anchelo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας...Έχω keybord στο pc και θέλω να μάθω τα κουμπιά b1,b2,b3 κτλ...Ξέρεις κανείς;Ευχαριστώ πολύ!
polonos1313 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας...Έχω keybord στο pc και θέλω να μάθω τα κουμπιάb1,b2,b3 κτλ...Ξέρεις κανείς;Ευχαριστώ πολύ! Αν πας στα control settings και πατήσεις το βελάκι δίπλα από το offence καμια δυο φορές θα δεις οτι δείχνει ποιο κουμπί αντιστοιχεί σε κάθε "b..." button.
ClockOrange Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 παίδες το κατέβασα και είναι τρομερό απλά δεν μπορώ να κάνω τα settings στα κουμπιά.Κάρφωμα και screen στην επίθεση πως τα ριθμίζω??
fearwhatnow Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 παίδες το κατέβασα και είναι τρομερό απλά δεν μπορώ να κάνω τα settings στα κουμπιά.Κάρφωμα και screen στην επίθεση πως τα ριθμίζω?? Αν το θεμα σου ειναι το καρφωμα και το screen στην επιθεση τοτε ειααι σε λαθος δρομο .Κανενα απο τα δυο δεν ρυθμιζονται με συγκεκριμενο κουμπι.Βαλε το patch και ακολουθησε το tutorial.Αλλιως θα εισαι ενας απο τους δεκαδες που δεν ξερει πως να παιξει το παιχνιδι.
ClockOrange Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ναι φίλε μου όντως δεν το ξέρω καθόλου το game.Νόμιζα ότι είναι σαν το NBA live και όλα αυτά γίνονται με κουμπία.Θα το ψάξω περισσότερο ευχαριστώ
Inler Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πραγματι το παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα μη εχοντας προβλημα με καρφωματα-μπασιματα-σκριν μπηκα χθες στο μονο και μου εκαναν κατι ντριμπλες πισω απο τη μεση κατω απο τα ποδια ξερει κανεις πως γινονται; Επιπλεον εχοντας τα settings στο 50% μου φαινεται οτι δινει πολυ ευκολα φαουλ στις διεισδησεις εκτος και αν τους κοψεις με καποιο ψηλο που εχει πολυ καλη ταπα(Garnett)..Σαν βοηθεια στο φιλο που ελεγε οτι χανουν ευκολα καλαθια οι παιχτες του αυτο οφειλεται στην κουραση και λυνεται μονο με πολλα time-out καθως αν το stamina τους ειναι χαμηλο χανουν ακομα και τα μπασιματα μονοι τους..Τελος η οσον αφορα τη δυσκολια του εχοντας 70-30% νικες ηττες στο all-star χρησιμοποιωντας πολλα συστηματα γιατι με στυλ γιουρουσι και οτι βγει δεν παμε πουθενα το θεωρω πολυ ρεαλιστικοτερο απο το NBA Live αναγκαζοντας σε να ασχοληθεις πολυ μεχρι αν νικησεις τον pc..Αυτα και ελπιζω να βοηθησα και αν ξερει καποιος....Ευχαριστω
polonos1313 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 παίδες το κατέβασα και είναι τρομερό απλά δεν μπορώ να κάνω τα settings στα κουμπιά.Κάρφωμα και screen στην επίθεση πως τα ριθμίζω?? To κάρφωμα γίνεται πατώντας το τρέξιμο+το σουτ. Το screen γίνεται πατώντας το "2" και μόλις βγεί το πινακάκι με τα συστήματα πατάς την πάσα.
egalps Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατ;Εχω το nba 2k9 για pc.Kαι συμβαινει το εξης παραξενο.Οταν μπαινει καλαθι ο αντιπαλος αντι να παρει τη μπαλα να βγει εξω απο το γηπεδο και να κανει επαναφορα συνεχιζει να απιζει κανονικα σα να πηρρε rebound.Υπαρχει καποια ρυθμιση στα options;
polonos1313 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατ;Εχω το nba 2k9 για pc.Kαι συμβαινει το εξης παραξενο.Οταν μπαινει καλαθι ο αντιπαλος αντι να παρει τη μπαλα να βγει εξω απο το γηπεδο και να κανει επαναφορα συνεχιζει να απιζει κανονικα σα να πηρρε rebound.Υπαρχει καποια ρυθμιση στα options; Είναι bug του παιχνιδιού.Λέγεται inbound bug και έχει ξανααναφερθει σε προηγουμενες σελίδες.Ψαξε και θα βρεις γιατι γινεται και ποια είναι η επίλυση του προβλήματος
Inler Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Υπαρχει κανενα patch με ανανεωμενα roster μεχρι τον ιουλιο;
kyriakos2121 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 καλησπέρα παιδιά ...έχω αγοράσει εδώ και καιρό σε αυθεντικό το 2κ9 ...και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το steam.Κάνει κανονικά το update και μετά μου λέει οταν πάω να το παίξω μου βγάζει ένα πρόβλημα ''This game is currently unavailable''.Τι να κάνω ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος...Τόσα λεφτά έχω δώσει...ευχαριστώ
kyriakos2121 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 το ελυσες το προβλημα?|εχω και εγω το ιδιο προβλημα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει?
anchelo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω κάτι...Στο association τι είναι το 1st round pick?
fearwhatnow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Να ρωτήσω κάτι...Στο association τι είναι το 1st round pick? Ειναι η επιλογη ενος παικτη απο τα ντραφτ απο μια ομαδα του ΝΒΑ.Στον πρωτο γυρο των ντραφτ επιλεγονται κατα κανονα οι καλυτεροι παικτες.
anchelo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ πολύ...Και τι είναι το cap room,το hard cap roop και το hard cup;Επίσης,μπορώ για μία μετακίνηση να δώσω και λεφτά;ή μόνο ανταλλαγές:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.