Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9 !!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 659
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται.

Κάπως έτσι αισθάνονται και οι gamers των Pc που ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια με την πατάτα του nba live!

Δημοσ.
Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται.

Κάπως έτσι αισθάνονται και οι gamers των Pc που ταλαιπωρούνται τόσα χρόνια με την πατάτα του nba live!

Από φέτος δεν έχει ούτε NBA Live, οπότε είμαστε οκ...:P

Δημοσ.

οντως θα αξιζει τετοια παιχνιδαεα original!!!

οπως και να εχει αν αρχισουν και βγαζουν και τετοια games στο pc τοτε οι παιχνιδοκονσολες θα ειναι αχρηστες

Δημοσ.

Για αυτό τον λόγο ακριβώς δεν πρόκειται να μεταφερθούν τέτοια παιχνίδια με την ποιότητα που έχουν στις κονσόλες.

Πάρτε παράδειγμα το Fifa και το nba live πως είναι στο Pc. Αηδία και προχειροδουλειές της πλάκας.

Δημοσ.
οπως και να εχει αν αρχισουν και βγαζουν και τετοια games στο pc τοτε οι παιχνιδοκονσολες θα ειναι αχρηστες

Ναι, βέβαια. Το θέμα όμως είναι ότι ούτως ή άλλως σε PC βγαίνουν πλέον ελάχιστα καλά παιχνίδια. Να ήταν μόνο τα sports games καλά θα ήταν. Τα PC είναι μόνο για κανα racing/flight/whatever simulator, κανα RTS και κανα καλό FPS (που κι αυτά βγαίνουν μία στο τόσο).

Οπότε όσοι έχουν μυριστεί την αγορά και δεν έχουν κολλήματα ("σιγά μην κάθομαι μπροστά από μια παιχνιδοκονσόλα") δεν έχουν κανένα πρόβλημα, πήραν το 360/PS3 τους και χαίρονται παιχνίδια όλο το χρόνο. Οι άλλοι... περιμένουν.

Εγώ πάντως περιμένω το demo, σαν πολύ να έχει αργήσει!

Δημοσ.

Μακάρι, αλλά αν τελικά το δείτε σε PC φέτος σφυρίχτε κλέφτικα, δεν υπάρχει περίπτωση. Ευκαιρία για αγορά κονσόλας και δη ενός 360. Με αρχική τιμή στα 180 ευρώ θα μπορείτε να έχετε το καλύτερο μπασκετάκι (NBA 2k9) και το καλύτερο ποδοσφαιράκι (FIFA09, το οποιο είναι πολύ κατώτερο στα PC).

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο ως προς αυτό που λες. Τόσο το 2k9 όσο και το fifa 09 αξίζουν και με το παραπάνω την αγορά κονσόλας. Απλά από εκεί και πέρα η κονσόλα δεν έχει να προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε έναν hardcore pc gamer. Έχω ps3, έχω 20 παιχνίδια αλλά σπανίως το ανοίγω πια. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο καιρό που για μένα ήταν μια καινούργια εμπειρία από εκεί και πέρα ήρθε η πτώση. Ακόμα και αν στο pc δεν έρχονται τα συγκεκριμένα παιχνίδια εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υφίσταται καν σύγκριση ανάμεσα σε παιχνιδομηχανές και υπολογιστές.

Δημοσ.

Εγώ έχω μάθει από μια πηγή από site που ασχολείται με games, ότι έστειλαν mail στην 2k Sports και η απάντηση που έλαβαν είναι ότι δε θα βγει για PC το παιχνίδι. Επομένως, δεν υπάρει ελπίδα...

Οπότε όσοι έχουν μυριστεί την αγορά και δεν έχουν κολλήματα ("σιγά μην κάθομαι μπροστά από μια παιχνιδοκονσόλα") δεν έχουν κανένα πρόβλημα, πήραν το 360/PS3 τους και χαίρονται παιχνίδια όλο το χρόνο. Οι άλλοι... περιμένουν

Δε νομίζω ότι είναι μόνο το κόλλημα! Είναι και τα λεφτά! Όταν ένα PS3 κάνει 400-500?, όσο δηλαδή ένας ικανότατος υπολογιστής, τότε το σκέφτεσαι αν αξίζει να τα δώσεις! Απλώς οι εταιρείες προτιμούν να βγάζουν παιχνίδια για παιχνιδομηχανές, παρότι πλέον παιχνιδομηχανές και PC είναι στα ίδια επίπεδα. Δηλαδή είναι αδικαιολόγητο το FIFA να είναι τόσο χάλια στο PC! Σημαίνει ότι η EA απλώς θέλει να προωθήσει τις εκδόσεις στις κονσόλες...

Δημοσ.

Κανενα Pc για games δεν κανει 500 ευρω (φυσικα χωρις οθονη)..

Και οχι, δε σημαινει οτι θελει να το προωθησει μονο στις κονσολες, απλα κοστιζει πολυ ακριβα/βαριουνται/bad programers klp για να γραψουν τον κωδικα σωστα για το PC αφου ξεκινανε με βαση την κονσολα...a.k.a ports.

Δημοσ.

Ε όχι ότι οι κονσόλες και τα pc είναι στο ίδιο επίπεδο.....Οι κονσόλες μετά δυσκολίας τρέχουν games στα 720p και εξακολουθούν να αγνοούν aa/af/vsync και λοιπά που εδώ και χρόνια θεωρούνται δεδομένα στον χώρο των υπολογιστών. Καλές οι κονσόλες ως κονσόλες, το pc είναι απλά άλλη κλάση.

Η ΕΑ δε για το fifa είπε πως έφτιαξε μια κατώτερη έκδοση για τα pc γιατί αν έφτιαχνε μια αντίστοιχη με αυτή των next gen κονσολών μόνο το 2% των pc θα μπορούσε να την τρέξει. Ας μας εξηγήσει τότε γιατί έβγαλε το crysis.....Μήπως δεν πούλησε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...