GPU. Στην αρχή βεβιασμένα νόμισα ότι είχε την 8600 αντί της 9600. Πάντως το Toshiba εξακολουθεί να είναι πιο ποιοτικό. Αλλά η διαφορές είναι μικρές, οπότε πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Και με τα δύο ευχαριστημένος θα μείνεις οπότε μη σκας και πολύ.

Δημοσ.

Πέρα από το brand, οι διαφορές είναι μικρές και αντικατοπτρίζουν επαρκώς, θα έλεγα και την διαφορά τιμής που υπάρχει μεταξύ των δύο μοντέλων ( ασχέτως του ότι παραθέτεις τιμές από διαφορετικά eshops).

Στην περίπτωσή σου πάντως θα επέλεγα τον HP , λόγω ενός συνδυασμού πλεονεκτημάτων που πιστεύω καλύπτουν και με το παραπάνω , εν τέλει, την διαφορά τιμής : το blu ray drive και τον καλύτερο επεξεργαστή (πιο πολύ στο FSB, ΟΚ, λεπτομέρειες, απλά λέμε τώρα).

Για τα περί εγγυήσεων δυστυχώς δεν γνωρίζω, ίσως μπορεί να μας ( σε) διαφωτίσει κάποιο άλλο μέλος του forum.

Καλές αγορές από εμένα.:-)

Δημοσ.

Πήρα το dv5 δευτέρα θα το εχω στα χέρια μου γιατί σήμερα δε πρόλαβα να παω να το παραλάβω από το eshop. Ελπίζω να είναι καλό.Πρώτο μου λάπτοπ αν και από τα χέρια μου έχουν περάσει δεκάδες φίλων και γνωστών για μερεμέτια και φορμάτ.Για τοσιμπα πήγαινα μια και μου αλλάξαν τα μυαλλά αυτά που διάβασα για τα acer..αλλά τελευταία στιγμή με κέρδισε το HP λόγω cpu & gpu. Ψάχνω κανένα συγκριτικό κλπ αλλά τπτ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...