Προς το περιεχόμενο

Διμιουργία Cd με πολλές εφαρμογές αλλά με μία εγκατάσταση

com_hs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με κάποιον τρόπο να φτιάξω ένα σιντί κάτι σαν slipstream cd, δηλαδή να βάλω μέσα 4 ή 5 προγράμματα πχ (αυτά που θέλω) nero light , adobe reader, win rar, power dvd , winamp, ή και άλλα , και να γίνετε εγκατάσταση των παραπάνω με μία κίνηση όπως πχ σαν κάποιους κατασκευαστές που έχουν τους drivers και με μία κίνηση με το κουμπί πχ install all γινετε εγκατάσταση σε όλους τους drivers me την μία.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτές οι εφαρμογές λέγονται autorun creators ή autorun builders.

Υπάρχουν πάρα πολλές και με διάφορες δυνατότητες.

Προτείνω το Autorun Pro της Longtion.

Αν γνωρίζεις html και έχεις το frontpage μπορείς να το κάνεις και σαν μια ιστοσελίδα, βάζοντας με λινκ να τρέχει η ανάλογη εφαρμογή και να την βάλεις στο root του cd/dvd μαζί με ένα αρχείο κειμένου με όνομα autorun.inf και μέσα να γράψεις

[autorun]

open=index.html

όπου index.html είναι η σελίδα που δημιούργησες. Μπορείς να την ονομάσεις βέβαια όπως θέλεις εσύ, αρκεί να μην αλλάξεις την κατάληξη.

Υπάρχουν και freeware λύσεις. Δες μερικές από SOFTPEDIA και από DOWNLOAD COM.

Δημοσ.

Δε θα κερδίσεις πολλά όμως αν οι installers των προγραμμάτων δεν υποστηρίζουν silent install με CLI switches. Ειδάλλως, απλά θα εκκινεί αυτόματα ο κάθε installer και θα αναμένει user input: «Βάλε κατάλογο προορισμού, next, να κάνω εικονίδια, next, να ανοίξω το readme.txt ή να εκκινήσω το πρόγραμμα, finish». Καταλαβαίνεις νομίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...