Cocobillys Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω adsl με σύνδεση router ας με πει κάποιος κάτι.. Επειδή η απόσταση απο το τηλέφωνο μου μέχρι το router είναι γύρω στα 20 μέτρα προς το παρόν το έχω συνδεμένο με καλώδιο τηλεφώνου. Θα είναι καλύτερα αν το βάλω σε αυτή την απόσταση πάλι με καλώδιο UTP? Ας βοηθήσει κάποιος να ξέρω και τι μου γίνεται :rolleyes:
tsakonas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις...αλλο το rj11(τηλ.) και αλλο το rj45(utp)
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και δεν καταλαβα καλα το post σου απανταω: να μην τσακιζει το καλωδιο σε γωνιες 90 μοιρων και εισαι οκ δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να μπαινεις σε φασαριες αν πιανεις της ταχυτητες που θες
koprodogis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στον αδερφο μου χρησιμοποιω 12 μετρα καλωδιο τηλεφωνικο και παει σφαιρα, και μαλιστα το καλωδιο ειναι πολλων ετων και ταλαιπωρημενο. Αστο οπως εισαι δε χανεις σχεδον τπτ
Cocobillys Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά όλα αυτά παιδιά μόλις δοκίμασα και με καλώδιο UTP αλλά το ίδιο η ταχύτητα μικρή.. τι γίνεται?.. μήπως είναι δυκτιακό το πρόβλημα, δηλαδή της forthnet?.. Το λέω αυτό επειδή τις πολύ πρωινές ώρες το internet πέταει στην κυρολεξία! αλλα μεσήμέρι και απόγευμα ναυαγεί τελείως.. και κάτι ακόμα στις ρυθμίσεις του router μου με γράφει ότι συνδέθηκα με 20ΜΒ και άνω αλλά σε διάφορα speedtest την ρίχνει πάρα πολύ.. ΚΑΠΟΙΟΣ HELP..
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε ξεχνα τα SPEEDTESTS....ριξε μια ματια εδω και μετρα σωστα την ταχητητα σου...και πες μας
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 α οχι τηλεφωνικο αλλα δικτυου και οχι κοντα σε καλωδια ρευματος.β.οχι speedtest και βλακειες.κατεβασε με get right απο γρηγορα sites px http://www.apple.com http://www.ati.com http://www.microsoft.com
Cocobillys Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως φταίνε κάποιες ρυθμίσεις από το router? και ένα φιλαράκι που έχει την ίδια σύνδεση εδώ στην περιοχή πιάνει τουλάχιστον 10MB/s και εγώ δ μπορώ να αγγίξω τα 4:-( υπάρχει κάποιος που να έχει αυτο το router?? D-Link DSL-2640B αν το έχει κάποιος ας στείλει μερικές φώτο με τις ρυθμίσεις του.. thx.
nick#18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 εγω εχω αυτο το router θα σου βγαλω screenshoot
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 και να βαλεις αλλο πρωτοκολλο το που κλειδωνεις δεν εχει σημασια.για να μην κλειδωνεις σωστα πρεπει να πειραξεις το multimode η adsl2+ και να το βαλεις g.dmt για να κλειδωσει λιγοτερο.αλλιως και τιποτα ρυθμισεις να μην κανεις οπως το βγαλεις απο το κουτι πρεπει να κανει sync στο max.στο status στα ποσα κλειδωνει καταρχην?φιλτρα εχεις βαλει παντου?υπαρχει ενα sticky που εχω φτιαξει για σωστη εγκατασταση adsl προς ναυτιλομενους στο συνδεσεις adsl.check it.
Cocobillys Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω αν μπορείς να με βγάλεις φώτο τις ρυθμίσεις του router να δω διαφορές
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 καντο ρεσετ στα default και τρεξε απλα το wizard.βαλε Pppoe llc και ολα τα αλλα ειναι σχεδον ετοιμα .vpi 8 vci 35.δεν θα χρειαστει να πειραξεις κατι αλλο παρα μονο για κλειδωμα στο wireless.τα πρωτοκολλα θα ειναι μια χαρα γιατι ειναι απειρες καρτελες να σου βγαλει καποιος φωτο.επισης εχει βγει νεο firmware.katebase to.
Cocobillys Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι το έχω κατεβάσει αν εννοείς το 4 προς το παρόν με κατέβασε αρχείο από την apple με 1700KB/s ελπίζω να συνεχίσει έτσι..
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 απο εκει κατεβαζε διοτι ειναι απο τα γρηγορα sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.