littlelouievegos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι θα με χαλασει αν ειναι ps3 port; Φετος το nba2k8 στο ps3 το ειχα και απλα εσπερνε δεν ειδα να υστερει σε τπτ απο την 360 εκδοση.. Συμφωνω παντως σαν dev tools πιο λογικο μου ακουγεται το πορτ απο το 360 .. Πωπω αν ειναι οντως next gen η εκδοση για το pc τι εχει να γινει..
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε η έκδοση του PS3 θα είναι ίδια με του 360, δεν έχουν καμια σημαντική διαφορά (τα ίδια είχαμε και πέρσι). Απλώς λέω ότι θεωρητικά και απ' όσα έχω ακούσει είναι πιο εύκολη η μεταφορά από 360 σε PC, παρά από PS3. Το σημαντικό είναι ότι τελικά δεν θα είναι PS2 port (τουλάχιστον έτσι διαφαίνεται) και θα βγούμε μαζικώς να φωνάζουμε "είμεθα άσχετοι".
Olorin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 LOL, λέω να παραθέσουμε σε ένα post όλα τα "επιχειρήματά μας" εμείς οι κασσάνδρες και να βάλουμε από κάτω και το εξώφυλλο του παιχνιδιού για την PC version. Ακούς Νότη; Ετοιμάσου για modding μέχρι θανάτου. Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Φιλίππου και τ' άλλα παιδιά. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μετά τις τόσες αμφιβολίες που είχα... (όχι άδικα πάντως, αφού υποτίθεται πως κυκλοφορεί σε 3 βδομάδες και το επίσημο site ακόμα δεν αναγράφει πως θα βγει και σε PC... Μιλάμε για ρεκόρ όλων των εποχών!!!)
Arioch79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 (όχι άδικα πάντως, αφού υποτίθεται πως κυκλοφορεί σε 3 βδομάδες και το επίσημο site ακόμα δεν αναγράφει πως θα βγει και σε PC... Μιλάμε για ρεκόρ όλων των εποχών!!!) Τι να πω, κι εγώ αδυνατώ να καταλάβω τη λογική πίσω από τις κινήσεις της 2K. Ίσως να είναι κάποιο καινούργιο "μαρκετινγκίστικο" κόλπο αυτό. Τεσπά, εγώ θα περιμένω ακόμη το επίσημο press release πριν κάνω την προπαραγγελία, χώρια που τα στοιχεία που δίνουν τα play και amazon ακόμα δεν έχουν αλλάξει (20 ευρώ και 10 Οκτωβρίου). Τώρα θα μου πείτε, ένας mod κι εκατό e-shops δεν σου φτάνουν; Ε, όχι, δεν μου φτάνουν, άσε που θέλω να δω τι ακριβώς θα αφήσουν έξω από την PC version. Βάζω τα λεφτά μου στo 5 VS 5 online multiplayer. Πάντως το σχετικό thread στο επίσημο forum της 2K έχει εξελιχθεί σε console - pc war, όπως αναμενόταν άλλωστε.
frou-frou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα τι κάνει 1 μπάσκετ? Έχει αναστατώσει όλους τους Pc gamers. Έχω καιρό να δώ τέτοιο ενδιαφέρον για κάποιο άλλο sport game για Pc. 2k μην μας απογοητεύσεις.
myst77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ΓΚΚΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!! τώρα το βγάζουν σε PC ; τώρα που κάναμε τη κίνηση και πήραμε κονσόλα; έτσι και το κάνουν τέλειο και είναι καλύτερο στην 4870 από τη κονσόλα θα γίνω χάκερ όταν μεγαλώσω για να τους διαλύσω το site Άρα έπαιζαν με εμένα τόσα χρόνιααααααα ΓΚΚΡΡΡΡΡΡ !!!
antreaslam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 επιτέλους, θα ξαναπαίξουμε μπάσκετ στα πισί μας, γιατί με τη μούφα την άλλη, το είχαμε ξεχάσει.... (δε θα γίνει ποτέ μια σοβαρή προσπαθεια για μπασκετ μανατζερ ρε γαμώτο)!
nzeppos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Χα! Κι άλλος! Όλοι αυτό τον καημό έχουμε, ένα καλό μπάσκετ μάνατζερ. Το περίεργο (και ανησυχητικό) μ' αυτό το θέμα είναι ότι δεν γίνονται καν προσπάθειες να βγάλουν ένα BM της προκοπής. Μόνο τα δύο ελληνικά WBM έχω υπ' όψη μου, που κι αυτά δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να βγει. Και είναι κρίμα γιατί το ίδιο το άθλημα προσφέρεται για τέτοιου είδους παιχνίδια, ίσως περισσότερο από το ποδόσφαιρο. ps: κι ένα F1 Manager βγάλτε βρε παιδιά, έχει κοντά 10 χρόνια να κυκλοφορήσει κάτι παρόμοιο. Sorry για το...
Olorin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 nzeppos, έχουν βγει κι άλλα basketball managers (FIBA Basketball Manager (γερμανικό), Euroleague Basketball Manager (ισπανικό), Total Pro Basketball, Season Ticket Basketball (κάπου 5-6 ετών αυτό), Tournament Dreams College Basketball (κι αυτό εξίσου παλιό, με NCAA ασχολείται), Draft Day Sports (αμερικάνικα όλα τα τελευταία)), αλλά από το λίγο που τα έπαιξα εγώ και γνωστοί μου φαίνονται χειρότερα κι από το WBM (πέρα προφανώς από τα πιο όμορφα μενού, γραφικά κ.λπ.) //Οι του WBM, λένε πως το επόμενο θα έχει και match engine... ίδωμεν... //συγγνώμη που συνέχισα το off-topic...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Tελικα θα βγει για pc??? Πειτε ρε σοβαρα θα βγει??? Ρε, δακρυσα... Επιτελους, επιτελους!!! * Δυστυχως κανενα basket manager δεν αξιζει εχω αγορασει το WBM και το Euroleague Basketball Manager που αποδειχτηκαν πατατες... Το 2ο το σταματησα 3-4 ωρες μετα το install... τζαμπα τα 30 ευρω... ** pick n roll του 1 με το 5 στην κορυφη, διεισδυση του πλειμεικερ σπλιτ αουτ και πασα στο 3αρι που περιμενει στη γωνια, προσποιηση για σουτ και πασα στο 4 που εκοψε στο high post, γραψε 2 ποντους.
