deminho11 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω το γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αυτο που θελω να ρωτησω είναι το τί είδος πρόγραμμα είναι το Cyberlink PowerCinema 5 διοτι δεν το εχω δουλέψει καθόλου. Άν το κάνω απεγκατάσταση θα έχω κανένα πρόβλημα???
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Η περιγραφή από το επίσημο site του προγράμματος δε σε κάλυψε; Τί δεν κατάλαβες από εκεί... ;
deminho11 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κοίταξα καθόλου να σου πω την αλήθεια!
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, κοίταξέ το. Όσο για το δεύτερο, και βάσει απλής λογικής παρ' το: Πρόγραμμα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει γιατί δεν ξέρεις τί ακριβώς κάνει και δεν αποτελεί critical τμήμα του συστήματος (Windows), είναι δυνατόν να σου προκαλέσει προβλήματα στην απεγκατάστασή του; Τώρα, αν διαβάζοντας την περιγραφή του προγράμματος ανακαλύψεις τελικά μία πιθανή μελλοντική χρήση του, αυτό είναι άλλο θέμα!
deminho11 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά αυτό που ήθελα σε γενικές γραμμές είναι αν αυτό το πρόγραμμα έχει να κάνει με την αναπαραγωγή ταινιών και αρχίων ήχου? Δηλαδή κάτι σαν τον Media Player?
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Από http://www.cyberlink.com/multi/products/main_12_ENU.html : CyberLink PowerCinema 5The TV Entertainment Center for the Digital Home * Watch analog and digital TV programs with time-shift playback * Record your favorite TV and radio shows with smart scheduling * Search for TV programs that match your interests via EPG * Watch two channels simultaneously using PiP mode * Play DVDs, videos, photos, and music. Get online news and weather info Δηλαδή, υπερκαλύπτει αυτά που κάνει ένας απλός media player, αφού προσφέρει και αρκετή επιπλέον λειτουργικότητα...
deminho11 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβασα οτι αναφέρει κάτι για TV όμως δεν ξέρω αν το laptop μου έχει TV tuner. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω το HP Pavilion dv9880ev.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.