vmanos2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 HP Pavilion dv5-1050ev: http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11664 TOSHIBA SATELLITE A300-15B: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905236 θέλω τις γνώμες σας.. επίσης ξέρω ότι η toshiba δίνει παγκόσμια εγγύηση, ξέρετε τι συμβαίνει με την HP?
michalis2610 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ για το Toshiba θα πήγαινα. Μπορεί το ΗΡ να έχει ένα προβάδισμα στον επεξεργαστή (μικρή διαφορά) αλλά το Toshiba υπερτερεί σε όλα τα υπόλοιπα. Σε όλους τους κατασκευαστές τουλάχιστον ο πρώτος χρόνος της εγγύησης είναι με διεθνή κάλυψη. Update 14/09 : Τελικά το ΗΡ είναι καλύτερο σε specs γενικά. Και καλύτερη CPU αλλά και GPU. Στην αρχή βεβιασμένα νόμισα ότι είχε την 8600 αντί της 9600. Πάντως το Toshiba εξακολουθεί να είναι πιο ποιοτικό. Αλλά η διαφορές είναι μικρές, οπότε πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο. Και με τα δύο ευχαριστημένος θα μείνεις οπότε μη σκας και πολύ.
johnnypatras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πέρα από το brand, οι διαφορές είναι μικρές και αντικατοπτρίζουν επαρκώς, θα έλεγα και την διαφορά τιμής που υπάρχει μεταξύ των δύο μοντέλων ( ασχέτως του ότι παραθέτεις τιμές από διαφορετικά eshops). Στην περίπτωσή σου πάντως θα επέλεγα τον HP , λόγω ενός συνδυασμού πλεονεκτημάτων που πιστεύω καλύπτουν και με το παραπάνω , εν τέλει, την διαφορά τιμής : το blu ray drive και τον καλύτερο επεξεργαστή (πιο πολύ στο FSB, ΟΚ, λεπτομέρειες, απλά λέμε τώρα). Για τα περί εγγυήσεων δυστυχώς δεν γνωρίζω, ίσως μπορεί να μας ( σε) διαφωτίσει κάποιο άλλο μέλος του forum. Καλές αγορές από εμένα.
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγω λέω για ΗP αν και αρκετά λεφτά νομίζω ότι αξίζει...πάντως και τα 2 μου φαίνονται καλά
FISHERMAN Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πήρα το dv5 δευτέρα θα το εχω στα χέρια μου γιατί σήμερα δε πρόλαβα να παω να το παραλάβω από το eshop. Ελπίζω να είναι καλό.Πρώτο μου λάπτοπ αν και από τα χέρια μου έχουν περάσει δεκάδες φίλων και γνωστών για μερεμέτια και φορμάτ.Για τοσιμπα πήγαινα μια και μου αλλάξαν τα μυαλλά αυτά που διάβασα για τα acer..αλλά τελευταία στιγμή με κέρδισε το HP λόγω cpu & gpu. Ψάχνω κανένα συγκριτικό κλπ αλλά τπτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.