katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω ένα sony ericsson ως webcam με bluetooth η με άλλο τρόπο?
manifesto_gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα,εγω το Νοκια μου,το κανω webcam μεσω του Mobiola.Ψαξε στο google.Ειναι καλο προγραμματακι αλλα σε SE δε ξερω αν θα δουλεψει..
soturin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 χωρίς να το χω σκαλίσει, όποτε συνδέω (usb) στον υπολογιστή (debian linux) μου βγάζει μήνυμα "εντοπίστηκε κάμερα", άρα εύκολο πρέπει να είναι
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για ΝΟΚΙΑ το ήξερα οτι γίνεται γι αυτό ρώτησα και για SE. Soturin συνδεεις SE με usb και σου λεει για καμερα? Δεν έχω καλώδιο για να δοκιμάσω.Με bluetooth έλεγα μηπως γινόταν κατι.
manifesto_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Soturin συνδεεις SE με usb και σου λεει για καμερα? Μην ξεχνας οτι ο φιλος εχει debian linux.
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μην ξεχνας οτι ο φιλος εχει debian linux. Δεν ήξερα οτι έχει σημασια. Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος?
manifesto_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ήξερα οτι έχει σημασια.Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος? Κανε ενα check στα μνμ σου!Εχεις PM!!Eλπιζω να σου κανει!
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κανε ενα check στα μνμ σου!Εχεις PM!!Eλπιζω να σου κανει! thanks,δεν εχω το bluetooth εδω για να το δοκιμασω τωρα αλλά θα το δοκιμάσω καποια στιγμή και θα σας πω τα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.