indian Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 σε ευχαριστώ για την απάντησή σουναι αλλά 9GB?? πολλά δεν είναι; κ τα κάνει install κάπου στο c: που δεν μπορώ να αλλάξω και δεν θέλω να γίνει εκεί. Βασικά έτσι όπως το έχουν κάνει πάει και γίνεται install εκεί που έχεις το steam και πιο συγκεκριμένα steam/steamapps/common οπότε όπου έχεις βάλει το steam εκεί 8α είναι και το παιχνίδι.Όσο για τα 9 γίγα τόσο είναι το παιχνίδι (10 γίγα σε μένα) απλά δεν θα στο κάνει όλο αν το έχεις ήδη install και θα κάνει skip πολλά αρχέια κατά τη διάρκεια.
Harkon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Βασικά έτσι όπως το έχουν κάνει πάει και γίνεται install εκεί που έχεις το steam και πιο συγκεκριμένα steam/steamapps/common οπότε όπου έχεις βάλει το steam εκεί 8α είναι και το παιχνίδι.Όσο για τα 9 γίγα τόσο είναι το παιχνίδι (10 γίγα σε μένα) απλά δεν θα στο κάνει όλο αν το έχεις ήδη install και θα κάνει skip πολλά αρχέια κατά τη διάρκεια. αααααα άψογος!! σε ευχαριστώ πολύ
Galis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ξερετε που αλλου μπορω να βρω τα αρχεια της προηγουμενης σελιδας γτ πλεον δεν ανοιγει?
Chaos3X Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Για δείτε κι αυτό... http://www.wehellas.gr/forum/index.php?showtopic=11059
antreaslam Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 το πατσακι δεν εχει χρήστες στο τόρρεντ πια, ούτε υπάρχει κάπου άλλου.....
jvgrjohn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αγόρασα το 2k9 και το έβαλα να παίξει και αυτό θέλει να κάνει λέει update από το steam. Εν το μεταξύ η ταχύτητα του update είναι γύρω στα 8kbs και επίσης εκει που κατεβάζει σταματάει και μετά ξαναρχίζει και συνεχίζει ι ίδια ιστορία. Τι φταίει???? Εγώ είμαι στο ιδιόκτητο της forthnet στο Ηράκλειο Κρήτης και ίσως φταίει ότι αυτή την περίοδο το internet είναι τρισάθλιο. Η μήπως φταίει κάτι άλλο??? Έχω δοκιμάσει να έπιλέξω άλλους servers της steam αλλά και πάλι το ίδιο γίνεται. Πως θα κατεβάσω το update για να παίξει το παιχνίδι???
jvgrjohn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει κανένας που να αγόρασε το 2Κ9 και να μην μπορεί να το τρέξει επειδή η Steam κάνει update με πολύ χαμηλή ταχύτητα???? Η μόνο εγώ είμαι ο τυχερός???
antreaslam Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 MakiaRoster v.2.8 & MakiaSliders v.1.0 & MakiaSettings v.1.0h**p://2ksports.com/forums/showthread.php?t=193975 thanks Για τα αρχεία...Γνώμη θα πω αφού παίξω, αλλά....Thanks, έψαχνα κάποια που να μην πρέπει να τα κανω με το χερι Πας στο path C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves και σβήνεις το αρχείο settings. ευχαριστώ πολύ πολωνέ....Το έψαχνα πολύ καιρό πως θα λυθεί αυτό, και "χαρη" σε αυτό το πρόβλημα, είχα στααματήσει τελείως να ασχολούμαι με αυτό το παιχνίδι!!!
polonos1313 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 thanks Για τα αρχεία...Γνώμη θα πω αφού παίξω, αλλά....Thanks, έψαχνα κάποια που να μην πρέπει να τα κανω με το χερι ευχαριστώ πολύ πολωνέ....Το έψαχνα πολύ καιρό πως θα λυθεί αυτό, και "χαρη" σε αυτό το πρόβλημα, είχα στααματήσει τελείως να ασχολούμαι με αυτό το παιχνίδι!!! Χαιρομαι που βοήθησα Antreaslam !!!!!!!
enck Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα Ξέρει κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ το καλώδιο usb για χειριστηριο play station 2 ?? γιατί με το πληκτρολόγιο δυστυχώς δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνιδι φουλ..ενω με ενα χειριστήριο πιστεύω κατι θα κανουμε..
Daemonos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Και εμένα τα ίδια! Δέν παίζει...προσπαθώ να το κάνω και εγκατάσταση και πετάει παππά not responding στο 100% έλεος δηλαδή! κάθε φορά γίνεται!
jvgrjohn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το θέλω αλλά με την συμπεριφορά τους οι εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών με αναγκάζουν να κρεμάσω τα παπούτσια στην καριέρα μου ως gamer για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω χρόνο και διάθεση να κάνω δέκα λογαριασμούς με σκοπό να το ενεργοποιήσω και να πρέπει να κατεβάζω από το internet updates και patches με τρελές ταχύτητες τις οποίες δεν διαθέτω.Επίσης δεν με ενδιαφέρει το online gaming (εκτός από poker και chess) διότι με το άπειρο lag δεν ευχαριστιέμαι τίποτα και επίσης δεν έχω καμία διάθεση να συναναστρέφομαι με κομπλεξικά 15χρονα.Έχω πλεον μηδενική ανοχή σε ανόητους. Μπήκα προχθές στο forum τou NBA 2K9 και αφού τους τα είπα ένα χεράκι σε άπταιστα αγγλικά του πεζοδρομίου με έκαναν ban.(έχω το ίδιο nick στο forum της 2κ9). Πλέόν τα παιχνίδια δεν είναι plug n play. Τώρα είναι plug n update n wait n if you are lucky play.
frou-frou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έρχονται τα καλά patches που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το game. Με Ολυμπιακό και Παναθηναικό!!!! http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=94&t=62887 Eπιτέλους και λίγο ευρωπαικό μπάσκετ.
Olorin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έρχονται τα καλά patches που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το game. Με Ολυμπιακό και Παναθηναικό!!!! http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=94&t=62887 Eπιτέλους και λίγο ευρωπαικό μπάσκετ. Αν ήμουν στη θέση σου, θα κρατούσα μικρό καλάθι (pun intended!)... ...Ειδικά για τα συγκεκριμένα άτομα...
frou-frou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασα 1 patch από το συγκεκριμένο site με τοuς Βulls του 1996 με Jordan Pipen Kukoc Rodman και ήταν απίστευτο. Ευελπιστώ σε κάτι ανάλογο από τα παιδιά απο την Σερβία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.