Tzimmys Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το Rocknrolla μου άρεσε πολύ. Άνετα ένα 8 στα 10 (για αυτό που πας να δεις)
Expendable Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το Rocknrolla μου άρεσε πολύ. Άνετα ένα 8 στα 10 (για αυτό που πας να δεις) πιο κρύα γκόμενα δεν έχω δει, η σκηνη του sex ήταν αντιπροσοπευτικη
afentiko7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 πιο κρύα γκόμενα δεν έχω δει, η σκηνη του sex ήταν αντιπροσοπευτικη μπράβο, αντιπαθέστατη, έμοιαζε γαλλίδες του 60 ,άλλα η φάτσα της ενέπνεε μια αντιπαθεια. Τζίμυ πες και γιατί σου άρεσε. δε συνεισφέρεις στη ζήτηση με ένα ναι/όχι
Tzimmys Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Άντε ρε afentiko, να συνεισφέρω. Καταρχήν το τι θα δεις σε μια ταινία και τι θα σου αφήσει, έχει να κάνει με την κρίση σου και τις εμπειρίες σου. Προσωπικά δεν είδα ούτε ρατσισμό, ούτε προκλητικά σχόλια, ούτε θα μου πήγαινε ποτέ στο μυαλό ότι είδα μια ταινία που αναφέρετε σε ρατσισμό. Εγώ είδα μια ταινία με πολύ δράση, γρήγορες σκηνές, δυνατή μουσική, αλητεία, με καλό story και καλή ηθοποιία. Μη τσατιστείς και μη βιαστείς να αντιμιλήσεις. Καταρχήν είπαμε τα βιώματα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά. Δεύτερον, όταν λέω καλό story, δεν πας να δεις καμιά κουλτουριάρικη - βαριά ταινία. Πας να δεις μια γρήγορη ταινία δράσης. Όπως είπα και στο πρώτο μου post, πολύ καλή ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ. Θα την πρότεινα σε οποιονδήποτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 πιο κρύα γκόμενα δεν έχω δει, η σκηνη του sex ήταν αντιπροσοπευτικη πράγματι η Thandie Newton ούτε GTP δεν είναι...
notissfak Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 μου άρεσε περισσότερο το Lock Stock... παντως κ αυτό πολύ καλή ταινία...
Yperaspisths Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 To rocknrolla χαλαρα πρεπει να παρει το χρυσο βατομουρο. Αστειο σεναριο ,αστειες ερμηνειες και σε ολη την ταινια υπαρχουν μονο 2 σκηνες με χιουμορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.