Προς το περιεχόμενο

Zero One, e-shop και παρόμοιες εταιρείες

Leite33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Γνωρίζετε την εταιρεία zeroone που εδρεύει στη θεσσαλονική;; Ποιά είναι η γνώμη σας γιαυτήν;; Έχετε ποτε αγοράσει κάτι απο αυτήν η ζητήσατε κάποια απο τις υπηρεσίες της;;;; Μια παρόμοια εταιρεία είναι και το E-shop... Ποια η γνώμη σας για τέτοιου είδους εταιρείες;; Πως σας φαίνεται η ιστοσελίδα τους;;;

Δημοσ.

To Ζero-one πρεπει να εχει περασει σε αλλη φαση γιατι εχει αλλάξει πολυ το Interface της Ιστοσελιδας του. Παντως εχω παρει 2 φορες pc απο εκει μαλιστα τη 2η φορα που ειχε προβλημα η καρτα γραφικων την εστειλα πισω καπου 7-8 μηνες μετα που βγηκε το προβλημα και μου εστειλαν αλλη καινουρια και πιο συγχρονη! ΑΝ θυμαμαι καλα ειχα την ΑΤΙ Radeon 9000 256ΜΒ και μου εστειλαν την 9200 256ΜΒ...

Για το E-shop ισχυουν τα κλασικα και θα βρεις χιλιαδες ποστ εδω μεσα.

Δημοσ.

Μην έχεις κανένα ενδοιασμό για αγορά από το ZeroOne...προσωπική εμπειρία...οι άνθρωποι είναι πολύ εξυπηρετικοί και σωστοί επαγγελματίες.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι σαν αυτή του eshop, δηλαδή να τους προτιμάς μόνο αν σε ενδιαφέρει η χαμηλή τιμή. Από υποστήριξη πάσχουν. Ειδικά για την ZeroOne, που τη 'δουλεύω' από το 1990, μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να απαριθμήσω καμιά δεκαριά περιπτώσεις με συνθέσεις ΗΥ που είχαν πρόβλημα και φυσικά δεν έβγαλα άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...