greekcoastguard Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 παιδια καλησπερα.... πηρα αυθεντικο το παιχνιδι το εκανα install αλλα δεν μπορω να κανω save σε τιποτα... βοηθηστε σε παρακαλω!!! Εχω το καλυτερο παιχνιδι και δεν μορω να παιξω!!!!
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Είσαι άπαιχτος φιλαράκι, να'σαι καλά. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα.Σ'ευχαριστώ πολύ. Τελικά δεν καλύφτηκα ούτε με τα παραπάνω... Έχω βάλει το All Star 4.0 Settings με αρκετές δικές μου τροποποιήσεις. Αλλά πάλι κάτι μου λείπει... Μα αυτό ακριβώς λέμε τόσο καιρό. Ότι δεν υπάρχουν τα "απόλυτα" sliders, ο καθένας πρακτικά παίζει με τα δικά του. Πάντα το είχε αυτό η σειρά των NBA 2k αλλά φέτος το κακό παράγινε. Αν τα αμέτρητα διαφορετικά sliders που κυκλοφορούν δεν ομολογούν την αποτυχία του 2k9 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να την καταδείξει (και όλα αυτά χωρίς να ασχοληθούμε καν με τη γελοιότητα του online κομματιού).
fearwhatnow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μα αυτό ακριβώς λέμε τόσο καιρό. Ότι δεν υπάρχουν τα "απόλυτα" sliders, ο καθένας πρακτικά παίζει με τα δικά του. Πάντα το είχε αυτό η σειρά των NBA 2k αλλά φέτος το κακό παράγινε. Αν τα αμέτρητα διαφορετικά sliders που κυκλοφορούν δεν ομολογούν την αποτυχία του 2k9 σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να την καταδείξει (και όλα αυτά χωρίς να ασχοληθούμε καν με τη γελοιότητα του online κομματιού). Σαφως μιλας για την εκδοση του x360 διοτι στο pc δεν μπορουμε να συγκρινουμε με τα παλια.Ουτε online εχουμε.Επομενως στο pc ειναι το καλυτερο μπασκετ ever και για μενα το καλυτερο sports game μαζι με το Vsk5.
enjoy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω τι φταίει αλλά το παιχνίδι τελευταία μου παίζει σαν slow motion. Στην αρχη κάθε παιχνιδιού (μετά το τζάμπολ) πηγαίνει σχεδόν καλά αλλά όσο περνάει η ώρα τόσο πιο αργό γίνεται. Κατεβάζω τα γραφικά και πάλι το ίδιο συμβαίνει. Τι λέτε ότι φταίει? Έχω: pentium 4 3ghz ATI HD 3650 3,5 gb μνήμη RAM
revvok Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω τι φταίει αλλά το παιχνίδι τελευταία μου παίζει σαν slow motion. Στην αρχη κάθε παιχνιδιού (μετά το τζάμπολ) πηγαίνει σχεδόν καλά αλλά όσο περνάει η ώρα τόσο πιο αργό γίνεται. Κατεβάζω τα γραφικά και πάλι το ίδιο συμβαίνει. Τι λέτε ότι φταίει? Έχω: pentium 4 3ghz ATI HD 3650 3,5 gb μνήμη RAM δεν ξέρω σίγουρα, αλλά υποπτεύομαι θέμα θερμοκρασίας..είτε του cpu σου που φημίζεται για τις υψηλές θερμοκρασίες του, είτε της κάρτας σου, είτε κ των 2...
enjoy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 και εγώ αυτό υποψιάζομαι. Τι να κάνω να πάρω καινούρια ψύκτρα επεξεργαστή?
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Λογικά δεν το έχεις γνήσιο και η ποιότητα στα menu είναι κακή για να ρίξουν το μέγεθος του παιχνιδιού. Για το ingame μπορεί να φταίει και η κάρτα γραφικών αλλά τα μενού σε όλους έτσι είναι..
Jamat0s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλημέρα παιδιά του Insomnia.gr.Πήρα το Nba 2K9 για Pc Game αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω install στο Pc μου.Πως μπορώ να το κάνω install στο Pc μου γνωρίζει κανείς για να με βοηθίσει και μενα να το κάνω install;;;Για να είμαι ειλικρινής το έκανα install αλλά είμαι σίγουρος πως το έχω κάνει λάθος το install του game μου.Μου έκανε install ένα πρόγραμμα που λέγετε STEAM και από εκεί πρέπει να τρέξω το game αλλά όταν πάω να τρέξω το game μου βγάζει 2 επιλογές η 1 λέει:Launch Nba 2K9 και η 2 επιλογή λέει:Launch in Safe Mode τι να κανώ;;;Tο install το έκανα λάθος ε;;;Πως μπορώ να κάνω install το Nba 2K9;;;
fabio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 για να κανεις λαθος σε install παιχνιδιου πρεπει να προσπαθησεις πααααρα πολυ Launch Nba 2K9 ποσο σαφεστερο πρεπει να γινει ?????
Jamat0s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Καλημέρα παιδιά του Insomnia.gr.Πήρα το Nba 2K9 για Pc Game αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω install στο Pc μου.Πως μπορώ να το κάνω install στο Pc μου γνωρίζει κανείς για να με βοηθίσει και μενα να το κάνω install;;;Για να είμαι ειλικρινής το έκανα install αλλά είμαι σίγουρος πως το έχω κάνει λάθος το install του game μου.Μου έκανε install ένα πρόγραμμα που λέγετε STEAM και από εκεί πρέπει να τρέξω το game αλλά όταν πάω να τρέξω το game μου βγάζει 2 επιλογές η 1 λέει:Launch Nba 2K9 και η 2 επιλογή λέει:Launch in Safe Mode τι να κανώ;;;Tο install το έκανα λάθος ε;;;Πως μπορώ να κάνω install το Nba 2K9;;; Δείτε τις photos: Εγώ τι πρέπει να κανω στις παραπάνω εικόνες;
fabio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εμενα και παλι το μηνυμα ready to play in aprox 1hour 7min της τελευταιας εικονας μου φαινεται σαφεστατο μηπως ναπεριμενες να τελειωσει το update ?
Jamat0s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εμενα και παλι το μηνυμα ready to play in aprox 1hour 7min της τελευταιας εικονας μου φαινεται σαφεστατο μηπως ναπεριμενες να τελειωσει το update ? Συγγνώμη αλλα κάθε φορά που θα θέλω να τρεξω το game θα περιμένω να κάνει το μηνυμα ready to play in aprox τόση πολλύ ώρα;;;
fearwhatnow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Πρεπει να περιμενεις να κατεβει το patch φιλε μου το οποιο ειναι σχεδον 1.7gb.Υπομονη λοιπον.Θα γινουν ολα αυτοματα και δεν χρειαζεται να παρεμβεις στην διαδικασια.Αν τυχον παρεμβεις θα εχεις μεγαλυτερα προβληματα.
activex Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μην τον μπερδεύεις ρε fearwhatnow... Jamat0s ΜΙΑ φορά θα κάνεις υπομονή για το update και μετά θα παίζεις κατευθείαν χωρίς να περιμένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.