Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα...Ποιό?

@ZiSiS@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα φτηνό και καλό πολυμηχάνημα για light χρήση αλλά θα ήθελα με αυτό να σκανάρω και τα album μου με τις παλιές καλές αναλογικές φωτό μου.

Καμια ιδέα?

Δημοσ.

αν πηγαινα σε πολυμηχανηνα αν και προτιμω παντα να ειναι ξεχωριστα το scanner απο τον εκτυπωτη θα πηγαινα ειτε σε epson ειτε σε hp..

εξαρτατε και ποσα λεφτα θες να δωσεις και ποσες φωτο θες να scannareis.

Δημοσ.

Προτιμώ πολυμηχανημα λογω εξοικονομισης χωρου και καλοδίων...

Δε με απασχολει το θεμα ταχυτητας σαρωσης και εκτυπωσης αλλα η σχετική ποιότητα (θα κάνει καλό σκαναρισμα στις εκτυπωμένες φωτό?)στην τιμη των 45-80? και φυσικά η δυνατότητα αναγόμωσης στα μελανάκια

Δημοσ.

Canon MP210 η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφύγεις τα Epson. Δεν έχω ίδια πείρα αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα. Αντίθετα με το ΗΡ C4280 που χρησημοποιώ (Ας είναι καλά ο ΟΤΕ :lol: ) έχω τα καλύτερα να πω αλλά ξεφεύγει ελάχιστα στη τιμή. Πάντως δεν αξίζει να διαθέτεις πάνω από 50-60 ευρώ για απλής χρήσης μηχανήματα οπότε περιορίσου εκεί.

Ορίστε και μια κατάταξη. Δεν είναι και η πιο αξιόλογη του είδους απλά για να έχεις μια εικόνα.

Δημοσ.

τα hp ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα συνηθως τα αξιζουν τα λεφτα τους.βεβεα τα μελανια εχουν πανω την κεφαλη πολλες φορες και αυτο ειναι και συν αλλα και μειον.

Δημοσ.
Canon MP210 η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφύγεις τα Epson. Δεν έχω ίδια πείρα αλλά έχω διαβάσει τα χειρότερα. Αντίθετα με το ΗΡ C4280 που χρησημοποιώ (Ας είναι καλά ο ΟΤΕ :lol: ) έχω τα καλύτερα να πω αλλά ξεφεύγει ελάχιστα στη τιμή. Πάντως δεν αξίζει να διαθέτεις πάνω από 50-60 ευρώ για απλής χρήσης μηχανήματα οπότε περιορίσου εκεί.

+10

ο φίλος michalis με πρόλαβε σε όλα. Το 210 είναι πλέον παμφθηνο, οικονομικό, γρήγορο και αξιόπιστο. Είχα το 150, το έλιωσα και κατόπιν το χάρισα πριν 2 χρόνια και δουλεύει ακόμη, και το 210 (με εξαίρεση το χάρισμα) τα ίδια. Νομίζω τώρα κάνει γύρω στα 60. Για τη χρήση που λες ΜΗΝ πάρεις ακριβότερο, όπως είπε και αο φίλος, δεν αξίζει καθόλου. Και εντελώς προσωπική άποψη (από εμπειρία) μην πάρεις HP. Για τις υπόλοιπες μάρκες δεν το συζητάμε καν: κάποιες καλούτσικες, λίγες καλές, καμιά καλύτερη.

Δημοσ.

Και η παραγγελία για τον MP210 έπεσε με 62€

Μεγιά μου λοιπόν...:-D

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές που όπως είδατε ;) πιάσανε τόπο:-)

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450713

Το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Καλή δουλειά εκτύπωσης και σάρωσης +fax για εκείνες τις φορές που θα το χρειαστείς. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις σε χωρητικότητες μελανιών, ανάλογα με τη χρήση.

Ξεφεύγει λίγο από τη τιμή των 50-60Ε αλλά πίστεψέ μαι αξίζει. Λόγο φόρτου εργασίας του έχω αλλάξει τα φώτα στις εκτυπώσεις και τις σαρώσεις και συνεχίζει ακάθεκτα. (Να πω επίσης ότι είναι λίγο ογκώδες. Ξέχνα την τοποθέτηση πάνω στο γραφείο σου. Εκτός εάν έχεις πολύ μεγάλο γραφείο.)

Επίσης μπορώ να σου προτείνω και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450133 το οποίο το έχει ο ανιψιός μου (φοιτητής). Έχει βγει καλό αλλά με ενοχλεί η αλλαγή τύπου μελάνης-κεφαλής όταν θες να εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες. Για γενικής χρήσης δουλειά είναι καλό και οικονομικό.

Δημοσ.

Α .. δεν σε πρόλαβα. το 210 επίσης καλό, απλά έχει μικρά μελανάκια. Στους canon ξέχνα τα φτηνά μελάνια. (no name) καταστρέφουν σχεδόν πάντα τις κεφαλές. Μιλάω εκ πείρας.

Δημοσ.
Α .. δεν σε πρόλαβα. το 210 επίσης καλό, απλά έχει μικρά μελανάκια. Στους canon ξέχνα τα φτηνά μελάνια. (no name) καταστρέφουν σχεδόν πάντα τις κεφαλές. Μιλάω εκ πείρας.

Άουτς... αυτό δέ μ'αρεσε καθόλου ...:confused:

Την έχω πατήσει ήδη με ένα πανάρχαιο Printer Canon που χρειαζόταν μελανάκι κάθε 10 εκτυπώσεις και τελικά έφυγε στα σκουπίδια...

Δημοσ.
Άουτς... αυτό δέ μ'αρεσε καθόλου ...:confused:

Ζήση αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε με προσοχή το link που έδωσα νωρίτερα. Θα βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την αναγόμωση των μελανιών. Ο τίτλος ξεγελά λίγο αλλά έχει πολύ ζουμί.

arxaggelos ενδιαφέρον το νέο avatar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...