xristakits Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ποσο κανει γιατι οπου τον βρισκω βλεπω κατι απιθανες τιμες
johnykim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κ που θα τον βρούμε?Σε βιβλιοπωλεία πουλάνε?
Arcanaloth Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ πριν από 3 μέρες πήρα έναν και μου 'χει βγάλει την πίστη. Με τα βιντεάκια στο youtube δε βγάζεις άκρη εύκολα, καλό είναι ένα pdf που έχουνε στην official σελίδα για τον κύβο. Με εκείνο κατάφερα και τον έλυσα μια-δυο φορές, αν καταλάβεις φαίνονται λίγο μπέρδεμα οι οδηγίες στην αρχή αλλά αν καταλάβεις μια φορά τι εννοεί και τι πρέπει να κάνεις,μετά βγαίνει. Για μόνοι τους όσοι παιδεύονται, εννοείται πως ούτε σε 10 χρόνια, πρέπει να μπεις στη λογική του πως λύνεται. Το "έκανα μια πλευρά" δε σημαίνει τίποτα. Βήματα-βήματα είναι...ο σταυρός,οι γωνίες...το μεσαίο επίπεδο κτλ. Το θέμα είναι να καταλάβεις τις οδηγίες και τον τρόπο σκέψης και να τον λύσεις μια φορά. Μετά βγαίνει. Επίσης όλη η ιστορία είναι 5-6 στάνταρ "αλγόριθμοι". Όταν είναι έτσι κάνεις αυτό και αν συμβεί εκείνο κάνεις το στάνταρ άλλο. Αν μάθεις αυτές τις 5-6 στάνταρ κινήσεις απ' έξω,πότε κάνεις την καθεμιά και ποια είναι τα στάνταρ βήματα για να λύσεις τον κύβο (πρώτο επίπεδο,δεύτερο κτλ),τελείωσες. Μετά απλά θα βελτιώνεις τον χρόνο σου. Πάντως στο youtube παθαίνεις πλάκα με αυτά που βλέπεις, σε 25 δευτερόλεπτα με τα πόδια, με μια ανάσα κάτω από το νερό, να το ρίχνει μια ματιά ο άλλος και να το λύνει με κλειστά τα μάτια, κάτι τρελά πράγματα. Πέτυχα και ένα βιντεάκι όπου ένας και καλά λύνει έναν 20χ20χ20 αλλά προσωπικά το βρίσκω αδύνατον και μου φαίνεται ψιλομούφα. Πάντως ο κύβος είναι και $@!% τις φάσεις και το βλέμμα των υπολοίπων όταν το ξεπετάς είναι όλα τα λεφτά.
pckokos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ τον πήρα 5€. Μένω στο Ηράκλειο και έχει ένα μικρό εμπορικό που λέγεται Talos και το πήρα από ένα παιχνιδάδικο. Σε κανένα jumbo μπορεί να έχει.
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ναι σε παιχνιδαδικα υπαρχει το κολπο ειναι να κανεις τις γωνιες σωστα πρωτα και μετα με καποιες στανταρ κινησεις λυνεται ευκολα με αυτο τον οδηγο τα ειχα καταφερει http://rapidshare.com/files/143802533/rubik.rar.html
dealer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι κ που θα τον βρούμε?Σε βιβλιοπωλεία πουλάνε? Απο ένα γρήγορο ψάξιμο,μπορείς να τον παραγγείλεις απο ένα κατάστημα στο ηράκλειο κρήτης,και απο τη σελίδα του παπασωτηρίου,αλλά θα σου πάει μαζί με τα μεταφορικά κανα 20αρικο.Είναι πολλά.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 4-5 ευρω ειναι η παραδοση και αν η παραγγελια ειναι πανω απο 60-70 ευρω ειναι δωρεαν (για παπασωτηριου).
dealer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά τον κύβο ο παπασωτηρίου τον έχει 13 εωρώ,+5 μεταφορικά παμε στα 18.που δεν είναι λίγα για έναν κύβο
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, αλλα οποιος μενει Θεσσ. ή Αθηνα μπορει να παει να τον παρει απο το καταστημα.
johnykim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Θα παω σε κανενα jumbo να δω που είναι κοντά μου κ βλεπω.
Kasrith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τα σπανε οι κυβοι του Rubic. Πολυ καψημο, ασε....
RubiksCube Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καταπληκτικό παιχνίδι. Ύστερα από άρκετή προπόνηση έμαθα να το λύνω σε μερικά λεπτάκια. Φυσικά υπάρχουν τύποι που το λύνουν σε 10-20 sec, βλέπε youtube speedcubing. Σε καμία περίπτωση δεν πρεπει να λύσεις μια πλευρά πρώτα.... Η πρώτη μέθοδος που έμαθα είναι η http://www.ai.sri.com/~cheyer/rubiks/rubiks.html Γενικά όρεξη να υπάρχει και το internet μπορεί να γίνει μεγάλος δάσκαλος. Όποιος ενδιαφέρεται.... just dig in...
johnykim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα το αγόρασα!Δεν μπορεσα ομως να το φτιάξω κ έτσι πήγα στη λύση του "konnak":p 96 κινήσεις ηταν μόνο.
pckokos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τελικά, μετά από μεγάλη προσπάθεια και καθημερηνή ενασχόληση κατάφερα (πριν κανένα μήνα) το ακατορθωτο. Ναι, μπορώ να τον λύσω!!!!!!!! Στην αρχή έκανα 2,5 λεπτά, μετά ένα 2λεπτο και τώρα κάνω 1,5 λεπτό. Γαμάτα. Παντού όλοι μαζεύονται γύρω μου και γουστάρουν. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
idrwmeno_kormi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τωρα που σου γραφω θα εχεις και την δευτερη πλευρα. στη στοα πανεπιστημιου χαμηλα στο ξενοδοχειο, δε θυμαμαι πως λεγετε εχει κυβους μαζι με οδηγιες. παρε και παιξτο διανοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα