greenmachine Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ...Και τι είναι το cap room,το hard cap roop και το hard cup;Επίσης,μπορώ για μία μετακίνηση να δώσω και λεφτά;ή μόνο ανταλλαγές: Για να διατηρηθεί η ισσοροπία μεταξύ των ομάδων, υπάρχει to salary cap (cap room) που είναι ένα άνω όριο στους μισθούς όλων των παικτών αθροιστικά..Δηλαδή, αν το όριο είναι π.χ. 65 εκατ $, οι μισθοί των παικτών (όλων μαζί) δεν πρέπει να υπερβαίνουν αυτό το όριο Για το hard cap συμβουλεψου τη wikipedia..Αν δεν κάνω λάθος, είναι μια υπερβαση του salary cap, η οποία όμως συμβαίνει μόνο όταν θέλεις να ανανεωσεις το συμβόλαιο ενος υπαρχοντος παίκτη στην ομάδα
anchelo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Για να διατηρηθεί η ισσοροπία μεταξύ των ομάδων, υπάρχει to salary cap (cap room) που είναι ένα άνω όριο στους μισθούς όλων των παικτών αθροιστικά..Δηλαδή, αν το όριο είναι π.χ. 65 εκατ $, οι μισθοί των παικτών (όλων μαζί) δεν πρέπει να υπερβαίνουν αυτό το όριοΓια το hard cap συμβουλεψου τη wikipedia..Αν δεν κάνω λάθος, είναι μια υπερβαση του salary cap, η οποία όμως συμβαίνει μόνο όταν θέλεις να ανανεωσεις το συμβόλαιο ενος υπαρχοντος παίκτη στην ομάδα Ok...Ευχαριστώ πολύ
duckman13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια .εχω το nba 2k9 αυθεντικο το κανω install με steam αλλα μετα δεν μπορο να το βαλω να παξει .μπορει καποιος να μου πει πως να κανω σωστα το install με το steam.please
polonos1313 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Before After Before After Before After Before After V.1 After V.2 Before After Before After Before After
polonos1313 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Before After Before After Before After Before After Before After
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αλλά το mod βελτιώνει ορισμένους -γνωστούς- παίχτες μόνο ή αντικαθιστά τίποτα πιο γενικά textures και γίνονται όλοι... ομορφότεροι? Κανα link να το τσεκάρουμε?
polonos1313 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οι photos είναι τραβηγμένες από το δικό μου pc.Καθησα και σύγκρινα διαφορές. Αυτό είναι το λινκ http://forum.nbalivejam.ru/showpost.php?p=65067&postcount=1 Κάνεις απλή αντικατάσταση τα αρχεία που κατεβάζεις με τα παλια,μετά κατεβάζεις το Texmod και κάνεις load το αρχείο "eyes" και είσαι κομπλέ.Κάθε zip έχει οδηγίες αναλυτικά. Απλά για να παίξεις το game το τρέχεις μέσω του Texmod.
polonos1313 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Yπάρχουν και άλλα mods στο παρακάτω link http://nba-2k.com/
polonos1313 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ορίστε και κάποιες αλλαγές μέσω κάποιων moding tools Dwight Howard Normal Dwight Howard After Dopping Yao Ming Normal Yao Ming After Dopping
Inler Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια ξερει κανεις πως ρυθμιζουμε οι αλλαγες κατα την διαρκεια του αγωνα να γινονται απο εμας οποτε θελουμε και οχι απο το pc...το ψαχνω και δεν το βρισκω...εκτος απο την διαρκεια τον time-out.
vagelis81 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Γεια σας παιδια! Να ρωτησω κατι. Εχω και εγω το NBA2K9 για PC και εχω ακουσει οτι υπαρχει patchακι για να προσθεσει μαδες απ τη euroleague. Ειναι αληθεια; Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Ευχαριστω πολυ
Silinde Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ξέρει κανείς τι παίζει με το Install του game; Μόνο μέσα απο το steam γίνεται που πρέπει να κατεβάσω 9gb ή γίνεται και μέσω του dvd; Υπάρχει τρόπος να αποφύγω το download;
ondine Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο αθλητικό παιχνίδι τριετίας με active topic. Από που ξεφυτρώσατε εσείς ρε παιδιά; Τόσο φτηνότερο είναι από το 2k11 και το προτιμήσατε; Από περιέργεια ρωτάω, μην παρεξηγηθεί κανείς. Έχω αγοράσει και τα 3 NBA2k για η/υ αλλά κάθε Οκτώβρη το παρατάω το παλιό.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχουν παίξει καθόλου το 2k11, το οποιο φυσικά είναι πολύ καλύτερο από την προπέρσινη έκδοση. Ακόμα και η τιμή δεν είναι καλή δικαιολογία, γιατί το 2k11 δεν κοστίζει ούτε 15 ευρώ πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.