chill Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Olorin τι ομάδα είσαι στο nba? Ελπίζω όχι με τα σπιρούνια.......Δεν θέλω μια ακόμα ομάδα μου να χάσει εξαιτίας σου έστω και σε ένα review xD (από την φώτο στο pcm κρίνω τι έκανε σε σένα και στην barca ο Κηπουρόπουλος στο fifa xaxa). Και αν έχει editor το παιχνίδι ελπίζω μετά από χρόνια να πρωτοτυπήσεις. Φτιάξε κανέναν ΠΑΟ, κανέναν Ολυμπιακό καμιά CSKA να γουστάρουμε........όχι πάλι pcm team με παίχτη Notis plx !!!!!!!
Olorin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Olorin τι ομάδα είσαι στο nba? Ελπίζω όχι με τα σπιρούνια.......Δεν θέλω μια ακόμα ομάδα μου να χάσει εξαιτίας σου έστω και σε ένα review xD (από την φώτο στο pcm κρίνω τι έκανε σε σένα και στην barca ο Κηπουρόπουλος στο fifa xaxa) Κοίτα, όταν με ρωτάνε, παραδοσιακά λέω τους πάλαι ποτέ mainstream Chicago Bulls... Από εκεί και πέρα όμως, από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν την τελευταία δεκαετία, δυστυχώς για σένα, ναι, οι Spurs μου είναι οι πιο συμπαθείς (από την εποχή των "Twin Towers" Ναύαρχου και Duncan) και συνήθως αυτούς επιλέγω στα μπασκετοπαίχνιδα... Από την άλλη όμως είσαι τυχερός, αφού δεν νομίζω πως υπάρχει άλλος μπασκετικός στο ρόστερ του PCM... Ο Μαργέτης ήταν μόνο κι έχει φύγει εδώ και μήνες... Τον οποίο Μαργέτη μάλιστα, την πρώτη φορά που έπαιξα το ΝΒΑ 2Κ8 στο Χ360 στο σπίτι του, τον κέρδισα ένα πόντο με buzzer beater του Tony Parker και τον έκραζα για μήνες (μα τι λέω, ακόμα τον κράζω και τον φωνάζω Mr. Longoria...) //Όσο για το FIFA 09 δεν φταίω εγώ... Απλώς ο Γου-Ρούνης είναι στο εξώφυλλο και η ΕΑ τον έχει κάνει Superman, Batman και Spiderman μαζί!!! Και αν έχει editor το παιχνίδι ελπίζω μετά από χρόνια να πρωτοτυπήσεις. Φτιάξε κανέναν ΠΑΟ, κανέναν Ολυμπιακό καμιά CSKA να γουστάρουμε........όχι πάλι pcm team με παίχτη Notis plx !!!!!!! Έλα ρε συ, έχω πολλά χρόνια να το κάνω (το μονοθέσιο στο TrackΜaniaUF δεν μετράει...)... Αφού επιμένεις πάντως για να βάλω μια δόση Ευρωλίγκας θα σου κάνω το χατήρι... Θα βάλω... Πανιώνιο!!! (κατά προτίμηση θα έβαζα την εφηβική ομάδα της περιόδου 98-99, αλλά το κρατάω για... retro patch!!!) Μπορεί βέβαια να βάλω και Εθνική, αφού φέτος ελέω έλλειψης NBA Live ο V-Spam το γλιτώνει το κράξιμο και δεν μπορώ να τον αφήσω έτσι μετά τα τραγελαφικά που έκανε με την Αργεντινή...
RayAllen_20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Καταρχήν καλησπέρα σε όλους και καλως σας βρήκα!!! Το ΝΒΑ 2Κ9 σε PC WOW !!! Ακούγεται σαν ψέμα θυμάμαι οταν προτωέπαιξα την σειρά 2Κ πριν απο 2 χρονια ειχα μινει αφωνος και περιμενα πως καποτε η 2Κ θα εκανε την χαρη σε εμας τους PC gamers να απολάυσουμε αυτο το παιχνιδακι. Η αληθεια ειναι πως σκεφτομουν φετος να αγορασω ενα Xbox360 για χαρη του αλλα εφοσον θα κυκλοφορισει σε PC και μαλιστα σε port του 360 δεν βρισκω τον λογο!!! Λετε να εχει μεγαλες απαιτησεις το παιχνδι????
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πωπω, παιδιά με έχετε φτιάξει φοβερά. Δεν έχω καμία απολύτως επαφή με τη σειρά 2Κ. Προβλέπω λιώσιμο (κρίμα, γιατί έχω και πολλές δουλειές). Και τώρα θα πω τη μεγάλη κουβέντα: Μακάρι να βγει έκδοση και για MacOS ώστε να μην το τρέχω απ' τα Windows. Και η αντίδραση: "Χαχαχα! Τι ζητάει το άτομο ρεεε;!"
liberostelios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μακάρι να βγει έκδοση και για MacOS ώστε να μην το τρέχω απ' τα Windows. Κι εγώ θέλω μία για Linux... Αλλά θα βολευτώ με wine (αααααααν δουλεύει )...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.