Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως υπαρχει καποιος να μου προτεινει καποια PCI-Express LowBudget καρτα γραφικων που να σηκωνει επιβεβαιωμενα το παιχνιδι ?

δεν ειμαι gamer οποτε δε τη ψαχνω για πολλα πραματα.

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8400gs μου το επαιζε καλα

οχι φουλ γραφικα αλλα αρκετα καλα να παιζεται δηλαδη...

σε cpu core 2 duo 2Ghz και μνημη 3Giga

οσο για τη μνημη 1γιγα ειναι υπεραρκετο γι αυτο το παιχνιδι

Δημοσ.

Ρε παιδια αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα κουμπιά;;Εχω το logitech το χειριστήριο και δεν βγάζω άκρη.Όποτε φτιάχνω την επίθεση δεν δουλεύουν κουμπιά στην άμυνα και όποτε φτιάχνω την άμυνα μαμιέται η επίθεση..Του στύλ να παίρνουν την μπάλα μόνοι τους και να μην μπορώ να ελέγξω τον παίχτη και διάφορα τέτοια..

Δημοσ.
Το ΝΒΑ 2k9 για PC δεν έχει multiplayer mode.

Ξερει κανεις αν το καινουριο 2κ9 για pc θα εχει online ?

οκτωμβριο βγαινει και αυτο οπως το προ?

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το έξής πρόβλημα:όταν μπαίνει καλάθι δεν γίνεται επαναφορά αλλά συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι:mad:Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται:cry:Άν είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ας πεί καμιά ιδέα,αλλιώς να ξανακάνω εγκατάσταση...

edit:Τελικά ήταν ένα bug των κουμπιών...θενξ anyway

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τα παραπάνω sliders είστε ικανοποιημένοι?

Έχω δοκιμάσει του Aarons base sliders V.2, του Makia, έχω πειραματιστεί κι εγώ αλλά πάντα κάτι δεν μ'αρέσει...

Μιλάω κυρίως για το διπλό παιχνίδι.

Εσείς ποιες ρυθμίσεις έχετε???

Κάτι άλλο που θέλω να παρατηρήσω είναι πως σε όλα τα μπασκετάκια δεν είναι σωστό το παιχνίδι με δύο (ή και παραπάνω) παίκτες στην ίδια ομάδα αφού όταν κάνεις πάσα ξανά έχεις εσύ την μπάλα και μόνο αν την δώσεις στον παίκτη που ελέγχει ο συμπαίκτης σου την παίρνει τελικά αυτός... Γιατί δεν το κάνουν όπως στα ποδοσφαιράκια που όταν δίνεις πάσα την παίρνει ο συμπαίκτης σου κι έτσι επιτυγχάνονται φανταστικοί συνδυασμοί??? Στην παρούσα φάση το παιχνίδι δύο παικτών στην ίδια ομάδα είναι, τουλάχιστον για μένα, unplayable...

Δημοσ.

Με τα rosters που εδωσα εχω παιξει πανω απο 150 παιχνιδια με καποιες αλλαγες δικες μου στα sliders.Ειναι ο,τι καλυτερο θα βρεις.Κατεβασε και τα updated courts που εχει εκει.

Δημοσ.
Με τα rosters που εδωσα εχω παιξει πανω απο 150 παιχνιδια με καποιες αλλαγες δικες μου στα sliders.Ειναι ο,τι καλυτερο θα βρεις.Κατεβασε και τα updated courts που εχει εκει.

Θέλεις να γράψεις και τις αλλαγές που έκανες εσύ???

Παίζεις καθόλου διπλό ή μόνο με τη CPU?

Μα Close Shots στο 35? Είναι σπαστικό να είναι κάτω απ'το καλάθι μόνοι τους και να το χάνουν... :mad:

Δημοσ.
Θέλεις να γράψεις και τις αλλαγές που έκανες εσύ???

Παίζεις καθόλου διπλό ή μόνο με τη CPU?

Μα Close Shots στο 35? Είναι σπαστικό να είναι κάτω απ'το καλάθι μόνοι τους και να το χάνουν... :mad:

Θα σου ανεβασω τα 3 αρχεια να τα κατεβασεις.Μην ανησυχεις εχω κανει τις αλλαγες που χρειαζονται και ολες τις βελτιωσεις.All Star επιπεδο,game speed:50,clutch factor off.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:41 ----------

http://www.sendspace.com/file/pvscce

Εδω λοιπον.Κανε την αλλαγη στο game speed οπως σου ειπα αν δεν την εχω κανει ηδη εγω.Σου εγγυωμαι οτι μεχρι να βγει το 2k10 δεν θα χρειαστει να κανεις καμια αλλαγη.Ειναι το απολυτο simulation με αυτα τα αρχεια.Απλα θα παθεις πλακα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω...Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει url για patch που να σταματάει το inbound bug?(το bug με την επαναφορά)

Δημοσ.
Να ρωτήσω...Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει url για patch που να σταματάει το inbound bug?(το bug με την επαναφορά)

Απλά πάνε στο

C:\Documents and Settings\PoLoNoS\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves

και σβήσε το αρχείο Settings.STG

Και αν απορείς γιατί δημιουργείτε το inbound bug το έχουμε χιλιοαναφέρει σε προηγούμενες σελίδες

"Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound."

To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards.

What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word.

**EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just donʼt immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but donʼt 2KNav to them from any options screen.

Να και πιο παλία απάντηση. Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.
Απλά πάνε στο

C:\Documents and Settings\PoLoNoS\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves

και σβήσε το αρχείο Settings.STG

Και αν απορείς γιατί δημιουργείτε το inbound bug το έχουμε χιλιοαναφέρει σε προηγούμενες σελίδες

"Αν πας αλλάξεις κάτι στα settings και πας και κάνεις training δημιουργείται αυτό το πρόβλημα.Οπότε όταν κάνετε τις οποιεσδήποτε αλλαγές στα settings πάντε στο Quickgame έτσι ώστε να σας κάνει auto save settings βγείτε καλύτερα από το παιχνίδι(εγώ αυτό κάνω αν πειραξω κάτι στα settings και μετά θέλω να πάω να κάνω training).Αφού βγείτε και ξαναμπείτε στο game μπορείτε να πάτε στο training και στα καπάκια να παίξετε αγώνα χωρίς να δημιουργηθεί το πρόβλημα με το inbound."

Να και πιο παλία απάντηση. Ελπίζω να βοήθησα

Το έχω διαβάσει απλά για να μην μου δημιουργείτε ποτέ το θέλω...Ευχαριστώ πάντως:-)

Δημοσ.
Θα σου ανεβασω τα 3 αρχεια να τα κατεβασεις.Μην ανησυχεις εχω κανει τις αλλαγες που χρειαζονται και ολες τις βελτιωσεις.All Star επιπεδο,game speed:50,clutch factor off.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:41 ----------

http://www.sendspace.com/file/pvscce

Εδω λοιπον.Κανε την αλλαγη στο game speed οπως σου ειπα αν δεν την εχω κανει ηδη εγω.Σου εγγυωμαι οτι μεχρι να βγει το 2k10 δεν θα χρειαστει να κανεις καμια αλλαγη.Ειναι το απολυτο simulation με αυτα τα αρχεια.Απλα θα παθεις πλακα.

Είσαι άπαιχτος φιλαράκι, να'σαι καλά. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα.

Σ'ευχαριστώ πολύ. :-)

Τελικά δεν καλύφτηκα ούτε με τα παραπάνω...

Έχω βάλει το All Star 4.0 Settings με αρκετές δικές μου τροποποιήσεις.

Αλλά πάλι κάτι μου λείπει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...