Προς το περιεχόμενο

Rocknrolla

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλο ειναι αρκει να ξερεις οτι θα δεις μια κλασσικη ταινια του guy richie και μαλιστα με ενα πολυ καλο soundtrack. Στα βηματα δηλαδη της αρπαχτης και των κανων

Δημοσ.
Καλο ειναι αρκει να ξερεις οτι θα δεις μια κλασσικη ταινια του guy richie και μαλιστα με ενα πολυ καλο soundtrack. Στα βηματα δηλαδη της αρπαχτης και των κανων

:-)

Ότι ακριβώς ζητάω, περιμένω και θέλω από τον Γκάϊ!!!!;)

Δημοσ.

Ότι είναι 1ο μέρος τριλογίας το έχω διαβάσει/ακούσει κι εγώ.Γενικά ακούω καλά λόγια για την ταινία απ' όλους,μάλλον η επόμενη ταινία που θα δω στο σινεμά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ωραία ταινία σίγουρα δεν φτάνει το Snatch. Κάτι που θα μου άρεσε αρκετά γιατί σε αυτο το στύλ είναι γυρισμένη η ταινία. Θα ήταν αν βλέπαμε απο τις άλλες ταινίες κάποιες σκηνές (snatch, Lock stock) σαν να συνδέονται όλες οι ιστορίες μαζί. Δηλαδή στην πάμπ που είναι ο τζόνι να βλέπαμε κάποιους άλλους χαρακτήρες απο τις παλίες ταινίες του Ρίτσι.., τον Ρώσο να μιλάει με τον Boris the Blade. θα τα έκανα πάνω μου απο την χαρά μου.:)

Η επόμενη λογικά θα λέγετε The Real RocknRolla σύμφωνα με όσα λέει στο τέλος της ταινίας

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nομίζω ότι θα δούλευε καλύτερα ως prequel. Δλδ φτιάχνεις το μύθο του rocknrolla, καταπίνει καρφιά, δεν ξέρω γω τι άλλο και μετά μας λες τι οδήγησε στη δημιουργία του rocknrolla.

Τα αρνητικά. Ρατσιστικό έναντι των ρώσων, έναντι του αμπράβομιτς και προκλητικά υπέρ των πολωνών, μαύρων. Αυτό βέβαια δε μας δημιουργεί εντύπωση, διότι τους πολωνούς το στέλνουν οι βρετανοί για τσιγάρα ενώ οι ρώσσοι θέλουν και αυτοί μερίδιο. Οι σκηνές δράσης ήταν επιεικώς απαράδεκτες, με ρώσους να κράτουν χατζάρες και να γκευίζουν (τι άλλο θα ακούσουμε), ενώ βέβαια στο τέλος και ο αμπράμοβιτς μας βγήκε με κομμένο χέρι πόδι. Ανούσιοι διάλογοι, μηδενικό σενάριο (Ο α ξέρει κάτι για τον β επειδή του δωσε το ινφο ο γ άρα πρέπει να βρούμε το δ για να μας πει που είναι ο ε), ψιλοεξυπνακίστικη σκηνοθεσία. Τπτ το ιδιαίτερο δλ. Αλλος ένας overrated σκηνοθέτης.

Τα θετικά. Η ερμηνεία του μπάτλερ.

Εν ολίγοις πάλι έχουμε να κάνουμε με κακούς ρώσους όπως στο τρανσιμπέριαν (άλλη μπούρδα κι αυτή)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
το ειδε κανεις? ειναι καλο τελικα?

Το είδα τα Χριστούγενα στον κινηματογράφο, το νοικιασα σε dvd, το είδα και μερικές φορές στο bluray rip που κατέβασα

όπως και να'χει, καμια του (Guy Ritchie) ταινία δεν φτάνει Revolver

Δημοσ.

Aυτον τον Μπατλερ μολις τον βλεπω παθαινω ναυτια. Εχει η αδερφη μου σχεδον ολες τις ταινιες που εχει παιξει ο συγκεκριμενος αταλαντος.

Δημοσ.

όπως και να'χει, καμια του (Guy Ritchie) ταινία δεν φτάνει Revolver

Το Revolver ηταν η μονη του ταινια που δεν μου αρεσε. :P

Στα αληθεια ομως, πιστευεις οτι ηταν καλυτερο απο τα Lock, Stock and Two Smoking Barrels και Snatch? :rolleyes:

Δημοσ.

Από Rolla, snatch και smockin barrels το αγαπημένο μου είναι το snatch

Aυτον τον Μπατλερ μολις τον βλεπω παθαινω ναυτια.

αγάπη και μίσος είναι κοντά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...