Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα βλέπει αυτά ο άπιστος Olorin που ούτε καν το περιεχόμενου του pcm Οκτωβρίου είχε δει xD. Υπήρχε και διαφήμιση εντός του περιοδικού :). Imo merge με το παλιό θέμα το οποίο πρέπει να ξανανοίξει μιας και το 2k9 είναι δεδομένο ότι σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται εγκατεστημένο στους σκληρούς μας δίσκους \0/.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ ακόμα να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να υποθέτουμε ότι θα βγει σε PC (μέσα σε ελάχιστες μέρες) και να μην αναφέρεται τίποτα στο επίσημο site της εταιρίας...

Δημοσ.

Τελικά φαίνεται να ψιλοεπιβεβαιώνεται ότι θα βγει και σε PC ($20 preorder στο gamestop.com αλλά και κάποιου είδους επιβεβαίωση στο επίσημο forum της 2k sports). Με μια μικρή διαφορά... Αν βγει (λέω "αν") θα είναι σίγουρα PS2 port. Καταλαβαίνετε νομίζω τι σημαίνει αυτό. Εντελώς άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό που θα έχουν το 360 και το PS3. Προσωπικά δεν θα μπω καν στον κόπο να το δω σε PC. Xbox 360 ftw.

Δημοσ.

"PS2 port" σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι απευθείας μεταφορά από το PS2 στο PC.

Σημαίνει γραφικά επιπέδου PS2, gameplay/AI επιπέδου PS2 κ.ο.κ. Κοινώς, ξεχάστε το οτιδήποτε nextgen. Αν δεν είχα 360/PS3 θα ήμουν ευτυχισμένος που (απ' ότι λένε πολλοί) το NBA 2k θα βγει επιτέλους και σε PC, θα πέταγα στα σύννεφα! Ειδικά φέτος που δεν θα κυκλοφορήσει NBA Live/PC. Τώρα όμως που έχω 360, δεν μου καίγεται καρφί. Η έκδοση PS2/PC θα έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτή των 360/PS3.

Να δώσω κι ένα χειροπιαστό παράδειγμα. Ορίστε μια σύγκριση των περσινών εκδόσεων του NBA 2k.

2k8 για PS2:

2k8 για nextgen κονσόλες:

υγ.: για όσους δεν έχουν ξαναδεί το παιχνίδι σε 360/PS3, να τους ενημερώσω ότι στην πράξη η διαφορά στα γραφικά είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι φαίνεται στα -μέτριας ποιότητας- video του youtube.

Δημοσ.

Τι να πω... Αν τελικά έκανα πράγματι λάθος και βγει το ΝΒΑ2Κ9 και για PC, τότε με πήρε στο λαιμό της η ανοργανωσιά της 2ΚSports που βρισκόμαστε μια βδομάδα σχεδόν πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και το επίσημο site του στα available formats έχει ακόμα μόνο PS2, PS3 και X360...

//Η υπόσχεση πάντως είναι υπόσχεση...

Δημοσ.

Η έκδοση για PC πάντως δεν νομίζω να κυκλοφορήσει αρχές Οκτώβρη. Το πιο πιθανό είναι το 20/10.

Η κατάσταση πάντως είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη, καθώς σήμερα κάπου διάβαζα (δεν θυμάμαι σε ποιό forum) ότι κάποιοι τύποι τηλεφώνησαν στο support της 2k sports να ρωτήσουν για το παιχνίδι σε PC και πήραν αρνητική απάντηση. Βγάλτε άκρη...

Μήπως η 2k sports πάει για καμια τεράστια αρπαχτή στα γρήγορα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι δεν βγαίνει NBA Live/PC φέτος?

Εγώ πάντως υπόσχομαι να... φωνάζω στην Ομόνοια μαζί με τον Olorin, σε περίπτωση που το NBA2k9/PC είναι όντως καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ 2Κ. Οπότε ότι και να βγει, θα είναι νέα εμπειρία. Ακόμη και τα NBA Live τα έχω κόψει εδώ και καιρό. Κάποια στιγμή που ήθελα να παίξω, πέτυχα δυστυχώς "κακή" χρονιά.

Δημοσ.
Η έκδοση για PC πάντως δεν νομίζω να κυκλοφορήσει αρχές Οκτώβρη. Το πιο πιθανό είναι το 20/10.

Η κατάσταση πάντως είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη, καθώς σήμερα κάπου διάβαζα (δεν θυμάμαι σε ποιό forum) ότι κάποιοι τύποι τηλεφώνησαν στο support της 2k sports να ρωτήσουν για το παιχνίδι σε PC και πήραν αρνητική απάντηση. Βγάλτε άκρη...

Μήπως η 2k sports πάει για καμια τεράστια αρπαχτή στα γρήγορα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι δεν βγαίνει NBA Live/PC φέτος?

Εγώ πάντως υπόσχομαι να... φωνάζω στην Ομόνοια μαζί με τον Olorin, σε περίπτωση που το NBA2k9/PC είναι όντως καλό παιχνίδι.

Κι εμένα μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό, αν και όσο προχειροφτιαγμένο port κι αν είναι, χρειάζονται τουλάχιστον κάποιοι μήνες για να αναπτυχθεί...

Άλλωστε, υποτίθεται πως η ημερομηνία που έδιναν τα sites με τα preorders ήταν η 10/10 για το PC, δηλαδή μόλις 3 μέρες μετά τις υπόλοιπες...

Πιο λογικό θα μου φαινόταν να το έκανε όλο αυτό η 2Κ για να αφουγκραστεί την πιθανή ζήτηση που υπάρχει στην αγορά των PCs ώστε να βγάλει το ΝΒΑ2Κ10... (2Κ10??? παράξενο μου φαίνεται...:P)

Στο κάτω-κάτω, μπορεί να πατήσει στο ότι ουδέποτε ανακοινώθηκε επίσημα από την ίδια η ύπαρξη PC version (ο moderator του forum, δεν σημαίνει πως είναι και υπάλληλος της εταιρείας ώστε να τον πάρουμε 100% στα σοβαρά...)

Τι να πω, τέτοια μυστήρια σε (υποτίθεται) σοβαρή εταιρεία ανάπτυξης video games πρώτη φορά τα βλέπω...

//Κι αν δεν είναι στην Ομόνοια, δεσμεύομαι εδώ και τώρα πως αν χάσω το στοίχημα, η κραυγή "Είμαι άσχετος!", θα είναι ο τίτλος του review του ΝΒΑ2Κ9 στο PC Master...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...