Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση γραμμής ADSL

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση της γραμμής μου από 1Mbit σε 24Mbit(έχω οτενέτ) και αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει κανένα επιπλέον κόστος,πέραν βέβαια του μηνιαίου παγίου και αν πρέπει να αλλάξω modem(έχω το Sagem 800).Αν πρέπει το στέλνει η οτενέτ και με τι κόστος;

Επίσης αν κανείς έχει σύνδεση 24Mbit στα Κουνουπιδιανά Κρήτης(εκεί μένω) για να μου πει τι πιάνει πραγματικά.

Δημοσ.

Μπές λίγο στο Interface του router σου και πές μας την τιμή που έχει σε downstream margin και downstream attenuation να δούμε πως πάει η γραμμή σου

Δημοσ.

πάτα στον browser σου http://192.168.1.1 για να μπεί. Αν έχεις royteraki απο ΟΤΕ στους κωδικούς θα βάλεις admin και password 1234 . Στην πρώτη καρτέλα που θα σου βγάλει νομίζω κάτω κάτω έχει τις τιμές που σου είπα

Μα νομιζω οτι ειπε για modem οχι για router

Προφανώς θα έχει modem/router

Δημοσ.
Μα νομιζω οτι ειπε για modem οχι για router

Θα συμφωνήσω:-)

Δημοσ.
Με usb το έχεις συνδεμένο στο Pc σου ή Ethernet ?

usb

Ο IE βγάζει "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας"

Δημοσ.

Δηλαδή κανείς δεν έχει σύνδεση 24Mbit στα Χανιά ή εκεί γύρω να μου πει τι παίζει με ταχύτητες;

Αξίζει 24Mbit ή να διαλέξω πιο χαμηλή ταχύτητα(πχ 8Mbit);

Δημοσ.

Πάτησε πάνω στο πράσινο τριγωνάκι που υπάρχει δίπλα στο tray(το εικονίδιο σύνδεσης του Sagem F@st 800) και μόλις ανοίξει πάτα alt+D και θα δείς όλα τα στατιστικά της γραμμής σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

alt+del Τι μαθαίνει κανείς...

Δημοσ.
Φίλε μου το Sagem 800 σηκώνει μέχρι 8Mbits...

Θα αναγκαστείς να αλλάξεις τον εξοπλισμό σου...

Θα μου το δώσουν από ΟΤΕ και αν ναι θα πληρώσω παραπάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...