sokra_1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κατι.Έχω ενα DVD Player Pioneer DV-370-S και εχω καποια προβληματακια.1)Μου έχει εμφανισει στην οθονη στο DVD ενα μύνημα "PRGSVE" και δεν βλέπω τιποτα στν οθόνη μου. Αν γνωρίζερι κανενας πως μπορω να το Αλλαξω....Επισης μήπως ξερετε που μπορω να βρω firmware και πως μπορω να το επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις του.Σας παρακαλώ βοηθήστε με....
nik_xaris Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 κανε ενα reset να δεις μηπως καταφερεις κατι,κρατα πατημενο το stop και μετα πατα το ON με κλειστη την συσκευη
sokra_1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου τωρα έχω και παλι εικίνα.έχω και ενα ακομα προβλημα οταν βάζω ενα εργο με μενου μου εμφανιζει το μενου και λεει στην οθονη: (Player's Region Settings) <2>:Region <4>:Region <5>:Region Pick out any one of these. παταω και εγω απο το τηλεχειρηστηριο τον αριθμο(οποιονδηποτε) και δεν κανει τιποτα εχει κωλήσει σε αθτη την οθόνη και δεν λέει να ξεκολήσει.
Arkalas92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 μια ειναι η λυση!!!στα σκουπιδια και αγορασε καινουργιο...σιγα ποσο κανει...
prometheas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κατι.Έχω ενα DVD Player Pioneer DV-370-S και εχω καποια προβληματακια.1)Μου έχει εμφανισει στην οθονη στο DVD ενα μύνημα "PRGSVE" και δεν βλέπω τιποτα στν οθόνη μου. Αν γνωρίζερι κανενας πως μπορω να το Αλλαξω....Επισης μήπως ξερετε που μπορω να βρω firmware και πως μπορω να το επαναφέρω στις εργοστασιακες ρυθμίσεις του.Σας παρακαλώ βοηθήστε με.... Πως εχεις κάνει τη σύνδεση του Pioneer με την τηλεόραση σου ; Το μυνημα σημαινει "progressive scan" και πιθανοτατα εχεις ενεργοποιήσει την εν λογω σύνδεση ενώ το εχεις συνδέσει με SCART. Κανε ενα reset (δες τις οδηγιες από το manual) και θα επανέλθει στιε εργοστασιακές ρυθμίσεις....
sokra_1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 " μια ειναι η λυση!!!στα σκουπιδια και αγορασε καινουργιο...σιγα ποσο κανει... "Ναι δεν λεω οτι ειναι ασχημη η ιδέα σου φίλε μου,αλλα δεν νιώθω ευχαρήστηση οταν παίρνω κάτι που απλά παίζει,το θέμα ειναι οτι νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση όταν επιδιωρθώνω κάτι και όχι απλα να το αλλάζω.Επίσης κατα αυτό τον τρόπο μαθαίνεις και πάρα πολλά ενω με τον δικό σου δεν μαθαίνεις απολύτος τιποτα.
chem Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε μου τωρα έχω και παλι εικίνα.έχω και ενα ακομα προβλημα οταν βάζω ενα εργο με μενου μου εμφανιζει το μενου και λεει στην οθονη:(Player's Region Settings) <2>:Region <4>:Region <5>:Region Pick out any one of these. παταω και εγω απο το τηλεχειρηστηριο τον αριθμο(οποιονδηποτε) και δεν κανει τιποτα εχει κωλήσει σε αθτη την οθόνη και δεν λέει να ξεκολήσει. Αν δεν το έχεις κάνει multi region, το pioneer θα είναι λογικά region 2. Μήπως βάζεις αμερικάνικο δισκάκι region 1 και σου βγάζει αυτό το σφάλμα?
sokra_1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε δημιουργήθηκε οταν το εβγαλα μια μέρα το έβαλα στην αποθήκη για λιγο καιρό και μετα αυτο που βλέπεις.Η βλακία ποιά ειναι?οτι δεν μπορώ να επιλέξω καμια απο τις παραπάνω ενδήξεις.όλα τα κουμπιά πάτησα αλλα αυτο εκεί ¨"Τίποτα"
chem Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε δημιουργήθηκε οταν το εβγαλα μια μέρα το έβαλα στην αποθήκη για λιγο καιρό και μετα αυτο που βλέπεις.Η βλακία ποιά ειναι?οτι δεν μπορώ να επιλέξω καμια απο τις παραπάνω ενδήξεις.όλα τα κουμπιά πάτησα αλλα αυτο εκεί ¨"Τίποτα" Μήπως να του έκανες καμία αναβάθμιση στο firmware?
sokra_1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως να του έκανες καμία αναβάθμιση στο firmware? Πιστεψέ με φίλε μου,αυτό προσπάθησα απο την αρχή αλλα δεν βρήκα τίποτα στο Ιντερνετ
chem Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο μοντέλο είναι? Για δες στο http://www.pioneerfaq.info Εγώ έχω το DV-490.
sokra_1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο μοντέλο είναι? Για δες στο http://www.pioneerfaq.infoΕγώ έχω το DV-490. Είδα το σιτε που μου προτεινες αλλα και πάλι δεν έχει το δικό μου το μοντέλο.Το δικό μου το μοντέλο ειναι: DV-370-s. αν γνωρίζεις τιπορα καλώς.Σε ευχαριστώ.!@
chem Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για δες http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=50333, έχει παρόμοια κατάσταση.
zavlakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://forum.pioneerdivx.net/tematy52/829.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.