peterako Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 CPU: E8400 GPU: 9800GTX+ RAM: 4GIGS Kingston M\B: P7N SLI Platinum 750i HDD: 120 GIGS OS: winXP SP3 τρεχει οτι θες, απο mass effect μεχρι crysis χωρις προβλημα. βαλτε ομως να παιξετε juiced 2 και τοτε θα καταλαβετε. εχω ενα lag μα ενα lag και δεν καταλαβενω γιατι. ριχτε καμια ιδεα ρε παιδια γιατι θα τρελαθω επισης τα loading times μπωρει να φτασουν και τα 2 λεπτα
fuero2k Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ίδια έκανε κ σε μένα,το game είναι άθλια μεταφορά απο κονσόλες με μηδαμινό optimization αλλά αν δε σε πειράζει να παίζεις χωρίς ήχο τον κλείνεις από τα settings εκτός παιχνιδιού κ ως εκ θαύματος μετά πάει σφαίρα..
peterako Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ίδια έκανε κ σε μένα,το game είναι άθλια μεταφορά απο κονσόλες με μηδαμινό optimization αλλά αν δε σε πειράζει να παίζεις χωρίς ήχο τον κλείνεις από τα settings εκτός παιχνιδιού κ ως εκ θαύματος μετά πάει σφαίρα.. οστε ο ηχος την κανει την ζημια αλο παλι και τουτο frame drop και lag απο τον ηχο πρωτη φωρα βλεπω
xania4ever Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 οστε ο ηχος την κανει την ζημια αλο παλι και τουτο frame drop και lag απο τον ηχο πρωτη φωρα βλεπω Mου έχει ξανατύχει εμένα
peterako Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα δεν ηταν ο ηχος που επρεπε να κλεισω, αλλα 2 επιλογες video που ηταν κατω απο τις επιλογες του ηχου στο config panel. παλι καλα γιατι το παιχνιδι ηταν ενοχλητικο χωρις ηχο
adi32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εμένα διορθώθηκε αφου εβαλα off το sound acceleration στο dxdiag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.