Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ...Και τι είναι το cap room,το hard cap roop και το hard cup;Επίσης,μπορώ για μία μετακίνηση να δώσω και λεφτά;ή μόνο ανταλλαγές:

Για να διατηρηθεί η ισσοροπία μεταξύ των ομάδων, υπάρχει to salary cap (cap room) που είναι ένα άνω όριο στους μισθούς όλων των παικτών αθροιστικά..Δηλαδή, αν το όριο είναι π.χ. 65 εκατ $, οι μισθοί των παικτών (όλων μαζί) δεν πρέπει να υπερβαίνουν αυτό το όριο

Για το hard cap συμβουλεψου τη wikipedia..Αν δεν κάνω λάθος, είναι μια υπερβαση του salary cap, η οποία όμως συμβαίνει μόνο όταν θέλεις να ανανεωσεις το συμβόλαιο ενος υπαρχοντος παίκτη στην ομάδα

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για να διατηρηθεί η ισσοροπία μεταξύ των ομάδων, υπάρχει to salary cap (cap room) που είναι ένα άνω όριο στους μισθούς όλων των παικτών αθροιστικά..Δηλαδή, αν το όριο είναι π.χ. 65 εκατ $, οι μισθοί των παικτών (όλων μαζί) δεν πρέπει να υπερβαίνουν αυτό το όριο

Για το hard cap συμβουλεψου τη wikipedia..Αν δεν κάνω λάθος, είναι μια υπερβαση του salary cap, η οποία όμως συμβαίνει μόνο όταν θέλεις να ανανεωσεις το συμβόλαιο ενος υπαρχοντος παίκτη στην ομάδα

Ok...Ευχαριστώ πολύ:lol:

Δημοσ.

ρε παιδια .εχω το nba 2k9 αυθεντικο το κανω install με steam αλλα μετα δεν μπορο να το βαλω να παξει .μπορει καποιος να μου πει πως να κανω σωστα το install με το steam.please

Δημοσ.

Ναι αλλά το mod βελτιώνει ορισμένους -γνωστούς- παίχτες μόνο ή αντικαθιστά τίποτα πιο γενικά textures και γίνονται όλοι... ομορφότεροι?

Κανα link να το τσεκάρουμε?

Δημοσ.

Οι photos είναι τραβηγμένες από το δικό μου pc.Καθησα και σύγκρινα διαφορές.

Αυτό είναι το λινκ

http://forum.nbalivejam.ru/showpost.php?p=65067&postcount=1

Κάνεις απλή αντικατάσταση τα αρχεία που κατεβάζεις με τα παλια,μετά κατεβάζεις το Texmod και κάνεις load το αρχείο "eyes" και είσαι κομπλέ.Κάθε zip έχει οδηγίες αναλυτικά.

Απλά για να παίξεις το game το τρέχεις μέσω του Texmod.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις πως ρυθμιζουμε οι αλλαγες κατα την διαρκεια του αγωνα να γινονται απο εμας οποτε θελουμε και οχι απο το pc...το ψαχνω και δεν το βρισκω...εκτος απο την διαρκεια τον time-out.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Να ρωτησω κατι.

Εχω και εγω το NBA2K9 για PC και εχω ακουσει οτι υπαρχει patchακι για να προσθεσει μαδες απ τη euroleague.

Ειναι αληθεια;

Ξερει κανεις που μπορω να το βρω;

Ευχαριστω πολυ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με το Install του game; Μόνο μέσα απο το steam γίνεται που πρέπει να κατεβάσω 9gb ή γίνεται και μέσω του dvd; Υπάρχει τρόπος να αποφύγω το download;

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο αθλητικό παιχνίδι τριετίας με active topic. Από που ξεφυτρώσατε εσείς ρε παιδιά; Τόσο φτηνότερο είναι από το 2k11 και το προτιμήσατε;

Από περιέργεια ρωτάω, μην παρεξηγηθεί κανείς. Έχω αγοράσει και τα 3 NBA2k για η/υ αλλά κάθε Οκτώβρη το παρατάω το παλιό.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχουν παίξει καθόλου το 2k11, το οποιο φυσικά είναι πολύ καλύτερο από την προπέρσινη έκδοση. Ακόμα και η τιμή δεν είναι καλή δικαιολογία, γιατί το 2k11 δεν κοστίζει ούτε 15 ευρώ πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...